Roden

Zonwering Roden

BEGLAZING & ZONWERING IN RODEN: welkom bij Roder

Zoekt u een passende zonwering voor uw gevel? Roder is dé zonweringspecialist in Roden. Wij hebben een breed assortiment en kunnen voor nagenoeg elke situatie een passende oplossing bieden. Maar onze expertise gaat verder! Als glashandel zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van verschillende soorten beglazingen. De ultieme combinatie om van uw woning een aangenaam thuis te maken. 

Roder Zonwering

Al ruim 50 jaar zijn wij een begrip in de wijde omgeving van Roden. Ooit als zonweringsbedrijf gestart heeft Roder inmiddels zijn expertise uitgebreid met diverse soorten glas. Alle producten worden vakkundig en door ervaren monteurs geleverd en gemonteerd. Glasproducten worden tevens conform de AF voorwaarden geplaatst.

Buitenzonwering

Ons assortiment buitenzonwering in Roden bestaat niet alleen uit reguliere producten, zoals knikarmschermen, uitvalschermen, screens en markiezen. Ook voor buitenjaloezieën of juist insectenwering bent u bij ons aan het juiste adres. Als dealer van; Brustor, Harol, Mado, Weinor en Roma kunnen wij u nagenoeg altijd een passende oplossing bieden. Handmatig of elektronisch bediend, in combinatie met een draadloze schakelaar of tijdsklok. De mogelijkheden zijn eindeloos! 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u de verschillende type buitenzonweringen, stof of automatiseringsmogelijkheden bekijken? Bezoek dan onze showroom in Roden en laat u adviseren door één van onze specialisten! Ook kunt u vrijblijvend contact opnemen!

Rolluiken

Roder biedt ook een breed assortiment aan rolluiken in Roden! Het grootste voordeel van een rolluik is dat u zomers de warmte buiten huis houdt en het in de winter binnen aangenaam blijft. U verbetert overigens niet alleen het wooncomfort, maar het beveiligt uw woning ook tegen invloeden van buitenaf. Rolluiken zijn er tegenwoordig in ontelbaar verschillende uitvoeringen waardoor zelfs een openslaand of schuin raam voorzien kan worden van een rolluik. 

Advies op maat!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Wij helpen u graag met een persoonlijk advies en nemen u mee in de verschillende mogelijkheden van zonwering en beglazing. Bezoek onze showroom in Roden of neem contact op via het contactformulier.

Gratis prijsindicatie aanvragen