Bergschenhoek

Zonwering Lansingerland

Zonwering & Rolluiken Lansingerland: welkom bij Paul & Paul

Bent u op zoek naar een zonwering en woont in Lansingerland? Zoek dan niet verder. Vooral in Nederland hebben we te maken met diverse weertypen. De ene dag een strakke blauwe lucht en heerlijke temperaturen, de andere dag weer bewolkt, regen, hagel of zelfs windstoten. Niets is zo onvoorspelbaar als het weer. Gelukkig kunt u wel vertrouwen op de service en kwaliteit van Paul & Paul zonwering. Want ons familiebedrijf uit Bergschenhoek, is al ruim 20 jaar de zonwering specialist in Lansingerland en omstreken.

Lansingerland zonwering

Ons assortiment zonwering is erg breed. Ze bieden wij verschillende soorten buitenzonwering aan maar ook binnenzonwering, raamdecoratie, horsystemen, terrasoverkapingen en kozijnen, deuren en schuifpuien.

Buitenzonwering

Ons assortiment buitenzonwering bestaat o.a. uit:

  • Knikarmschermen
  • Screens
  • Markiezen
  • Uitvalschermen
  • Serrezonwering
  • Rolluiken

Wij geven u graag persoonlijk advies over welk soort zonwering het best past bij uw wensen. Voor iedere woning hebben wij de passende zonwering, dit zorgt voor een optimaal wooncomfort.

Rolluiken

Een rolluik is ideaal om uw huis of bedrijfspand te beveiligen, isoleren en verduisteren. Met onze inbraakwerende rolluiken houdt u naast de zon, ook inbrekers buiten. Wij leveren, monteren en onderhouden rolluiken in Lansingerland en omstreken. Rolluiken zijn in diverse type, maten en kleuren leverbaar. Zo kunt u kiezen voor rolluiken met handmatige bediening of kiezen voor gemak met elektrische bediening.

Zonwering exact op maat

Natuurlijk houden we rekening met het Nederlandse weer bij de montage van binnen- en buitenzonwering. Exact op maat gemaakte zonwering wordt nagelvast verankert aan de muur. Ook het materiaal van onze diverse typen zonwering is van de hoogste en sterkste kwaliteit. Vele doeken zijn vet- en vuilafstotend en beschermen tegen schadelijke UV-straling. Loop ook eens binnen in onze showroom in Bergschenhoek. Wij adviseren u hier graag en helpen u uw wensen te realiseren.

Lansingerland is een relatief jonge gemeente in de provincie Zuid-Holland. Ze is begin 2007 ontstaan toen Berkel en Roderijs, Bleiswijk en Bergschenhoek fuseerden. De naam die deze nieuwe gemeente zou krijgen was lange tijd onbekend. Vandaar dat in 2005 en 2006 over de ‘B-driehoek’ werd gesproken. Naast de eerdergenoemde steden die met een B beginnen, behoren ook Kruisweg, Noordeinde, De Rotte en Oostmeerpolder tot de gemeente Lansingerland.

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00 uur
Dinsdag: 09:00 - 17:00 uur
Woensdag: 09:00 - 17:00 uur
Donderdag: 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag: 09:00 - 16:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur
Zondag: GESLOTEN

Maandag: 09:00 - 17:00 uur
Dinsdag: 09:00 - 17:00 uur
Woensdag: 09:00 - 17:00 uur
Donderdag: 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag: 09:00 - 16:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur
Zondag: GESLOTEN

Instellen als mijn dealer