Zonwering Sommelsdijk

Zonwering Sommelsdijk

Zonwering Sommelsdijk
Gerard Walschapstraat 26
3245 MD Sommelsdijk

www.dekortezonwering.nl CONTACTGEGEVENS TONEN
Openingstijden
  • Maandag:GESLOTEN
  • Dinsdag:10.00 - 12.00 & 13.30 - 17.00
  • Woensdag:10.00 - 12.00 & 13.30 - 17.00
  • Donderdag:10.00 - 12.00 & 13.30 - 17.00
  • Vrijdag:10.00 - 12.00 & 13.30 - 17.00
  • Zaterdag:10.00 - 13.00
  • Zondag:GESLOTEN

ZONWERING SOMMELSDIJK

Zonwering Sommelsdijk afbeelding 01

DE KORTE ZONWERING, DE ZON WEREN OP MAAT.

De Korte zonwering te Sommelsdijk, Al meer dan 20 jaar uw adres voor alle soorten zonwering, roldeuren en raamdecoratie. Vanuit een ruime en overzichtelijke showroom wordt u deskundig geadviseerd over de vele toepassingen van de verschillende producten. Geen situatie is ons gek genoeg, ons motto is dan ook: “niet gaan bestaat niet” .

HISTORIE

De Korte zonwering is in 1986 opgericht door Piet de Korte en inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 8 medewerkers welke dagelijks werkzaam zijn met de verkoop en montage van onze producten.
 

PRODUCTEN VAN BEKENDE FABRIKANTEN

Wij verkopen zonwering van vele bekende fabrikanten. Doch is het advies bij de keuze voor het juiste product misschien nog wel belangrijker. In een goed gesprek over uw wensen den de mogelijkheden zullen wij samen met u bepalen welke zonwering het beste aansluit op uw wensen.

MARKIEZEN

U kent het wel, lekker genieten in de zon op het terras of in de tuin. Hier zitten veel voordelen aan, maar ook een aantal nadelen. Zo kan de temperatuur erg oplopen en zit u na een tijdje liever in de schaduw. Buitenzonwering zorgt voor schaduw en verkoeling. Een goed voorbeeld van buitenzonwering is de markies. Markiezen zijn in verschillende vormen en kleuren beschikbaar. 
Onze dealer in Sommelsdijk biedt een ruime keuze aan. U kunt uw persoonlijke touche eraan geven. Markiezen hebben met weer en wind te maken. Het is dan ook belangrijk dat zij daar tegen kunnen. Wij bieden markiezen aan van top kwaliteit.
Kom bij ons langs om de mogelijkheden in zonwering te bespreken of vraag een offerte aan.

SHOWROOM BEZOEKEN

Kom eens langs in onze showroom te sommelsdijk en laat u informeren over de vele mogelijkheden en oplossing die korte zonwering u kan bieden.Weinor geeft u verschillende keuzes uit overkappingen en knikarmschermen


Knikarmschermen met kwalitiet in een hoog vaandal van Weinor


Een overkappingen die perfect tegen regen kan en ook voor horeca geschikt is van Weinor.


Door weer en wind kunt u optimaal genieten