Zonwering Tilburg

Zonwering Tilburg

Zonwering Tilburg
Heistraat 26A
5121 JL Rijen

Openingstijden
 • Maandag:9:00 - 17:00 (Graag bellen bij bezoek)
 • Dinsdag:9:00 - 17:00 (Graag bellen bij bezoek)
 • Woensdag:9:00 - 17:00 (Graag bellen bij bezoek)
 • Donderdag:9:00 - 17:00 (Graag bellen bij bezoek)
 • Vrijdag:9:00 - 17:00 (Graag bellen bij bezoek)
 • Zaterdag:9:00 - 15:00 (Graag bellen bij bezoek)
 • Zondag:Gesloten

Zonwering Tilburg bij Aarts Zonwering & Rolluiken

In de omgeving van Tilburg is Aarts Zonwering en Rolluiken al ruim 40 jaar de specialist. De showroom van zonwering in Tilburg beschikt over een breed assortiment kwaliteitsproducten in verschillende type, trends en toepassingen voor u uitgestald staan. De jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij u kunnen voorzien een vakkundig advies op maat waarbij uw persoonlijke wensen altijd voorop staan. Aarts Zonwering en Rolluiken is aangesloten als specialist in de omgeving bij Zonwering.nl.

Rolluiken Tilburg

De aanschaf van rolluiken biedt u talloze voordelen, het is niet alleen een zeer effectieve vorm van zonwering, maar weert u ook nog eens van inbrekers en geluid. In de zomer blijft het huis lekker koel en fris, terwijl in de winter een rolluik er juist voor zorgt dat de warmte binnen blijft.

Advies op maat

Omdat ons assortiment zeer omvangrijk is en regelmatig wordt geactualiseerd, is het onmogelijk u online een compleet beeld van onze collectie te schetsen. Om u te voorzien van de laatste trends en ontwikkelingen nodigen wij u graag uit in showroom in Rijen (bij Tilburg). Daar informeren wij u graag over de diverse kleuren, materialen, toepassingen, dessins en vele opties.

Naast een advies op maat ontvangt u van ons een vrijblijvende, scherpe kostenopgave voor uw woning, bedrijfspand of winkel. In onze showrooms vindt u daarom ook Screens, Markiezen, Garagedeuren, Winkelafsluiting, Buiten jaloezieën, Veranda`s, Horren, Raamdecoratie, Gordijnen en Shutters.

Screens Tilburg

Screens worden steeds populairder. Deze vlak voor het raam hangende zonwering bespaart ruimte en siert in tal van kleuren vele woonhuizen en kantoorpanden. Juist omdat de screen direct op het raam wordt gemonteerd, wordt het zonlicht nagenoeg volledig tegen gehouden. Het doek van een screen is bijzonder; het verminderd de intensiteit van het zonlicht voor meer dan 80%, de woning blijft dus koel én licht.

Een bijkomend voordeel van een screen is. Is dat wanneer deze is neergelaten, de mogelijkheid om naar buiten te kijken blijft bestaan. Inkijk behoort met een screen tot het verleden.

Speciale behandeling

Het doek van een screen is van glasvezel gemaakt en is daarna middels een speciale techniek behandeld. Hierdoor is het doek oersterk, rekt het niet uit en kan het geen vlamvatten. Ook het frame is weerbestendig en roest niet. Voor de kleur van het doek kan gekozen worden uit vele tinten en kleurschakeringen. Het frame (de omlijsting) wordt standaard in RAL 9001 of een grijswitte kleur geleverd.

Doordat het doek de echte blikvanger is, is er altijd wel een kleur die past bij de tinten van uw woning. Benieuwd naar andere mogelijke zonweringen? Bekijk dan de markiezen in Tilburg van Aarts Zonwering en Rolluiken.

Zonwering Tilburg
Heistraat 26A
5121 JL Rijen

Onze merken

Roma
Dickson
Weinor
Somfy
Schlappi
X

Prijsindicatie aanvragen

Wilt u vrijblijvend een prijsindicatie op maat ontvangen van één van onze dealers? Vul dan onderstaande gegevens in. Na ontvangst van uw gegevens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Het toevoegen van afbeeldingen zorgt ervoor dat wij een passend advies kunnen geven!

Waarom zonwering.nl

 • Check

  Specialisten die 100% klantgericht werken

 • Check

  Specialisten die alleen maatwerk leveren

 • Check

  Bijna alle producten in alle ral-kleuren beschikbaar

 • Check

  Ontvang gratis een prijsindicatie

Upload afbeelding

Afbeeldingen toevoegen

JPG en PNG bestanden, kleiner dan 10 MB

Het toevoegen van afbeeldingen zorgt ervoor dat wij een passend advies kunnen geven!

Alle*velden zijn verplicht