Kontich

Zonwering Kontich

Zonwering & Rolluiken Kontich

Opzoek naar zonwering in de omgeving Kontich? Dan bent u bij onsaan het juiste adres. Rolluiken, poorten en efficiënte zonwering behoren tot onze specialiteiten. Wij bezorgen u graag vrijblijvend ons advies. Of het nu een nieuwbouw betreft of een renovatie met volledige binnen afwerking. U kunt tevens gebruik maken van onze zeer ruime showroom om tal van ideeën op te doen.

SOORTEN SYSTEMEN

Wij bieden u verschillende soorten zonwering voor huizen en bedrijfspanden. De mogelijkheden zijn eindeloos, omdat u ook voor maatwerk bij ons terecht kunt. Wij hebben een breed assortiment aan buitenzonwering.
Buitenzonwering:
• Markiezen
• Serrezonwering
• Rolluiken
• Buitenjaloezien
• Screens
• Terraszonwering
• Dakraamrolluik
Heeft u zonwering nodig voor op het terras? Dan kunt u denken aan knikarmschermen, parasols en uitvalschermen. Heeft u een garage? dan kunt u ook bij ons terecht voor garagedeuren.
Het is belangrijk dat u inzicht heeft in de mogelijkheden. Wij helpen u hier graag bij.

ROLLUIKEN LATEN PLAATSEN

Rolluiken is een goed systeem voor bescherming van uw woning. Zo beschermen rolluiken uw huis tegen kou, warmte en geluid, maar ook tegen inbraak. Tevens zorgen rolluiken voor complete verduistering. Meer privacy, zonwering en inbraakveiligheid. Rolluiken zorgen ook voor een goede isolatie. Daarbij is een rolluik een type zonwering met een lange levensduur.

Er zijn verschillende soorten rolluiken. Inbouwrolluiken zijn volledig geïntegreerd in het gebouw en niet zichtbaar als ze niet gebruikt worden. Dit is vooral toepasselijk bij nieuwbouwwoningen. Opbouwrolluiken worden in tegenstelling bovenop de muur gemonteerd. De kast waarin het rolluik oprolt is zichtbaar aan de buitenkant van het gebouw. Voorzetrolluiken worden aan de buitenkant van het raam of deur bevestigd. Hierdoor zijn ze snel en makkelijk te monteren. Daarnaast kunt u nog kiezen voor de traditionele rolluiken met een handmatige bediening of voor elektrische rolluiken met een elektrische bediening. Het type rolluik dat bij jou past, hangt af van verschillende factoren, zoals het type gebouw, de grootte van de opening en jouw persoonlijke voorkeuren.

Wilt u advies over het type rolluik of de materiaalkeuze? Wij helpen u graag!

ADVIES EN KOSTEN

Op de website kunt u rondkijken voor de mogelijkheden en impressies van de systemen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of langs komen in onze showroom nabij Kontich. De prijzen van de systemen zijn verschillend. Dit heeft o.a. te maken met maatwerk. Voor meer informatie over de kosten, raden wij u aan om langs te komen.
Weet u niet zeker wat de precieze maten zijn welke u nodig heeft? Vraag dan een inmeet-service aan. Er komt dan een professional bij u langs om de precieze maten op te nemen, zodat wij een product leveren op maat van top kwaliteit.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Hebben wij uw interesse gewekt? Vraag dan een offerte aan of kom langs bij één van onze vestigingen bij u in de buurt. Beleef een dagje uit in de showroom en voorzie uzelf van goed advies en informatie. Wij zijn u graag van dienst in onze showroom.

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: nvt
Dinsdag: nvt
Woensdag: nvt
Donderdag: nvt
Vrijdag: nvt
Zaterdag: nvt
Zondag: nvt

Maandag: nvt
Dinsdag: nvt
Woensdag: nvt
Donderdag: nvt
Vrijdag: nvt
Zaterdag: nvt
Zondag: nvt

Instellen als mijn dealer