Boxmeer

Zonwering Nijmegen

Zonwering Nijmegen: welkom bij Uyen

Bent u opzoek naar zonwering of rolluiken in de omgeving van Nijmegen en Boxmeer? Dan heten wij u van harte welkom bij Uyen Zonwering te Boxmeer. U kunt bij ons terecht voor een persoonlijk advies en een profesionele ondersteuning bij het maken van de juiste keuze.

Showroom

Wij hebben in de showroom een zestal gevels met een zeer uiteenlopende sfeer weten te creëren. Door deze opzet denken wij dat onze uiteenlopende producten echt tot hun recht komen, omdat de kozijnen daadwerkelijk in de gevels gemonteerd zijn en de zonwering daadwerkelijk aan de gevels hangt. Zo kunt u toch een waarheids- getrouw beeld krijgen hoe de desbetreffende producten bij ons gemonteerd zullen worden. Ook hebben wij onze showroom voorzien van een ruimte waar we uw plannen en wensen discreet en ongestoord kunnen doornemen.

Buitenzonwering

Uyen Zonwering Nijmegen beschikt over een breed assortiment buitenzonwering. Buitenzonwering is een belangrijk aspect van de uitstraling en functionaliteit van een woning. Knikarmschermen zijn een populaire keuze, aangezien deze makkelijk kan worden bediend en optimale bescherming biedt tegen de zon. Een andere optie is textieloverkapping, die niet alleen beschermt tegen zonlicht, maar ook tegen regen en wind. Deze terrasoverkappingen zorgen dus voor een aangenaam klimaat op uw terras, zonder dat het de uitstraling van uw buitenruimte verandert.

Daarnaast leveren wij markiezen, screens en uitvalschermen. Deze vormen van zonneschermen houden de zon van uw raam af. Al onze zonwering zijn van goede kwaliteit en beschikbaar in verschillende vormen en kleuren.

Rolluiken Nijmegen

Wilt u uw huis optimaal beschermen tegen de felle zon? Dan zijn rolluiken de oplossing voor u. Met rolluiken kunt u gemakkelijk het licht en geluid regelen dat binnenkomt in uw huis. Daarnaast houden rolluiken uw huis koel in de zomer maar houden ze de warmte binnen in de winter. Dit draagt bij aan energiebesparing.

Advies

Wilt u weten welk soort zonwering het best bij u past? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom inde regio Nijmegen. Met onze jarenlange ervaring bent u bij ons aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee en geven u gepast advies.

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: 9.00 - 16.30
Dinsdag: 9.00 - 16.30
Woensdag: 9.00 - 16.30
Donderdag: 9.00 - 16.30
Vrijdag: 9.00 - 15.00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Maandag: 9.00 - 16.30
Dinsdag: 9.00 - 16.30
Woensdag: 9.00 - 16.30
Donderdag: 9.00 - 16.30
Vrijdag: 9.00 - 15.00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Instellen als mijn dealer