Zonwering Veghel

Zonwering Veghel

Zonwering Veghel
Voltaweg 10
5466 AZ Veghel

www.vandamzonweringen.nl CONTACTGEGEVENS TONEN
Openingstijden
  • Maandag:
  • Dinsdag:
  • Woensdag:
  • Donderdag:
  • Vrijdag:
  • Zaterdag:
  • Zondag:

Bent u op zoek naar de specialist in zonwering regio Veghel-Uden?

Van Dam Zonweringen al 35 jaar uw zonwering specialist in Veghel, voor heen gevestigd in Schijndel. Wij bieden u service, advies en installatie van terrasschermen, uitvalschermen, overkappingen, screens en Zipscreens, rolluiken en beveilingshekken voor woning en industrie. 
Wij zijn dealer van Roma, Suncircle, Renson, Reynaers en zijn premium Hormann partner als 1 van de 15 dealers in Nederland.

Zonwering VeghelWij hebben referentie projecten in: Son- en Breugel, Sint Oedenrode, Den Bosch, Sint michielsgestel, Boxtel, Schijndel, Berlicum, Heeswijk-Dinther, Nistelrode, Helmond, Veghel, Erp, Gemert, Beek en Donk, Zeeland, Uden en Schaijk.

Voor een gedegen advies komt u naar onze showroom aan de Voltaweg 10 in Veghel, vrijdag en zaterdag geopend van 08.00 tot 17.00 uur. Andere dagen en avonden geopend op afspraak.

U bent van harte welkom.
 

Zonwering Veghel

Geschiedenis CHV Noordkade Veghel complex

Het CHV-complex in Veghel vertegenwoordigt het verhaal van de ontwikkeling van het Brabantse boerenbedrijf. 
De Coöperatieve Handelsvereniging (CHV) was de economische instelling van de Noord-Brabantse Christelijke Boerenbond (NCB). 
Hierin hadden de Brabantse boeren zich verenigd om samen hun economische positie te versterken. Door de vestiging van de CHV in Veghel, groeide deze plaats uit tot centrum van de voedingsindustrie in Veghel en Brabant. De provincie en haar partners willen komen tot een duurzame toekomstbestendige functie waarin beleving van food & feed en kunst & cultuur verenigd worden. Hierbij staan het gebouw én het verhaal centraal, hierin zijn gevestigd; het p’rooflokaal van maison den boer, frisselstein, Industry service Biscoop, Wittern Restaurant, podium de Noordkade.