Mussel

Zonwering Mussel

Rolluiken Mussel & Zonwering Mussel: welkom bij Folkers Zonweringen

Folkers Zonweringen te Mussel is in 30 jaar uitgegroeid tot een energiek Zonweringbedrijf gespecialiseerd in de complete verzorging van binnen en buiten zonweringproducten, project zonwering en garagedeuren.

Door de jarenlange ervaring van bovenstaande activiteiten zijn wij een betrouwbare partner in deze.
Onze aanpak is helder, persoonlijk en gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Wij zijn in staat om u een goed advies te geven bij het maken van uw keuze. Indien van toepassing, kunnen wij in een zo vroeg mogelijk stadium adviseren over details die bij een verbouwing cq nieuwbouw van toepassing kunnen zijn op het gebied van zonwering, rolluiken of een garagedeur.

De montage van de producten is bij ons in goede handen. De montageteams beschikken over ruime ervaring en zijn VCA gecertificeerd.
Service staat bij ons hoog in het vaandel, vandaar de garantie (5 jr.) op de meeste producten. Als gerenommeerd zonweringbedrijf zijn wij aangesloten bij de branchevereniging ROMAZO.

Graag ontvangen wij u in onze sfeervolle showroom waar wij u de nieuwste producten en collecties kunnen tonen: van rolgordijn tot verandadak, van plissé hordeur tot de nieuwste technieken in elektrisch bedieningsgemak!

PERGOLA

Een pergola is een zonwering die u beschermt tegen zon en regen. Zo kunt u heerlijk genieten van het buitenweer ongeacht de weersomstandigheden.

De pergola bestaat uit een veerspansysteem en kan door middel van verschillende trekbanden grote afmetingen bereiken van 6,5 meter breed, en tot 5 meter uitval.
De pergola's zijn van topkwaliteit en bieden gemak en stevigheid. Alle schroeven zijn overigens van roestvrijstaal en natuurlijk onderhoudsvrij en waterdicht.

U kunt de keuze maken uit verschillende kleuren voor het schaduwdoek en er zijn vele opties waar u gebruik van kunt maken. Den hierbij aan bijvoorbeeld een terrasverwarmer, led-verlichtingslijst of zelfs een cassette windscherm voor de zijkanten.
Alles kan op maat gemaakt worden, dus ook het schaduwdoek.

Graag nodigen wij u uit om langs te komen in onze vestiging wat is gevestigd in Mussel.

FOLKERS ROLLUIKEN

Een rolluik is een populair product onder zonwering. Het zorgt voor complete verduistering, goede isolatie en bescherming tegen inbrekers. Wij verkopen Roma rolluiken die worden gemaakt van duurzaam en aluminium. Ze staan bekend om hun hoge kwaliteit. Heeft u interesse in rolluiken voor uw deuren of ramen? Kom dan langs in onze showroom. Wij geven u graag persoonlijk advies.

OOK VOOR SCREENS EN MARKIEZEN

U kunt bij ons ook terecht voor prachtige screens en markiezen.
Ook komen wij op afspraak bij u thuis voor een vrijblijvende offerte.

Dus, graag tot ziens

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 14:00
Zondag: gesloten

Maandag: 13:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 14:00
Zondag: gesloten

Instellen als mijn dealer