Hoofddorp

Zonwering Hoofddorp

Zonwering & Rolluiken Hoofddorp: welkom bij Velota

Als servicegericht familiebedrijf zijn wij al 40 jaar een begrip in de regio Hoofddorp.
Wij zijn trendsetter op het gebied van zonwering en buitenleven. Als marktleider voor de Haarlemmermeer en omstreken hebben wij een naam hoog te houden. In onze overzichtelijke showroom van ruim 350 m², presenteren wij een uniek totaalpakket met de grootste keuze van de regio.

ALLES IN HUIS VOOR DE IDEALE BUITENBELEVING

Waarom naar binnen gaan als u nog heerlijk buiten kunt blijven?
In onze ruime showroom laten wij u de mooiste systemen zien uit Europa die kunnen bijdragen aan een optimaal buitencomfort. Terrasoverkappingen, composietvloeren, buitenkeukens, loungesets: U vindt het in Hoofddorp. U vindt er niet alleen de bekende merken als Roma, Luxaflex, Verosol en BéCé, maar ook onze uitgebreide huismerkcollectie. Kom dus gerust een keertje sfeerproeven. U kunt gratis voor de deur parkeren en de koffie (of thee) wordt vers voor u gezet. De kinderen zullen zich prima vermaken in onze kinderhoek. Daarnaast hebben wij zonneschermen met ingebouwde halogeenverlichting en terrasverwarming, rolluiken, screens en markiezen. Niet zomaar een collectie: wij zijn officieel dealer van Weinor, Corradi, Biossun, Borek, Roma, Sunmaster en Somfy. Zonwering thuis vanaf uw werkadres aansturen met uw I-Phone? Wij maken het mogelijk!
 

OOK VOOR SCREENS EN MARKIEZEN

U kunt bij ons ook terecht voor prachtige screens en markiezen. We bieden tevens nog veel andere soorten buitenzonwering. Buitenzonwering biedt vele mogelijkheden om de warmte en de intensiteit van zonlicht buiten te houden, terwijl je. binnen plezier hebt van schaduw en verkoeling. Ook kan buitenzonwering bescherming bieden tegen wind of regen. Er zijn verschillende mogelijkheden, zoals knikarmschermen of screens, die je naar wens kunt laten plaatsen, Zonwering vereist wel onderhoud en af en toe reparatie om de voordelen ervan te blijven ervaren. Maar ook hiervoor staan wij voor u klaar. Bij het kiezen van zonwering is het belangrijk om rekening te houden met je wensen en op maat gemaakte oplossingen te vinden die het beste passen bij je behoeften.

 

ROLLUIKEN

Onze rolluiken zijn van goede kwaliteit. Wanneer je kiest voor rolluiken, is een vakkundige montage belangrijk om de voordelen ervan te ervaren. Daarbij is het ook cruciaal dat het inmeten van de rolluiken nauwkeurig gebeurt. Er zijn verschillende soorten rolluiken beschikbaar, zoals voorzetrolluiken, inbouwrolluiken en opbouwrolluiken, die allemaal hun eigen voordelen hebben. Een vakkundige montage en inmeting van het rolluik geeft zekerheid dat de rolluiken optimaal werken en het beoogde effect bereiken. Met onze vakkundigheid kunnen wij u hier zekerheid in bieden.

 

LUXAFLEX INSPIRATION DEALER

Ook voor uw binnenzonwering bieden wij u het mooiste van het mooiste:
In onze Luxaflex Inspiration Shop kunt u op een touchscreen uw eigen stijl ontwerpen. Wij helpen u graag bij het samenstellen van producten die het best bij uw situatie passen.
Gaat u voor vouwgordijnen, shutters, paneelgordijnen of kiest u liever voor rolgordijnen of jaloezieën?
 
Graag tot ziens,
De koffie of thee wordt vers gezet en kinderhoek is aanwezig.

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00
Zondag: Gesloten

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00
Zondag: Gesloten

Instellen als mijn dealer