Leeuwarden

Zonwering Leeuwarden

Zonwering en Rolluiken Leeuwarden: welkom bij Bakker Zonwering

Bent u op zoek naar rolluiken of zonwering, dan bent u bij Bakker zonwering aan het juiste adres. Voor op maat gemaakt advies kunt u telefonisch of d.m.v. dit formulier contact met ons opnemen.

ZON EN SCHADUW HAND IN HAND

Op een mooie zomeravond komt het ook met het gelukzalige gevoel van de Fries in Leeuwarden voor de Bakker.  Zon en schaduw gaan hand in hand. Om daar optimaal gebruik van te maken, vindt u bij onze dealer zonwering zoals u dat wenst. 

'Kwaliteit op maat' is de oplossing die wij u bieden, zowel voor nieuwe producten, als bij het onderhoud en de reparatie. Zo hebben wij onder meer horsystemen van hoogstaande kwaliteit. De schaduwzijde voor de zongenieters - ongewenste beestjes in huis - kunt u hiermee verhelpen. 

Zonwering Leeuwarden

Binnenzonwering

Binnenzonwering is zonwering die uw huis vanaf de binnenkant beschermt tegen zonlicht.
Wilt u de zon - licht en warmte - uit uw huis weren, dan bevat ons assortiment binnenzonwering o.a.:
• gordijnen
• jaloezieën
• lamellen
• paneelgordijnen
• plisségordijnen
• rolgordijnen
• vouwgordijnen
 

OOK VOOR SCREENS EN MARKIEZEN

U kunt bij ons ook terecht voor prachtige screens en markiezen. Screens zijn meestal gemaakt van een fijn geweven stof die lichtdoorlatend is en die op het raam wordt bevestigd. Ze zijn strak, mooi en uiterst effectief. Markiezen zijn daarentegen gemaakt van stevig materiaal zoals metaal of kunsstof en zijn ontworpen om het daglicht volledig te blokkeren. Onze markiezen zijn klassiek en authentiek en hebben een nostalgische uitstraling.

Buitenzonwering

Naast screens en markiezen bieden wij nog andere buitenzonwering aan, namelijk: buitenjaloezieën, uitvalschermen en rolluiken. Buitenzonwering zorgt ervoor dat de zon niet meteen op uw raam schijnt en u zo de temperatuur kunt reguleren. Wilt u advies over welk type zonwering het best past bij uw huis of pand? Neem dan contact met ons op of kom langs op afspraak in onze showroom.

Rolluiken

Rolluiken zijn een handig en praktisch element voor elke woning. Ze kunnen eenvoudig worden gemonteerd op de ramen en bieden een extra laag van veiligheid en privacy. Daarnast zorgen rolluiken voor gemak en comfort door de mogelijkheid om de hoeveelheid licht en warmte die de woning of pand binnenkomt te reguleren. Kortom, een rolluik is een uitstekende investering voor iedereen die opzoek is naar een eenvoudige manier om de kwaliteit van zijn of haar huis te verbeteren. Ook voor horren en garagedeuren kunt u bij ons terecht.

Beste advies

Door de jarenlange ervaring hebben wij de kennis in huis om u op maat gemaakt kwaliteit te bieden. In 2009 viert Bakker zonwering hun 15 jarig jubileum. Wij werken met hoog gekwalificeerd materiaal, op die manier kunnen wij u een goed produkt leveren en staan wij garant voor een lange levensduur. Ook voor reparatie en onderhoud kunt u bij ons terecht. Advies nodig? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Bezoek adres op afspraak Leeuwarden en Arum

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: OP AFSPRAAK
Dinsdag: OP AFSPRAAK
Woensdag: OP AFSPRAAK
Donderdag: OP AFSPRAAK
Vrijdag: OP AFSPRAAK
Zaterdag: OP AFSPRAAK
Zondag: OP AFSPRAAK

Maandag: OP AFSPRAAK
Dinsdag: OP AFSPRAAK
Woensdag: OP AFSPRAAK
Donderdag: OP AFSPRAAK
Vrijdag: OP AFSPRAAK
Zaterdag: OP AFSPRAAK
Zondag: OP AFSPRAAK

Instellen als mijn dealer