Axel

Zonwering Terneuzen

Zonwering & Rolluiken Terneuzen: Welkom bij Jack Lensen

Kom eens een kijkje nemen in onze mooie zonwering showroom in Axel (voor Zeeuwen beter bekend als: Aksel) nabij Terneuzen. We hebben ook mensen op bezoek uit Zeeuws-Vlaanderen en ver daarbuiten. Ook Belgen weten de service, kwaliteit en het vakmanschap van Jack Lensen Raam-, Deur- en Geveltechniek te waarderen. De ontvangst door het team van Jack Lensen is hartelijk. In Axel en ver daarbuiten staat ze bekend om hun vakmanschap in ramen, deuren, rolluiken en zonwering.

Ruime keuze

Jack Lensen Raam-, Deur- en Geveltechniek uit Axel is een goed adres als het om zonwering gaat. Als u op zoek bent naar praktische en decoratieve zonwering (of dat nu voor binnen of buiten is), rolluiken of onderhoudsarme kozijnen moet u echt even contact opnemen met de specialist uit Axel. Naast een ruime keuze in zonwering is een servicegerichte instelling, kwaliteit en een prima prijs kenmerkend voor Jack Lensen.

Het bedrijf wordt geleid door Jack Lensen met zijn vrouw Nicole en zoon Mika. Dit familibedrijf bestaat al 13 jaar en is bekend in Axel en wijde omgeving. Jack Lensen Raam-, Deur- en Geveltechniek levert een brede collectie met alle kleuren, materialen, stijlen en afwerkingen die maar denkbaar zijn. Door onze jarenlange ervaring geven wij u deskundig advies.

Tot de merken die gevoerd worden behoren onder andere:

  • Luxaflex (binnenzonwering)
  • Copa (binnen zonwering)
  • Weinor (zonwering en terrasoverkappingen),
  • Roma (rolluiken, verkrijgbaar in maar liefst 330 kleuren!)

Binnenzonwering en Buitenzonwering

Wij bieden een breed scala aan producten om uw woning of bedrijfspand te beschermen tegen ongewenst zonlicht. Denk hierbij aan lamellen, markiezen, screens en rolluiken. Welk type zonwering de beste keuze is ligt aan uw voorkeuren.

Rolluiken

Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment rolluiken. Of u nu op zoek bent naar handmatige bediening of het gemak van elektrische bediening, wij hebben de juiste oplossing voor u. De montage van onze rolluiken is heel gemakkelijk, waardoor u snel kunt genieten van de voordelen die ze bieden. Naast het reguleren van zonlicht en het verbeteren van de privacy, zorgen onze rolluiken ook voor isolatie en bescherming tegen inbraak.

Kom langs in onze showroom

Ons team van zonweringexperts staat klaar om u persoonlijk advies te geven en te helpen bij het realiseren van uw wensen. Of u nu op zoek bent naar de juiste zonwering voor uw woning of pand, wij adviseren u graag om een goede keuze te maken die perfect aansluit bij uw behoeften. Met onze goede service service en expertise kunt u erop vertrouwen dat u bij een specialist terecht bent gekomen. Bij ons bent u verzekerd van een hoogwaardig product en een professionele begeleiding. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen om optimaal te genieten van uw zonweringoplossing.

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: Op afspraak
Dinsdag: Op afspraak
Woensdag: Op afspraak
Donderdag: Op afspraak
Vrijdag: Op afspraak
Zaterdag: Op afspraak
Zondag: Gesloten

Maandag: Op afspraak
Dinsdag: Op afspraak
Woensdag: Op afspraak
Donderdag: Op afspraak
Vrijdag: Op afspraak
Zaterdag: Op afspraak
Zondag: Gesloten

Instellen als mijn dealer