KONTICH

Zonwering Kontich

Zonwering Kontich

Opzoek naar zonwering in de omgeving Kontich? Dan bent u bij onsaan het juiste adres. Rolluiken, poorten en efficiënte zonwering behoren tot onze specialiteiten. Wij bezorgen u graag vrijblijvend ons advies. Of het nu een nieuwbouw betreft of een renovatie met volledige binnen afwerking. U kunt tevens gebruik maken van onze zeer ruime showroom om tal van ideeën op te doen.

SOORTEN SYSTEMEN

Wij bieden u verschillende soorten zonwering voor huizen en bedrijfspanden. De mogelijkheden zijn eindeloos, omdat u ook voor maatwerk bij ons terecht kunt.
Buitenzonwering:
• Markiezen
• Serrezonwering
• Rolluiken
• Buitenjaloezien
• Screens
• Terraszonwering
• Dakraamrolluik
Heeft u zonwering nodig voor op het terras? Dan kunt u denken aan knikarmschermen, parasols en uitvalschermen. Heeft u een garage? dan kunt u ook bij ons terecht voor garagedeuren.
Het is belangrijk dat u inzicht heeft in de mogelijkheden. Wij helpen u hier graag bij.

ADVIES EN KOSTEN

Op de website kunt u rondkijken voor de mogelijkheden en impressies van de systemen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of langs komen in onze showroom nabij Kontich. De prijzen van de systemen zijn verschillend. Dit heeft o.a. te maken met maatwerk. Voor meer informatie over de kosten, raden wij u aan om langs te komen.
Weet u niet zeker wat de precieze maten zijn welke u nodig heeft? Vraag dan een inmeet-service aan. Er komt dan een professional bij u langs om de precieze maten op te nemen, zodat wij een product leveren op maat van top kwaliteit.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Hebben wij uw interesse gewekt? Vraag dan een offerte aan of kom langs bij één van onze vestigingen bij u in de buurt. Beleef een dagje uit in de showroom en voorzie uzelf van goed advies en informatie. Wij zijn u graag van dienst in onze showroom.

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: nvt
Dinsdag: nvt
Woensdag: nvt
Donderdag: nvt
Vrijdag: nvt
Zaterdag: nvt
Zondag: nvt

Maandag: nvt
Dinsdag: nvt
Woensdag: nvt
Donderdag: nvt
Vrijdag: nvt
Zaterdag: nvt
Zondag: nvt

Instellen als mijn dealer