Kieldrecht

Zonwering Kieldrecht

Zonbescherming en Meer: Uw Stijlvolle Keuze in Kieldrecht

Bent u op zoek naar zonwering, rolluiken, vliegenwering en andere zonbeschermingsoplossingen in het Waasland? Uw zoektocht naar kwaliteit, vakmanschap en uitstekende service leidt rechtstreeks naar Stefan van Bogaert. We zijn uw betrouwbare specialist op dit gebied en streven naar duidelijke afspraken en ongeëvenaard comfort.

Ontdek Onze Showrooms en Experts

Wanneer u meer wilt weten over onze producten, verschillende mogelijkheden wilt verkennen, of hulp nodig heeft bij het kiezen van de juiste kleuren, staan onze experts Tine, Tara en Patrick klaar om u te verwelkomen in onze showrooms in Bazel en Kieldrecht. Zij zullen niet alleen een gedetailleerde offerte voor u opstellen, maar ook de planning, correspondentie, facturatie en bestellingen voor u regelen. Tine zorgt er bovendien voor dat u altijd op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen in onze advertenties en op onze website. Vergeet zeker niet om ons te volgen op Facebook en Instagram om niets te missen.

Stefan staat tot uw dienst voor afspraken om de benodigde metingen uit te voeren en u van op maat gemaakt technisch advies te voorzien. Samen met zijn team garandeert hij een zorgeloos verloop van uw bestelling, met de service die na de verkoop wordt voortgezet. Kortom, bij ons kunt u rekenen op een zorgeloos comfort dat uw verwachtingen overtreft.

Rolluiken: Meer dan U Denkt

Rolluiken worden vaak geassocieerd met het simpelweg openen en sluiten om licht buiten te houden, maar ze bieden zoveel meer. Rolluiken zijn wellicht de meest veelzijdige vorm van zonwering op de markt. Naast hun uitstekende isolatie- en beveiligingseigenschappen, kunnen rolluiken in talloze varianten worden vervaardigd. Denk aan speciale isolerende behuizingen, inbouwoplossingen, dakramen en rolluiken voor schuine kozijnen. Kortom, welke situatie u ook heeft, wij hebben een rolluik dat perfect kan worden aangepast.

Zipscreen: Elegante Zonwering

Roma heeft met het innovatieve zipSCREEN.2 een uniek ontwerp gelanceerd dat zich niet laat vergelijken met andere spelers op de markt. Het zipSCREEN.2 is een ware allrounder. Wanneer het voor uw raam wordt gemonteerd, weerkaatst het grotendeels de zonnestralen en biedt overdag bescherming tegen nieuwsgierige blikken, terwijl het toch voldoende natuurlijk licht binnenlaat.

Raffstore of Buitenjaloezieën: Comfort en Privacy

Een aanzienlijk deel van ons leven brengen we binnenshuis door, en ramen vormen de belangrijke grens tussen binnen en buiten. Ze moeten niet alleen voldoende daglicht binnenlaten, maar ook uw privacy waarborgen. Roma's buitenjaloezieën zijn de ideale keuze voor deze taak. U kunt het zonlicht bij elke stand traploos uw kamers in laten stromen. Laat de zon binnen zonder overtollige warmte en creëer schaduw zonder afbreuk te doen aan uw uitzicht. Onze buitenjaloezieën bieden de perfecte balans tussen comfort en vrijheid.

Slimme Bediening voor Ultiem Gemak

Alle onze producten worden standaard bediend met de nieuwste Somfy motoren, waardoor u de bediening volledig kunt aanpassen aan uw wensen. Als u volledige automatisering overweegt, aarzel dan niet om te informeren naar ons Smart Home assortiment. Het biedt u een geheel nieuwe dimensie van gemak en controle over uw zonwering.

Dus, als u op zoek bent naar hoogwaardige zonbescherming en een ongeëvenaarde ervaring in Kieldrecht, staan we klaar om aan uw behoeften te voldoen. Ontdek de mogelijkheden en laat de zon op een stijlvolle en praktische manier in uw leven schijnen.

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: gesloten

Dinsdag: 10.00 – 12.00 & 13.30 – 17.00

Woensdag: 10.00 – 12.00 

Donderdag: 10.00 – 12.00 & 13.30 – 17.00

Vrijdag: Op afspraak

Zaterdag: 10.00 – 14.00 u

Zondag: gesloten

Gesloten op feestdagen

Maandag: gesloten

Dinsdag: 10.00 – 12.00 & 13.30 – 17.00

Woensdag: 10.00 – 12.00 

Donderdag: 10.00 – 12.00 & 13.30 – 17.00

Vrijdag: Op afspraak

Zaterdag: 10.00 – 14.00 u

Zondag: gesloten

Gesloten op feestdagen

Instellen als mijn dealer