Zonwering Tiel

Zonwering Tiel

Zonwering Tiel
Faradaystraat 16-02
4004 JZ Tiel

Openingstijden
 • Maandag:Op afspraak
 • Dinsdag:Op afspraak
 • Woensdag:Op afspraak
 • Donderdag:10.00 - 17.00
 • Vrijdag:10.00 - 17.00
 • Zaterdag:11.00 - 17.00
 • Zondag:Gesloten
www.quinsol.nl
Zonwering Tiel afbeelding 01

Zonwering Tiel

Stay cool als het echt warm is

Quinsol toont de nieuwste technieken
Quinsol zonweringen in Tiel is helemaal klaar voor de zomer. De showroom heeft een complete metamorfose ondergaan en de nieuwste technieken en uitvoering van de meest uiteenlopende zonwering is voorhanden. Heel veel stalen en kleuren, nog meer ideeën en bovenal technisch de beste oplossingen. Eigenaar John van der Zalm biedt meer dan voldoende keus om zijn klanten optimaal te adviseren.
 

Relaxen in de schaduw

Als de zomer op zijn hoogtepunt is, zoekt iedereen de schaduw op. En omdat het steeds vaker hoogzomer lijkt te zijn, gaat de vraag naar een goede zonwering en dito parasol gelijk op met de temperaturen. Maar wie het hoofd voor die tijd koel houdt, neemt zijn voorzorgsmaatregelen om in de hitte van de tijd lekker te relaxen. Onder een goede parasol of in een woning waar de temperaturen niet al te hoog oplopen.
 

Merken en maatwerk voor een messcherpe prijs

Wij leveren standaard en maatwerk oplossingen om uw interieur te beschermen en een aangenaam klimaat op uw terras of in uw woning te verzorgen. Door jarenlange ervaring met het monteren en plaatsen van de meest uiteenlopende soorten en typen zonwering bieden wij u een maximale oplossing van een ruim variatie aan merken voor een messcherpe prijs.

Zonwering Tiel afbeelding 02

Stobag

Stobag is het Zwitserse merk voor het grotere werk. Een zonwering, screen of markies houdt de warmte sfeervol buiten. Ingeklapt is alleen een beperkte cassette zichtbaar, eenmaal uitgeklapt wordt de techniek achter het slimme zonweringssysteem een beetje meer zichtbaar. Met name de horeca maakt veel gebruik van deze inventieve lijn zonwering.
 

Roma

Roma is een Duits merk wat degelijke rolluiken en screens op de markt brengt. Erhardt is een Duitse naam dat zijn sporen heeft verdiend met de verkoop van kwaliteit; knikarmschermen, terrasoverkappingen en serrezonweringen zijn in de meest uiteenlopende uitvoeringen verkrijgbaar. Beide merken kennen een levertijd van twee weken. Na bestelling is het goed mogelijk dat binnen drie weken de zonwering perfect werkend aan de muur is gemonteerd.
 

Sunmaster

Sunmaster biedt een nuchter Nederlands fabrikaat en is helemaal ingespeeld op de eisen die de particulier aan een zonnewering stelt. Een perfect sluitende cassettebox, handige bediening en desgewenst schokdetectie dat het scherm automatisch inklapt als het wat harder begint te waaien. Net als alle andere systemen desgewenst leverbaar met een afstandbediening en natuurlijk in alle kleuren van de regenboog.

Zonwering Tiel afbeelding 03

Bleijweert

Al deze zonweringen worden met de regelmaat van de klok gecombineerd met Bleijweert terrasoverkappingen van glas of polycarbonaat. Zo’n oplossing zorgt voor onbekommerd buiten genieten van de vroege lente tot de late herfst. En om de zomer helemaal vrolijk te houden, zijn bij Quinsol zonweringen in Tiel ook volop horren van de merken Hamstra en Unilux verkrijgbaar.
 

Ook voor screens en markiezen

U kunt bij ons ook terecht voor prachtige screens en markiezen.Weinor geeft u verschillende keuzes uit overkappingen en knikarmschermen


Kwalitatief Hoogstaande knikarm schermen


Overkappingen weer en windbestendig volmaakt voor de Horeca


Samen genieten met de producten van Weinor

Zonwering Tiel
Faradaystraat 16-02
4004 JZ Tiel

Onze merken

Roma
Dickson
Somfy
X

Prijsindicatie aanvragen

Wilt u vrijblijvend een prijsindicatie op maat ontvangen van één van onze dealers? Vul dan onderstaande gegevens in. Na ontvangst van uw gegevens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Het toevoegen van afbeeldingen zorgt ervoor dat wij een passend advies kunnen geven!

Waarom zonwering.nl

 • Check

  Specialisten die 100% klantgericht werken

 • Check

  Specialisten die alleen maatwerk leveren

 • Check

  Bijna alle producten in alle ral-kleuren beschikbaar

 • Check

  Ontvang gratis een prijsindicatie

Upload afbeelding

Afbeeldingen toevoegen

JPG en PNG bestanden, kleiner dan 10 MB

Het toevoegen van afbeeldingen zorgt ervoor dat wij een passend advies kunnen geven!

Alle*velden zijn verplicht