Veenendaal

Zonwering Veenendaal

Rolluiken Veenendaal & Zonwering Veenendaal: welkom bij v/d Zandschulp Zonwering

V/D ZANDSCHULP ZONWERING is al jaren een begrip in Veenendaal en omstreken. Wij zijn een zonweringsbedrijf met een boel ervaring en kunnen u dan ook meer vertellen op het gebied van zonwering voor uw woning of kantoor. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte verandazonwering, rolluiken, uitvalschermen, buitenjaloezieën en nog veel meer!

Zonwering en raamdecoratie schaft u aan voor een lange periode en de mogelijkheden zijn enorm groot. De keuze moet precies voor uw situatie geschikt zijn. Laat u zich daarom door ons adviseren op het gebied van raamzonwering en het monteren ervan.

Buitenjaloezieën

Zonwering dient in de eerste plaats functioneel te zijn. In de tweede plaats moet het ook bij uw woning of gebouw passen. U wilt natuurlijk dat het allemaal bij elkaar past. Er zijn tegenwoordig verschillende zonweringen beschikbaar welke zowel stijlvol als functioneel zijn. Denk bijvoorbeeld aan buitenjaloezieën.

Ook voor buitenjaloezieën kunt u terecht bij onze dealer in Veenendaal.
Sinds enkele jaren zijn de buitenjaloezieën ook mogelijk aan woningen. U wilt graag privacy in huis en toch naar buiten kunnen kijken? Dan zijn buitenjaloezieën de perfecte keuze. Kom langs in onze showroom in de buurt van Veenendaal en bespreek de mogelijkheden met ons onder het genot van een kopje koffie of thee. Ook is het mogelijk om een vrijblijvende offerte op te vragen.

Specialiteit

Onze specialiteit is het leveren en de montage van allerhande binnen- en buitenzonweringsproducten, horren, glasfolie, garagedeuren, parasols, verandadaken en wat u verder maar kunt bedenken op zonweringsgebied.

Klantvriendelijkheid voorop!

Ons motto is klantvriendelijkheid, optimale service en 100 % tevreden klanten met een zeer goede prijs / kwaliteitsverhouding. Een tevreden klant brengt ons veel werkplezier en de drive om te blijven optimaliseren.

Mogelijkheden

Alle zonwering hebben wij in huis, binnen en buitenzonwering, terrasoverkappingen, screens maar ook markiezen, zonneschermen en raamhorren. Heeft u speciale wensen, neem dan contact op via telefoon, e-mail of het offerte formulier. Alles is mogelijk!

Rolluiken

Rolluiken bieden vele voordelen. Zo hebben ze een lange levensduur, zorgen ze voor goede isolatie en bieden ze bescherming uw woning of pand tegen inbraak. Wij kunnen uw rolluiken op maat maken, installeren maar ook renoveren wij bestaande rolluiken. Neem contact met ons op voor een passende oplossing.

Ook voor screens en markiezen

U kunt bij ons ook terecht voor prachtige screens en markiezen. Kijk naar onze contactgegevens hoe u contact met ons kan opnemen en we helpen u graag verder. Of vraag gelijk een prijsindicatie aan via het formulier op deze pagina.

Zonwering op kantoor

Ook op kantoor kan zonwering een belangrijke toevoeging aan het pand zijn. Waar rolluiken en uitvalschermen bij velen al zeer geliefd zijn voor thuis, zien we nog steeds veel kantoren met raamdecoratie die niet zonwerend werken. Wordt het snel warm op kantoor en bent u die irritante reflectie op uw beeldscherm ondertussen wel beu? Wij adviseren u graag en hebben voor u de beste zonwering van Veenendaal en omgeving.

Wat dacht u van knikarmschermen met keuze uit een doek in veel verschillende kleuren? Wij helpen u aan de beste producten om de ramen van uw kantoor aan te kleden en de werkomstandigheden nog een stuk aangenamer te maken. Heeft u interesse in zonwering op kantoor? Neem gerust contact op via e-mail, per telefoon of vraag gelijk op deze pagina een prijsindicatie aan. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze, helpen u aan een vrijblijvende offerte en geven u advies over de verschillende vormen van zonwering en de montage ervan.

Zonwering showroom & bezoek aan huis

Gedurende de achterliggende jaren werkten wij volledig vanuit ons woonadres met verkoopbezoeken bij de klant thuis. Door toenemende vraag naar een showroom, zowel bij ons zelf als bij onze klanten, besloten wij een volledig nieuwe showroom te openen. Hier geven wij u graag persoonlijk advies over de beste optie zonwering voor u


Wij zijn gevestigd aan De Smalle zijde 22B te Veenendaal. Wij ontvangen u graag in onze showroom!

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00
Zondag: Gesloten

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00
Zondag: Gesloten

Instellen als mijn dealer