Tiel

Zonwering Tiel

Zonwering Tiel & Rolluiken Tiel: welkom bij Quinsol zonweringen

Stay cool als het echt warm is

Quinsol toont de nieuwste technieken
Quinsol zonweringen in Tiel is helemaal klaar voor de zomer. De showroom heeft een complete metamorfose ondergaan en de nieuwste technieken en uitvoering van de meest uiteenlopende zonwering is voorhanden. Heel veel stalen en kleuren, nog meer ideeën en bovenal technisch de beste oplossingen. Eigenaar John van der Zalm biedt meer dan voldoende keus om zijn klanten optimaal te adviseren.

Relaxen in de schaduw

Als de zomer op zijn hoogtepunt is, zoekt iedereen de schaduw op. En omdat het steeds vaker hoogzomer lijkt te zijn, gaat de vraag naar een goede zonwering en dito parasol gelijk op met de temperaturen. Maar wie het hoofd voor die tijd koel houdt, neemt zijn voorzorgsmaatregelen om in de hitte van de tijd lekker te relaxen. Onder een goede parasol of in een woning waar de temperaturen niet al te hoog oplopen.
 

Merken en maatwerk voor een messcherpe prijs

Wij leveren standaard en maatwerk oplossingen om uw interieur te beschermen en een aangenaam klimaat op uw terras of in uw woning te verzorgen. Door jarenlange ervaring met het monteren en plaatsen van de meest uiteenlopende soorten en typen zonwering bieden wij u een maximale oplossing van een ruim variatie aan merken voor een messcherpe prijs.
 

Stobag

Stobag is het Zwitserse merk voor het grotere werk. Een zonwering, screen of markies houdt de warmte sfeervol buiten. Ingeklapt is alleen een beperkte cassette zichtbaar, eenmaal uitgeklapt wordt de techniek achter het slimme zonweringssysteem een beetje meer zichtbaar. Met name de horeca maakt veel gebruik van deze inventieve lijn zonwering.
 

Roma

Roma is een Duits merk wat degelijke rolluiken en screens op de markt brengt. Erhardt is een Duitse naam dat zijn sporen heeft verdiend met de verkoop van kwaliteit; knikarmschermen, terrasoverkappingen en serrezonweringen zijn in de meest uiteenlopende uitvoeringen verkrijgbaar. Beide merken kennen een levertijd van twee weken. Na bestelling is het goed mogelijk dat binnen drie weken de zonwering perfect werkend aan de muur is gemonteerd.
 

Sunmaster

Sunmaster biedt een nuchter Nederlands fabrikaat en is helemaal ingespeeld op de eisen die de particulier aan een zonnewering stelt. Een perfect sluitende cassettebox, handige bediening en desgewenst schokdetectie dat het scherm automatisch inklapt als het wat harder begint te waaien. Net als alle andere systemen desgewenst leverbaar met een afstandbediening en natuurlijk in alle kleuren van de regenboog.
 

Bleijweert

Al deze zonweringen worden met de regelmaat van de klok gecombineerd met Bleijweert terrasoverkappingen van glas of polycarbonaat. Zo’n oplossing zorgt voor onbekommerd buiten genieten van de vroege lente tot de late herfst. En om de zomer helemaal vrolijk te houden, zijn bij Quinsol zonweringen in Tiel ook volop horren van de merken Hamstra en Unilux verkrijgbaar.
 

Ook voor screens en markiezen

U kunt bij ons ook terecht voor prachtige screens, markiezen en andere soorten buitenzonwering.
Weinor geeft u verschillende keuzes uit overkappingen en knikarmschermen.
Kwalitatief Hoogstaande knikarm schermen of bijvoorbeeld overkappingen weer en windbestendig volmaakt voor de Horeca.
Samen genieten met de producten van Weinor.

Rolluiken

Rolluiken bieden bescherming, comfort en behaaglijkheid voor woningen, kantoren en bedrijfspanden. Ze beschermen uw gevel tegen weersinvloeden en bieden effectieve beveiliging tegen indringers. Rolluiken bieden niet alleen maximale veiligheid, maar ze hebben ook een scala aan handige functies die uw huis of pand nog aangenamer maken.

Quinsol zonwering Tiel: uw zonweringspecialist

Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom en ontdek waarom Quinsol Zonwering de zonweringspecialist is waar je op kunt vertrouwen voor een passende oplossing. Wij staan klaar om je vrijblijvend advies te geven en je te helpen de perfecte zonwering te vinden voor jouw behoeften.

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: Op afspraak
Dinsdag: Op afspraak
Woensdag: Op afspraak
Donderdag: 10.00 - 17.00
Vrijdag: 10.00 - 17.00
Zaterdag: 11.00 - 17.00
Zondag: Gesloten

Maandag: Op afspraak
Dinsdag: Op afspraak
Woensdag: Op afspraak
Donderdag: 10.00 - 17.00
Vrijdag: 10.00 - 17.00
Zaterdag: 11.00 - 17.00
Zondag: Gesloten

Instellen als mijn dealer