Someren

Zonwering Someren

Zonwering & Rolluiken Someren: welkom bij Van den Eijnde Zonwering

Op zoek naar rolluiken of zonwering in Someren en omgeving? Van den Eijnde Zonwering is dé expert uit de regio. Wij leveren en plaatsen rolluiken op maat gemaakt. U bent welkom in onze inspirerende showroom in Someren-Eind waar u een compleet aanbod vindt van terrasoverkappingen, zonwering, rolluiken en screens!

Wilt u graag advies op maat? Dan kunt u ook een afspraak maken zodat u uw wensen met ons kunt doornemen. Onze ervaren verkoopadviseurs helpen u graag verder. Tijdens uw bezoek nemen we de tijd om u uitgebreid en vakkundig advies te geven over de verschillende mogelijkheden. Tot snel!

Zonwering Someren

Bij Van den Eijnde zonwering Someren is een compleet assortiment aan zonwering te vinden. Denk hierbij aan binnenzonwering en buitenzonwering: zonneschermen, markiezen, screens, overkappingen. Onze zonwering producten zijn windvast en houden zonlicht tegen. Ook dringen water, vuil en wind het doek niet binnen. Dit maakt de temperatuur in huis en het buitenleven aangenamer. Ontdek de verschillende mogelijkheden. Wij hebben verschillende soorten zonwering in alle kleuren en maten.

Terrasoverkappingen

Langer van het buitenleven genieten? Dat wil toch iedereen! Veranda, serre of terrasoverkappingen bieden bescherming tegen alle weersomstandigheden. Zo kunt u langer genieten van uw plekje buiten in de tuin. Wilt u weten welk soort overkapping het best bij u en uw tuin past? Kom dan langs in onze showroom. Onze vakmensen geven u het beste advies en helpen u bij het maken van de beste keuze.

Rolluiken

Tevens vindt u bij Van den Eijnde zonwering Someren rolluiken. Wij leveren en plaatsen rolluiken op maat. Bij het kiezen van rolluiken is het belangrijk om rekening te houden met het type bediening dat het meest geschikt is voor uw situatie. Zowel handmatige bediening als elektrische bediening zijn beschikbaar, afhankelijk van uw voorkeur en behoeften. Met een soepel rolluik montagesysteem kunnen de rolluiken probleemloos op uw ramen worden geplaatst. Dit maakt rolluiken een goede keuze voor het verbeteren van de buitenkant van uw huis en het bieden van extra bescherming.

Kom langs in onze inspirerende showroom

Zonwering nodig? Met onze jarenlange ervaring geven wij u graag advies en helpen wij u bij het maken van de beste keuze. Wij denken graag met u mee over welk type zonwering het best bij u past. Wij regelen alles, van inmeten en montage tot een fraai eindresultaat.

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: 09.00 - 18.00
Dinsdag: 09.00 - 18.00
Woensdag: 09.00 - 18.00
Donderdag: 09.00 - 18.00
Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 16.00
Zondag: gesloten

Maandag: 09.00 - 18.00
Dinsdag: 09.00 - 18.00
Woensdag: 09.00 - 18.00
Donderdag: 09.00 - 18.00
Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 16.00
Zondag: gesloten

Instellen als mijn dealer