Hoogeveen

Zonwering Hoogeveen

Zonwering Hoogeveen & Rolluiken Hoogeveen: welkom bij Kroezon Zonwering en Terrasoverkappingen 

Sinds 1999 hebben de gebroeders Kroezen het familiebedrijf Kroezon in handen. De passie voor zonwering en terrasoverkappingen straalt vanuit de showrooms in Hoogeveen en Assen. Hier vindt u namelijk alles op het gebied van binnen- en buitenzonwering, terrasoverkappingen, rolluiken, screens, knikarmschermen, uitvalschermen, buitenjaloezieën, en markiezen wordt op ware grootte gepresenteerd.

Zonwering 

Comfort, service en kwaliteit zijn onze doelstellingen en deze zijn alleen te behalen met de beste leveranciers. Daarom is Kroezon dé aangewezen dealer in Drenthe voor merken als:

  • Roma®
  • Erhardt®
  • Brustor®
  • Verano®

Ons assortiment buitenzonwering bestaat uit knikarmscher,en, buitenjaloezieën, uitvalschermen, Pergola zonwering, markiezen, screens, serrezonwering en rolluiken. Met zonwering kunt u de hoeveelheid zonlicht die binnenkomt reguleren, schaduw creëren en de zo temperatuur in uw huis reguleren en het butienleven aangenamer maken. Onze zonwering is beschikbaar in verschillende stijlen en verschillende materialen. Welk type zonwering het beste bij u past ligt aan de voorkeuren van u en uw woning. Wij geven u graag deskundig advies, zodat u een keuze maakt die bij uw wensen past.

Voor de binnenzonwering is Kroezon premium dealer van Zonnelux® en de shutters van Piet Boon®.

Terrasoverkapping 

Onze terrasoverkappingen worden alleen en volledig op maat geleverd in samenwerking met onze Zuid Duitse producent Erhardt®. De overkappingen worden voorzien van een doek (pergola), veiligheidsglas of aluminium lamellen (Brustor®). Van terrasoverkapping tot complete tuinkamer met glazen schuifwanden, zonwering, draai-schuifwanden, verwarming en verlichting; alles in 1 hand bij Kroezon. Van fundering tot eindschoonmaak, wij doen het graag!

Montage 

De eigen monteurs van Kroezon zijn allen VCA gecertificeerd, de producten CE genormeerd en TUV gekeurd. Bij ons krijgt u een minimale garantie van vijf jaar.

Rolluiken en buitenjaloezieën 

Wij zijn trotse leverancier van de rolluiken, screens en buitenjaloezieën van Roma®.

Het plaatsen van nieuwe rolluiken kan een geweldige investering zijn, vooral als u op zoek bent naar meer isolatie voor uw bestaande woning of nieuwe wonning. Rolluiken zijn geschikt voor zowel moderne huizen als klassieke huizen. U kunt kiezen tussen handmatige bediening of elektrische bediening, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren. De belangrijkste voordelen van rolluiken zijn de lange levensduur en de mogelijkheid om ramen en deuren te beschermen tegen weersinvloeden en inbraak. Bovendien kunnen rolluiken plaatsen ook helpen bij het verbeteren van de isolatie en het verminderen van het energieverbruik. Onze experts met jarenlange ervaring komen graag een nieuw rolluik monteren.

Niet langer dromen, maar gewoon genieten. Het kan.

U bent van harte welkom in onze showroom in Assen en Hoogeveen. Wij denken graag met u mee over welk soort zonwering goed past bij uw persoonlijke voorkeur.

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: Op afspraak
Dinsdag: Op afspraak
Woensdag: Op afspraak
Donderdag: Op afspraak
Vrijdag: Op afspraak
Zaterdag: Op afspraak
Zondag: Gesloten

Maandag: Op afspraak
Dinsdag: Op afspraak
Woensdag: Op afspraak
Donderdag: Op afspraak
Vrijdag: Op afspraak
Zaterdag: Op afspraak
Zondag: Gesloten

Instellen als mijn dealer