Houten

Zonwering Nieuwegein

Rolluiken Nieuwegein: welkom bij BVR wooncomfort

Bij BVR Zonwering & Garagedeuren bent u altijd van harte welkom. De showroom biedt een breed en zeer gevarieerd scala aan rolluiken, buiten- en binnenzonwering, overkappingen en garagedeuren en is een bron van inspiratie op het gebied van zonnig leven en veilig wonen. Ontdek ook de verrassende rolluiken welke BVR u heeft te bieden.

Expertise en service vanuit jarenlange ervaring

Sinds 1976 is BVR Zonwering & Garagedeuren actief in de verkoop van rolluiken, binnenzonwering en buitenzonwering, garagedeuren, terrasoverkappingen, buitenjaloezieën in Nieuwegein, Houten en omgeving (provincie Utrecht). Wij bieden onze klanten producten en diensten van hoge kwaliteit en maken gebruik van duurzame materialen gecombineerd met moderne technologie. Ons doel is om in een prettige en gemoedelijke sfeer te adviseren en te assisteren bij het maken van de juiste keuze. Door onze ruime ervaring in talloze situaties, ligt onze kennis op het gebied van montage op een hoog niveau. Of het nu gaat om een royaal knikarmscherm of authentieke markiezen tot praktische zonwering zoals screens en serrezonwering. Ook voor garagedeuren en andere soorten zonwering bent u bij ons in Houten aan het juiste adres. Wij bieden alleen de beste kwaliteit!

Meerwaarde van BVR Zonwering & Garagedeuren

Het is prettig om samen te werken met BVR Zonwering & Garagedeuren. Een klein bedrijf met passie voor kwaliteit, waar vakmensen zich enorm betrokken voelen bij uw woonplezier. We zijn benieuwd naar uw ideeën en wensen en nemen graag de tijd voor een goed advies, niet alleen in de showroom maar ook bij u thuis. Samen bekijken we de situatie en gaan we voor de meest passende oplossing.
 

Rolluiken 

Wij bieden alleen de hoogste kwaliteit aan, dat wil zeggen, dat al onze rolluiken van aluminium of staal zijn gemaakt. Het spreekt voor zich dat ook hierin tal van kleuren te verkrijgen zijn. Qua bediening kunt u tevens uit meerdere mogelijkheden kiezen; elektrisch, handbediend of op afstandbediening. Rolluiken zijn ideaal te gebruiken om donker te maken of voor afsluiting en beveiliging van uw woning. Rolluiken hebben enorm goede isolatie eigenschappen. Dus voor een uitstekende isolatie van uw woning waardoor de temperatuur binnenshuis aangenaam blijft, zijn rolluiken een geweldige uitvinding. Daarnaast dragen ze ook bij aan de geluidsisolatie, zo heeft u minder last van geluid van buiten wanneer u bijvoorbeeld aan een drukke weg woont.

Naast deze functies is een rolluik nog altijd een uitstekende zonwering. Niets helpt beter tegen de zon dan een rolluik. Houd de hitte buiten en uw energiekosten laag omdat de airco minder snel aan hoeft in de zomer en de verwarming minder snel aan hoeft in de winter. Besparing van uw energiekosten was nog nooit zo makkelijk. Dit geldt zowel voor uw woning als bedrijfspand, want ook daar heeft u veel profijt van een rolluik voor uw raam. Omdat rolluiken ook inbraakwerend werken is dit een handige extra vorm van inbraakbeveiliging voor uw kantoor. Zo houdt u niet alleen daglicht en hitte buiten, maar ook de inbrekers. Geen inbraak en inkijk meer in uw pand.

Kiest u voorzetrolluiken of inbouwrolluiken? Gaat u voor rolluiken met een handmatige bediening of met een afstandsbediening? ROMA produceert ronde, afgeschuinde en vierkante rolluikkasten en lamellen in ruim 350 kleuren. In veel gevallen zijn de kasten van de door Roma geproduceerde rolluiken 2 maten kleiner dan die van een andere aanbieder. Al met al genoeg keuze en zeker ook enorm veel voordelen. Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om de juiste vorm van zonwering te vinden of om de juiste rolluiken te kiezen. Wij denken met u mee!

Binnen- en buitenzonwering

Sinds 1976 zit BVR Zonwering & Garagedeuren in de verkoop van binnenzonwering en buitenzonwering. Welke functionaliteit vindt u het belangrijkst bij het maken van een keuze? Om de beste keuze te maken willen wij weten waarvoor de zonwering gebruikt gaat worden. Is dit alleen om daglicht buiten te houden en de zon te weren of vindt u isolatie en inbraak ook belangrijke eisen om rekening mee te houden? Waar u ook naar op zoek bent, op deze pagina vraagt u gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Terrasoverkapping

Wilt u in de zomer eindeloos kunnen genieten van uw eigen terrasoverkapping? Ook dan kunt u bij ons in Houten terecht! Onze overkappingen worden speciaal voor de liefhebbers van design en kwaliteit gemaakt. Zo kunt u nog langer en vaker van uw tuin genieten, zelfs in de winter! Daarnaast heeft een terrasoverkapping in de zomer ook een zonwerend effect; het houdt namelijk de heetste zon buiten waardoor het een stuk aangenamer is onder de overkapping.

Bij BVR Zonwering & Garagedeuren kiest u voor:

1 Op maat gemaakte oplossingen door een expert
2 Hoogste niveau met betrekking tot techniek en service
3 Vriendelijk personeel
4 Persoonlijk advies
Bij het samenstellen van onze collectie hebben ons beperkt tot enkele merken die topkwaliteit leveren en volledig maatwerk kunnen bieden. Ons team van ervaren monteurs zorgt voor de realisatie van elk project. En wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij gaan tot het uiterste om alles tot in detail te verzorgen.

Persoonlijke service en advies op maat

Ook voor zonweringen komen wij graag bij u langs om de mogelijkheden samen met u te bekijken en aan de hand daarvan kunnen wij een passende offerte maken. Bel ons voor een afspraak of kom langs in onze showroom. U bent van harte welkom!

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00
Zondag: Gesloten

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00
Zondag: Gesloten

Instellen als mijn dealer