Zonwering Utrecht

Zonwering Utrecht

Zonwering Utrecht
Savannahweg 49
3542 AW Utrecht

www.spiegelzonwering.nl CONTACTGEGEVENS TONEN
Openingstijden
  • Maandag:08.30 - 17.30
  • Dinsdag:08.30 - 17.30
  • Woensdag:08.30 - 17.30
  • Donderdag:08.30 - 17.30
  • Vrijdag:08.30 - 17.30
  • Zaterdag:10.00 - 16.00
  • Zondag:gesloten

Welkom bij De Spiegel

Gevestigd in Utrecht is 'De Spiegel' al 80 jaar het adres voor al uw maatwerk op het gebied van zonwering (zonneschermen en terrasschermen), horren, screens, rolluiken, gordijnen (plisse en rolgordijnen), jaloezieën, vouwwanden en de verschillende garagedeuren. Door het hanteren van allerlei soorten en maten zonwering hebben wij in de loop der jaren veel kennis van zaken opgedaan waardoor we nu met recht kunnen zeggen dat wij ons bezighouden met vakkundig maatwerk op een snelle, nette en persoonlijke wijze!

Geschiedenis

Sinds meer dan 80 jaar is De Spiegel zonwering actief in de regio Utrecht. Na vestiging in Groenekan zijn wij nu gevestigd aan de rand van Utrecht.

Rolhorren

Genieten van het warme weer willen we allemaal. Maar bij het warme weer horen ook insecten. Helaas willen deze beestjes zich in uw woning nestelen. Om dit tegen te gaan kunt u kiezen voor een rolhor als zonwering. 
Een rolhor is zeer geschikt om insecten te weren. Onze dealer in Utrecht biedt rolhorren aan van Unilux, Spiegellux en Luxaflex. Wind is geen probleem voor een rolhor. Door de gaas opsluiting en de stevige geleiders kan uw raam wagenwijd open staan. 

Niet alleen in de zomer, maar ook in de winter is het mogelijk om de rolhorren te laten hangen. Het is licht in gewicht doordat de cassette en geleiders van aluminium zijn. Een rolhor kunt u zowel binnen als buiten plaatsen.
Wij nodigen u graag uit in onze vestiging in Utrecht om de mogelijkheden te bekijken en te bespreken.

Aanbiedingen en acties

Kijk op onze website voor onze spectaculaire aanbiedingen.
 

Ook voor screens en markiezen

U kunt bij ons ook terecht voor prachtige screens en markiezen.

Zonwering Utrecht afbeelding 02

Showroom

De Spiegel Zonwering is een begrip in Utrecht en omstreken. Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen in onze showroom waar u onze producten kunt bekijken en een van onze adviseurs u vrijblijvend kan informeren over de talloze mogelijkheden op het gebied van zonwering.