Zonwering Tilburg

Zonwering Tilburg

Zonwering Tilburg
Heistraat 26A
5121 JL Rijen

www.zonwering.nl CONTACTGEGEVENS TONEN
Openingstijden
 • Maandag:9:00 - 17:00 (Graag bellen bij bezoek)
 • Dinsdag:9:00 - 17:00 (Graag bellen bij bezoek)
 • Woensdag:9:00 - 17:00 (Graag bellen bij bezoek)
 • Donderdag:9:00 - 17:00 (Graag bellen bij bezoek)
 • Vrijdag:9:00 - 17:00 (Graag bellen bij bezoek)
 • Zaterdag:9:00 - 15:00 (Graag bellen bij bezoek)
 • Zondag:Gesloten

Zonwering dealer in de omstreken van Tilburg

Zonwering.nl is in de omstreken van Tilburg vertegenwoordigd door Aarts. Deze specialist levert in uw plaats en de steden en dorpen in uw omgeving. De zonwering dealer in de omstreken van Tilburg.

Zonwering Tilburg

Een rolluik is bedoeld als zonwering, om invallend zonlicht te weren uit ramen en puien. Rolluiken zijn veelzijdig. Zo zorgen rolluiken o.a. voor verduistering, privacy, isolatie, brandvertraging, geluidsreductie, inbraakwering en veiligheid. Rolluiken hebben als functie dat het in de zomer koel blijft binnenshuis en in de winter de warmte in huis houdt. Hierdoor bespaart u tevens ook op energie kosten. 

Isolatie

De lamellen van de rolluiken zorgen ervoor dat de binnenklimaat goed ventileert. De lamellen zijn dubbelwandig. Dit zorgt voor extra stabiliteit en zorgt voor een warmte-isolerende functie in uw woning.

Tegen bescherming en inbraak

Als de rolluiken worden gesloten geeft het u woning een extra beveiliging. De gesloten lamellen zorgen voor een extra afsluiting van uw huis. Indringers zien dit als een extra obstakel en blijven vaak weg. 

Kwaliteit

De kwaliteit van een rolluik staat voorop. Wij verkopen alleen A-kwaliteit rolluiken. De kwaliteit van een rolluik is afhankelijk van het pantser-type en het merk van het rolluik.

Kosten

De kosten van een rolluik is o.a. afhankelijk van de bediening en maatvoering. U kunt kiezen voor een rolluik met handbediening, elektrische handbediening en bediening met afstandsbediening.
Wilt u meer weten wat betreft de rolluiken en bent u benieuwd wat de kosten zijn?
Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Advies en vestiging

Voor deskundig advies nodigen wij u graag uit om onder het genot van een bak koffie of thee het één en ander te bespreken waar uw voorkeuren naar uitgaan. Wij zijn gevestigd in Tilburg.
 

Weetjes

Geschiedenis
Al rond van 9000 v.c. zijn er resten van bewoning gevonden op de plaats waar nu Tilburg plaats. In 2012 heeft Tilburg 206.234 inwoners en is de zesde stad van Nederland.
 

Bezienswaardigheden

 • Voormalige paraplufabriek Guillaume Gimbrère
 • Voormalige textielfabriek C. Mommers & Co.,
 • Voormalige textielfabriek G. Dröge,
 • Voormalige stoomketelfabriek Gebroeders Deprez

Direct een offerte

Weet u al wat voor zonwering u wenst en wilt u direct een offerte? Via de button op de dealer pagina vult u uw gegevens en aanvullende informatie en of vragen in en de dealer in de omgeving van Tilburg zal u een offerte doen toekomen en/of contact met u opnemen voor details.
Voor zonwering in de buurt van Tilburg gaat u naar onze dealer Aarts.