Oss

Zonwering Oss

Rolluiken Oss & Zonwering Oss: welkom bij T van hintum

T van hintum is de specialist in zonwering te Oss. U bent bij ons aan het juiste adres voor al uw buitenschrijnwerk, hetzij in aluminium, hout, of kunstof.

ZONWERING IN ALLE MATERIALEN EN MOGELIJKHEDEN

Zonwering is een product welke al 100en jaren word gefabriceerd. Van oudsher word er katoen gebruikt en tegenwoordig word er vaak aluminium gebruikt voor stevige en duurzame constructies. Naast functioneel is zonwering vaak gewoon ook heel erg mooi, denk aan bijvoorbeeld de markiezen als zonnescherm en de vernieuwen screens. Onze zonwering is beschikbaar in allerlei kleuren.

Ons assortiment zonwering bestaat o.a. uit:

  • Zonnescherm
  • Screens
  • Markiezen
  • Terrasschermen
  • Gordijnen
  • Rolluiken

ROLLUIKEN

Rolluiken zijn zonweringen om zon te weren, maar ook om andere redenen zoals het weren van inbraken, het isoleren van uw woning, het weren van geluiden van buitenaf en en inkijk dat zorgt voor privacy. Voor iedere situatie is er een passend type rolluik beschikbaar dat past bij uw wensen.

Er zijn vele soorten rolluiken op de markt:
- Inbouwrolluiken
- Opbouwrolluiken
- Inbraakwerende rolluiken
- Dakraam rolluiken

Rolluiken zijn op verschillende manieren te bedienen. Dit kan met de hand, maar kan ook middels elektrische bediening. Als u meerdere rolluiken wilt, dan is een elektrische bediening wel het verstandigst.
Rolluiken kunnen wij op maat maken, maar er zijn ook standaardmaten. U kunt tevens ook kiezen uit verschillende kleuren.


Graag nodigen wij u uit in onze vestiging in Oss om u te adviseren over rolluiken.

VRAGEN OVER DE MOGELIJKHEDEN?

Heeft een specifieke vragen over de mogelijkheden voor u? Voor product informatie over onze zonwering en rolluiken producten, neem dan vrijblijvend telefonisch contact op! Wij bezorgen u graag vrijblijvend ons advies. Of het nu een nieuwbouw betreft of bijvoorbeeld een renovatie met volledige binnenafwerking.

OOK VOOR SCREENS EN MARKIEZEN

U kunt bij ons ook terecht voor prachtige screens en markiezen.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Heeft u reeds een offerte liggen of heeft u uw wensen al op een rij? Vraag dan direct telefonisch of via e-mail een offerte aan! Naast vakkundig advies leveren wij ook tegen een schappelijke prijs. U kunt ook langskomen in onze showroom. Hier kunt u verschillende producten uit ons assortiment bekijken en geven wij u eerlijk en goed advies.

Wij adviseren enkel passende producten en zullen samen met u kijken naar een zowel praktische als mooie zonwering voor uw appartement, woning of villa! Voor zonwering en rolluikenbedrijf in Oss en omstreken gaat u naar T van Hintum, de rolluiken en zonwering specialist!

Markilux biedt u kwalitatief hoogstaande knikarm schermen. Samen genieten met de producten van Markilux.

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: 10.00 - 17.00
Dinsdag: 10.00 - 17.00
Woensdag: 10.00 - 17.00
Donderdag: 10.00 - 17.00
Vrijdag: 10.00 - 17.00
Zaterdag: 10.00 - 16.00
Zondag: GESLOTEN

Maandag: 10.00 - 17.00
Dinsdag: 10.00 - 17.00
Woensdag: 10.00 - 17.00
Donderdag: 10.00 - 17.00
Vrijdag: 10.00 - 17.00
Zaterdag: 10.00 - 16.00
Zondag: GESLOTEN

Instellen als mijn dealer