Minderhout

Zonwering Minderhout

Zonwering Minderhout: welkom bij Raamcomfort

Over Raamcomfort

Ramen en deuren, zonwering en meer

Raamcomfort is specialist in het plaatsen van ramen en deuren in PVC, aluminium en hout, alsook in terrasoverkappingen, rolluiken, zonwering zoals screens en garagepoorten. Al decennia lang staan wij voor vakmanschap en kwaliteit. Onze klanten in België en Nederland appreciëren onze service, zowel voor nieuwbouwwoningen, verbouwingen als renovaties.

Zonwering Minderhout

Ben je op zoek naar de perfecte harmonie tussen zonnestralen en schaduw voor jouw huis, terras of tuin? Met de juiste zonwering zorg je ervoor dat je het hele jaar door comfortabel kunt genieten en tegelijkertijd de schadelijke UV-stralen beheert, evenals het licht, de warmte en het energieverbruik van je woning.

Rolluiken Minderhout

Raamcomfort is dealer van topmerken als het gaat om zonwering. Op zonwering-rolluiken.be leest u alles om al een eerste selectie te maken voor de zonwering die perfect voor uw woning is. En Raamcomfort kan u hier meer over uitleggen en adviseren wat de beste oplossing voor u is. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar de mooiste en beste rolluiken in Minderhout en omgeving? Dan leggen wij u graag alle voordelen uit en helpen wij u de keuze te maken voor de rolluiken die het best bij uw woning passen!

 

We kunnen nog uren doorgaan over hoe kwaliteitsvol onze producten en onze service wel zijn, maar liever laten we het je zelf zien en voelen in onze toonzaal in Turnhout en Minderhout. Kom dus snel langs om verschillende vormen van zonwering zoals buitenjaloezieën en rolluiken zelf te bewonderen.

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: 9:00 - 17:00 uur

Dinsdag: 9:00 - 17:00 uur

Woensdag: 9:00 - 17:00 uur

Donderdag: 9:00 - 17:00 uur

Vrijdag: 9:00 - 17:00 uur

Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Zondag: Gesloten

Maandag: 9:00 - 17:00 uur

Dinsdag: 9:00 - 17:00 uur

Woensdag: 9:00 - 17:00 uur

Donderdag: 9:00 - 17:00 uur

Vrijdag: 9:00 - 17:00 uur

Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Zondag: Gesloten

Instellen als mijn dealer