Rijen

Zonwering Tilburg

Zonwering Tilburg: welkom bij Aarts Zonwering & Rolluiken

In de omgeving van Tilburg is Aarts Zonwering en Rolluiken al ruim 40 jaar de specialist. De showroom van zonwering in Tilburg beschikt over een breed assortiment kwaliteitsproducten in verschillende type, trends en toepassingen voor u uitgestald staan. De jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij u kunnen voorzien een vakkundig advies op maat waarbij uw persoonlijke wensen altijd voorop staan. Aarts Zonwering en Rolluiken is aangesloten als specialist in de omgeving bij Zonwering.nl.

Rolluiken Tilburg

De aanschaf van rolluiken biedt u talloze voordelen, het is niet alleen een zeer effectieve vorm van zonwering, maar weert u ook nog eens van inbrekers en geluid. In de zomer houdt het de zon buiten en blijft het huis lekker koel en fris, terwijl in de winter een rolluik er juist voor zorgt dat de warmte binnen blijft.

Er zijn verschillende soorten rolluiken beschikbaar, waaronder kunststof rolluiken en aluminium rolluiken. Kunststof rolluiken zijn vaak lichter van gewicht en eenvoudiger te monteren, terwijl aluminium rolluiken duurzamer zijn en betere isolatie bieden. Elektrische bediening is een handige optie voor rolluiken, omdat het gemakkelijk is om ze te openen en te sluiten met een druk op de knop. Handmatige bediening is echter ook mogelijk en kan een goede optie zijn voor mensen die de voorkeur geven aan een meer traditionele bediening. Wij kunnen u helpen bij het kiezen van de ideale oplossing voor uw ramen en deur, en zorgen voor een professionele montage om ervoor te zorgen dat uw rolluiken goed functioneren. Wij geven u graag advies bij het maken van de beste keuze voor u.

Advies op maat

Omdat ons assortiment zeer omvangrijk is en regelmatig wordt geactualiseerd, is het onmogelijk u online een compleet beeld van onze collectie te schetsen. Om u te voorzien van de laatste trends en ontwikkelingen nodigen wij u graag uit in showroom in Rijen (bij Tilburg). Daar informeren wij u graag over de diverse kleuren, materialen, toepassingen, dessins en aan opties.

Zonwering Tilburg

Naast een advies op maat ontvangt u van ons een vrijblijvende, scherpe kostenopgave voor uw woning, bedrijfspand of winkel. In onze showrooms vindt u daarom ook buitenzonwering zoals Screens, Markiezen, Garagedeuren, Winkelafsluiting, Buiten jaloezieën, Veranda`s, Horren, Raamdecoratie, Gordijnen en Shutters. We kunnen verschillende type zonwering voor u op maat maken.

Screens Tilburg

Screens worden steeds populairder. Deze vlak voor het raam hangende zonwering bespaart ruimte en siert in tal van kleuren vele woonhuizen en kantoorpanden. Juist omdat de screen direct op het raam wordt gemonteerd, wordt het zonlicht nagenoeg volledig tegen gehouden. Het doek van een screen is bijzonder; het verminderd de intensiteit van het zonlicht voor meer dan 80%, de woning blijft dus koel én licht.

Een bijkomend voordeel van een screen is. Is dat wanneer deze is neergelaten, de mogelijkheid om naar buiten te kijken blijft bestaan. Inkijk behoort met een screen tot het verleden.

Speciale behandeling

Het doek van een screen is van glasvezel gemaakt en is daarna middels een speciale techniek behandeld. Hierdoor is het doek oersterk, rekt het niet uit en kan het geen vlamvatten. Ook het frame is weerbestendig en roest niet. Voor de kleur van het doek kan gekozen worden uit vele tinten en kleurschakeringen. Het frame (de omlijsting) wordt standaard in RAL 9001 of een grijswitte kleur geleverd.

Doordat het doek de echte blikvanger is, is er altijd wel een kleur die past bij de tinten van uw woning. Benieuwd naar andere mogelijke zonweringen? Bekijk dan de markiezen in Tilburg van Aarts Zonwering en Rolluiken.

Kom langs in onze showroom

Voor goede service, ruime keuze en persoonlijk advies moet u bij Aarts Zonwering zijn. Laat u heel gemakkelijk inspireren in onze showroom en maak een keuze die past bij uw persoonlijke voorkeuren.

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: 9:00 - 17:00 (Graag bellen bij bezoek)
Dinsdag: 9:00 - 17:00 (Graag bellen bij bezoek)
Woensdag: 9:00 - 17:00 (Graag bellen bij bezoek)
Donderdag: 9:00 - 17:00 (Graag bellen bij bezoek)
Vrijdag: 9:00 - 17:00 (Graag bellen bij bezoek)
Zaterdag: 9:00 - 15:00 (Graag bellen bij bezoek)
Zondag: Gesloten

Maandag: 9:00 - 17:00 (Graag bellen bij bezoek)
Dinsdag: 9:00 - 17:00 (Graag bellen bij bezoek)
Woensdag: 9:00 - 17:00 (Graag bellen bij bezoek)
Donderdag: 9:00 - 17:00 (Graag bellen bij bezoek)
Vrijdag: 9:00 - 17:00 (Graag bellen bij bezoek)
Zaterdag: 9:00 - 15:00 (Graag bellen bij bezoek)
Zondag: Gesloten

Instellen als mijn dealer