Houten

Zonwering Nieuwegein

Zonwering Nieuwegein: welkom bij BVR Zonwering

Bij BVR Zonwering & Garagedeuren bent u altijd van harte welkom. De showroom in Houten biedt een breed en zeer gevarieerd scala aan buiten- en binnenzonwering, overkappingen en garagedeuren en is een bron van inspiratie op het gebied van “zonnig leven”. Ontdek de verrassende mogelijkheden die BVR u kan bieden.

Binnen- en buitenzonwering

Sinds 1976 is zonwering Nieuwegein in de verkoop van binnenzonwering en buitenzonwering, garagedeuren, terrasoverkappingen, buitenjaloezieën en rolluiken in Houten en omgeving. Wij bieden onze klanten producten en diensten van hoge kwaliteit en maken gebruik van duurzame materialen gecombineerd met moderne technologie. Ons doel is om in een prettige en gemoedelijke sfeer te adviseren en te assisteren bij het maken van de juiste keuze.

Door onze ruime ervaring in talloze situaties, ligt onze kennis op het gebied van montage op een hoog niveau. Of het nu gaat om een royaal knikarmscherm of authentieke markiezen tot praktische zonwering zoals screens en serrezonwering. Ook voor garagedeuren en andere soorten zonwering bent u bij ons in Houten aan het juiste adres. Aan de Fortweg in Houten bieden alleen de beste kwaliteit in garagedeuren en bijpassende voordeuren.

 

Terrasoverkapping
Wilt u in de zomer eindeloos kunnen genieten van uw eigen terrasoverkapping? Ook dan kunt u bij ons in Houten terecht! Onze overkappingen worden speciaal voor de liefhebbers van design en kwaliteit gemaakt. Zo kunt u nog langer en vaker van uw tuin genieten, zelfs in de winter! Daarnaast heeft een terrasoverkapping in de zomer ook een zonwerend effect; het houdt namelijk de heetste zon buiten waardoor het een stuk aangenamer is onder de overkapping.

Persoonlijke service

Het is prettig om samen te werken met BVR Zonwering & Garagedeuren. Een klein bedrijf in Houten met passie voor kwaliteit, waar vakmensen zich enorm betrokken voelen bij uw woonplezier. We zijn benieuwd naar uw ideeën en wensen en nemen graag de tijd voor een goed advies, niet alleen in de showroom in Houten maar ook bij u thuis. Samen bekijken we de situatie en gaan we voor de meest passende oplossing.

Bij BVR Zonwering & Garagedeuren kiest u voor:

  • Op maat gemaakte oplossingen door een expert
  • Hoogste niveau met betrekking tot techniek en service
  • Vriendelijk personeel

Bij het samenstellen van onze collectie hebben ons beperkt tot enkele merken die topkwaliteit leveren en volledig maatwerk kunnen bieden voor uw zonwering. Ons team van ervaren monteurs zorgt voor de realisatie van elk project. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij gaan tot het uiterste om alles tot in detail te verzorgen. Bel ons voor een afspraak of kom langs in onze showroom in Houten. U bent van harte welkom!

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00
Zondag: Gesloten

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00
Zondag: Gesloten

Instellen als mijn dealer