Utrecht

Zonwering Utrecht

Zonwering Utrecht & Rolluiken Utrecht: welkom bij De Spiegel zonwering

Bent u op zoek naar zonwering in Utrecht? Gevestigd in Utrecht is 'De Spiegel' al ruim 80 jaar het adres voor al uw maatwerk op het gebied van zonwering (zonneschermen en terrasschermen), horren, screens, rolluiken, gordijnen (plisse en rolgordijnen), jaloezieën, vouwwanden en de verschillende garagedeuren. Door het plaatsen van allerlei soorten en maten zonwering hebben wij in de loop der jaren veel kennis van zaken opgedaan. Deze ervaring geeft ons de zekerheid om te kunnen zeggen dat wij ons bezighouden met vakkundig maatwerk op een snelle, nette en persoonlijke wijze!  

Vooral in de zomer kunnen de temperaturen van woon- en werkruimtes flink oplopen. Door middel van zonwering kan vermoeidheid of verlies van concentratie door de hoge temperatuur voorkomen worden. De ongewenste warmte en de felle zonnestralen komen hierdoor niet naar binnen en reflecties worden tegengegaan. Zonwering is dus een perfecte oplossing voor een goede isolatie in huis.

Andere voordelen van buitenzonwering:

  • Zonwering zorgt voor een aangenamere temperatuur in huis
  • Het heeft een positieve uitwerking op de uitstraling van uw woning
  • Secundaire reflectie in de binnenruimte wordt voorkomen
  • Het contact met buiten wordt niet belemmerd
  • Zonwering beschermt u tegen schadelijke uv-straling
  • 'De Spiegel' beschikt over een eigen reparatiedienst

Markiezen Utrecht

Al sinds 1929 maken wij in onze eigen fabriek de traditionele markiezen. Door de jaren heen is het vakmanschap uitgebreid met nieuwe ontwikkelingen. Zo maken wij tegenwoordig ook hardhouten en aluminium markies. Deze kunnen voorzien worden van een koord óf elektrische bediening, zo geven de traditionele markiezen een charmerende maar toch luxe uitstraling aan uw woning.

Buitenzonwering

Ons assortiment buitenzonwering bestaat uit de beste zonwering in verschillende soorten en maten. Het kiezen voor een bepaald type (buiten)zonwering is sterk afhankelijk van uw persoonlijke smaak, de functionaliteit en de mogelijkheden in uw woning of bedrijfspand. Bij Spiegel Zonwering leveren wij altijd volledig maatwerk. Wij denken graag met u mee om een passende oplossing te kunnen bieden naar uw wensen en voor u de ideale zonwering. 

Jaloezieën & Screens

De screens van De Spiegel Zonwering in Utrecht bieden een uitstekende zon- en warmte wering. Het transparante doek geeft een gevoel van privacy, terwijl het zicht naar buiten niet belemmerd wordt en hinderlijke schitteringen voorkomen worden. Gaat u liever voor een luxere uitstraling? Dan bieden buitenjaloezieën een mogelijke oplossing. Naast de doorkijk van de jaloezieën kunt u zelf de zon- en warmtewering regelen. De buitenjaloezieën zijn leverbaar in verschillende lamel breedtes, vele standaard kleuren en te bedienen met een draaistang of een elektromotor.

Rolluiken Utrecht

Rolluiken zijn de ideale oplossing voor het tegenhouden van zonlicht. Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten rolluiken, waar het bij de aluminium of stalen uitvoering voornamelijk gaat om een geluidswerende, inbraak vertragende en isolerende werking bieden brandwerende rolluiken een extra zekerheid voor uw eigendommen. Met rolluiken voor uw ramen en deuren bent u verzekerd van een veilig huis. Ook voor rolluiken in Utrecht bent u bij De Spiegel aan het juiste adres. Welk type rolluik bij u past hangt af van de voorkeuren van u en uw huis.

Heeft u andere wensen betreft uw zonwering of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel! Wij geven u goed advies en helpen u bij het maken van de beste keuze.

Zonwering in Utrecht nodig? Onze experts helpen u graag!

Of u nou op zoek bent naar rolluiken, screens, markiezen, jaloezieën of iets heel anders: De Spiegel Zonwering in Utrecht helpt u graag verder! Met een uitgebreid en exclusief assortiment binnen- en buitenzonwering vindt u bij ons altijd een passende oplossing. In onze showroom kunt u verschillende producten bekijken. Wij denken mee en geven graag persoonlijk advies. Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom! 

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: 08.30 - 17.30
Dinsdag: 08.30 - 17.30
Woensdag: 08.30 - 17.30
Donderdag: 08.30 - 17.30
Vrijdag: 08.30 - 17.30
Zaterdag: 10.00 - 16.00
Zondag: gesloten

Maandag: 08.30 - 17.30
Dinsdag: 08.30 - 17.30
Woensdag: 08.30 - 17.30
Donderdag: 08.30 - 17.30
Vrijdag: 08.30 - 17.30
Zaterdag: 10.00 - 16.00
Zondag: gesloten

Instellen als mijn dealer