Zonwering Utrecht

Zonwering Utrecht

Zonwering Utrecht
Savannahweg 49
3542 AW Utrecht

Openingstijden
 • Maandag:08.30 - 17.30
 • Dinsdag:08.30 - 17.30
 • Woensdag:08.30 - 17.30
 • Donderdag:08.30 - 17.30
 • Vrijdag:08.30 - 17.30
 • Zaterdag:10.00 - 16.00
 • Zondag:gesloten
www.spiegelzonwering.nl

Bent u op zoek naar zonwering in Utrecht? Gevestigd in Utrecht is 'De Spiegel' al ruim 80 jaar het adres voor al uw maatwerk op het gebied van zonwering (zonneschermen en terrasschermen), horren, screens, rolluiken, gordijnen (plisse en rolgordijnen), jaloezieën, vouwwanden en de verschillende garagedeuren. Door het plaatsen van allerlei soorten en maten zonwering hebben wij in de loop der jaren veel kennis van zaken opgedaan. Deze ervaring geeft ons de zekerheid om te kunnen zeggen dat wij ons bezighouden met vakkundig maatwerk op een snelle, nette en persoonlijke wijze!  

Vooral in de zomer kunnen de temperaturen van woon- en werkruimtes flink oplopen. Door middel van zonwering kan vermoeidheid of verlies van concentratie door de hoge temperatuur voorkomen worden. De ongewenste warmte en de felle zonnestralen komen hierdoor niet naar binnen en reflecties worden tegengegaan.

Andere voordelen van buitenzonwering:

 • Zonwering zorgt voor een aangenamere temperatuur in huis
 • Het heeft een positieve uitwerking op de uitstraling van uw woning
 • Secundaire reflectie in de binnenruimte wordt voorkomen
 • Het contact met buiten wordt niet belemmerd
 • Zonwering beschermt u tegen schadelijke uv-straling
 • 'De Spiegel' beschikt over een eigen reparatiedienst

Markiezen Utrecht

Al sinds 1929 maken wij in onze eigen fabriek de traditionele markiezen. Door de jaren heen is het vakmanschap uitgebreid met nieuwe ontwikkelingen. Zo maken wij tegenwoordig ook hardhouten en aluminium markies. Deze kunnen voorzien worden van een koord óf elektrische bediening, zo geven de traditionele markiezen een charmerende maar toch luxe uitstraling aan uw woning.

Buitenzonwering

Het kiezen voor een bepaald type (buiten)zonwering is sterk afhankelijk van uw persoonlijke smaak, de functionaliteit en de mogelijkheden in uw woning of bedrijfspand. Bij Spiegel Zonwering leveren wij altijd volledig maatwerk. Wij denken graag met u mee om een passende oplossing te kunnen bieden naar uw wensen en behoeften. 

Jaloezieën & Screens

De screens van De Spiegel Zonwering in Utrecht bieden een uitstekende zon- en warmte wering. Het transparante doek geeft een gevoel van privacy, terwijl het zicht naar buiten niet belemmerd wordt en hinderlijke schitteringen voorkomen worden. Gaat u liever voor een luxere uitstraling? Dan bieden buitenjaloezieën een mogelijke oplossing. Naast de doorkijk van de jaloezieën kunt u zelf de zon- en warmtewering regelen. De buitenjaloezieën zijn leverbaar in verschillende lamel breedtes, vele standaard kleuren en te bedienen met een draaistang of een elektromotor.

Rolluiken

Als het gaat om rolluiken zijn er verschillende mogelijkheden, waar het bij de aluminium of stalen uitvoering voornamelijk gaat om een isolerende, geluidswerende en inbraak vertragende werking bieden brandwerende rolluiken een extra zekerheid voor uw eigendommen. Ook voor rolluiken in Utrecht bent u bij De Spiegel aan het juiste adres.

Heeft u andere wensen betreft uw zonwering of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel! 

Zonwering in Utrecht nodig? Onze experts helpen u graag!

Of u nou op zoek bent naar rolluiken, screens, markiezen, jaloezieën of iets heel anders: De Spiegel Zonwering Utrecht helpt u graag verder! Met een uitgebreid en exclusief assortiment binnen- en buitenzonwering vindt u bij ons altijd een passende oplossing. Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel! 

Zonwering Utrecht
Savannahweg 49
3542 AW Utrecht

Onze merken

Roma
Dickson
Weinor
Somfy
X

Prijsindicatie aanvragen

Wilt u vrijblijvend een prijsindicatie op maat ontvangen van één van onze dealers? Vul dan onderstaande gegevens in. Na ontvangst van uw gegevens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Het toevoegen van afbeeldingen zorgt ervoor dat wij een passend advies kunnen geven!

Waarom zonwering.nl

 • Check

  Specialisten die 100% klantgericht werken

 • Check

  Specialisten die alleen maatwerk leveren

 • Check

  Bijna alle producten in alle ral-kleuren beschikbaar

 • Check

  Ontvang gratis een prijsindicatie

Upload afbeelding

Afbeeldingen toevoegen

JPG en PNG bestanden, kleiner dan 2 MB

Het toevoegen van afbeeldingen zorgt ervoor dat wij een passend advies kunnen geven!

Alle*velden zijn verplicht