Hengelo

Zonwering Oldenzaal

Zonwering Oldenzaal: welkom bij Vincent Zonwering

Vincent zonwering Oldenzaal is de zonweringspecialist in de omgeving van Delden, Hengelo, Oldenzaal, Borne en omstreken. Wij beschikken over een ruim aanbod binnen- en buitenzonwering. Voor vakmanschap, kwaliteit en scherpe prijzen bent u bij ons aan het juiste adres. Kom langs in onze showroom waar we u graag meer vertellen over de verschillende vormen buitenzonwering die wij bij u kunnen monteren.

BINNENZONWERING

In ons afwisselende Nederlandse klimaat is passende binnenzonwering een must om in comfort te wonen. Wij bieden oplossingen op maat, zodat uw binnenzonwering prachtig aansluit op uw interieur.

BUITENZONWERING MOGELIJKHEDEN

Aangezien elke woning en bedrijfspand verschillend is, is het belangrijk dat wij inzicht krijgen in wat er bij u mogelijk is. U kunt uw behoefte en wensen op verschillende manieren aan ons doorgeven. Elke zonwering heeft zijn eigen functionaliteit en kwaliteit. Een knikarmscherm of een textieloverkapping is een zonnescherm die uw terras, serre of veranda beschermt tegen de zon maar ook tegen regen of harde wind. Zo kan u in de warme zomermaanden genieten van een plekje in de schaduw op het terras.

Ons assortiment buitenzonwering is erg breed. We hebben verschillende soorten zonneschermen. Denk hierbij aan traditionele zonwering zoals uitvalschermen, knikarmschermen en buitenjaloezieën. Deze beschikken over verschillende afmetingen, soorten en kleuren. Wij monteren graag de buitenzonwering naar uw wens. Heeft u een garage? Ook voor garagedeuren kunt u bij ons terecht.

OOK VOOR SCREENS EN MARKIEZEN

Tevens kunt bij ons terecht voor mooie screens, jaloezieën en markiezen. Screens bieden verschillende voordelen. Zo filteren ze het zonlicht, kunt u nog goed naar buiten kijken maar wordt het zicht naar binnen beperkt. Dit zorgt voor extra privacy. Screens kunnen op alle ramen worden toegepast, waarbij zowel inbouw als opbouw mogelijk is. Het bedienen van de screens kan handmatig of elektrisch. Wanneer u screens wil nemen, heeft u keuze uit meerdere mooie doeken. Het doek kan een enorm verschil maken in de uitstraling van de zonwering en kan uw woning dus een compleet nieuwe look geven. Daarnaast kunt u ook voor markiezen bij ons terecht. Een markies is al decennia een zeer geliefde vorm van buitenzonwering. Zonnestralen worden geweerd zodat uw woning in Oldenzaal heerlijk koel blijft. Want in de schaduw is de temperatuur een stuk aangenamer.

ROLLUIKEN OLDENZAAL

Rolluiken zijn een populaire vorm van zonwering. Ze zijn aan de buitenkant van het huis gemonteerd en zorgen voor complete verduistering van het huis. Met rolluiken kunt u bepalen hoeveel licht en geluid er binnen komt. Ideaal voor uw privacy. U kunt ze elektrisch bedienen maar veel rolluiken hebben een handmatige bediening.

Wilt u naast geluid en licht ook insecten buiten houden? Dan zijn horren of hordeuren voor u de juiste oplossing. Wij kunnen deze op maat voor u monteren. Voor een perfecte montage komen wij zelf bij u langs om op te meten.

SOMFY BEDIENING

Vincent zonwering is dealer van Somfy smart home oplossingen. Met de Somfy app kunt u elketrische zonwering, raamdecoratie, rolluiken, beveiliging etc. bedienen. Wij geven advies en bieden begeleiding voor, tijdens en na het installeren van Somfy.

SFEERVOLLE SHOWROOM

In onze sfeervol ingerichte showroom krijgt u een duidelijk overzicht van al onze producten, terwijl u zich rustig kunt oriënteren onder het genot van een kopje koffie of thee. De kinderen kunnen zich vermaken in de speelhoek. Wij nodigen u van harte uit in onze showroom te Oldenzaal en adviseren u vrijblijvend over alle zonwering producten.

ADVIES OP MAAT

Op de website vind u informatie en impressies van de verschillende systemen. Voor meer informatie raden wij u aan om contact met ons op te nemen of langs te komen in onze showroom nabij Oldenzaal. 
Bekijk hier alle systemen live en maak een keuze uit de beschikbare kleuren en materiaal.
Geef uw wensen en behoeftes aan, zodat wij u advies op maat kunnen geven. Wij luisteren naar uw wensen en helpen u graag bij het maken van een goede keuze. Ook voor maatproducten bent u bij ons aan het juiste adres. De kosten voor een product op maat zullen anders zijn dan producten in de standaard maten. Hier kunnen wij u een mooi kostenplaatje voor geven, zodat u weet waar u aan toe bent. Een goede zonwering is zeker uw investering waard door ons top kwaliteit.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Wij nodigen u van harte uit in onze showroom te Oldenzaal en adviseren u vrijblijvend over alle zonweringen. Vraag van te voren een offerte aan op de website of stel samen met één van onze medewerkers een offerte op in onze showroom. Kom langs, wij denken graag met u mee. Bespreek alle mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand onder het genot van een kopje koffie of thee.

* Wilt u liever een afspraak thuis, bel ons en wij komen op afspraak wanneer het u schikt. Ook in de avonduren!

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: GESLOTEN
Dinsdag: 13:30 - 17:30
Woensdag: 13:30 - 17:30
Donderdag: 13:30 - 17:30
Vrijdag: 13:30 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 15:00
Zondag: GESLOTEN

Maandag: GESLOTEN
Dinsdag: 13:30 - 17:30
Woensdag: 13:30 - 17:30
Donderdag: 13:30 - 17:30
Vrijdag: 13:30 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 15:00
Zondag: GESLOTEN

Instellen als mijn dealer