Huizen

Zonwering Hilversum

Zonwering & Rolluiken Hilversum: welkom bij Sunstore

Bent u op zoek naar de beste zonwering specialist in Hilversum?

Bent u op zoek naar zonwering in omgeving Hilversum? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Iedereen geniet van de zon. Men wordt er vrolijk en opgewekt van. Echter, het felle zonlicht en hoge temperaturen kunnen als vervelend ervaren worden. Hier biedt zonwering de oplossing. Het is een goed hulpmiddel om uzelf te voorzien van schaduw en een aangename temperatuur in huis of op het werk. Voor elke situatie is er een passend systeem.

BUITENZONWERING

U kunt bij ons o.a. terecht voor buitenzonwering voor uw eigen woning of bedrijfspand. Wij bieden u verschillende systemen die u kunt afstemmen aan uw behoefte en wensen.
Geef ons aan wat u wenst en wij helpen u graag verder. Het volgende hebben wij in ons assortiment :
- Buitenjaloezien
- Dakraamrolluik
- Markiezen
- Rolluiken
- Serrezonwering
- Terraszonwering (knikarmschermen, uitvalschermen en parasols)
- Screens

Heeft u een garage? Ook voor garagedeuren kunt u bij ons terecht.

ROLLUIKEN

Rolluiken is een welbekende vorm van zonwering. Het is niet alleen een effectieve manier om de zon buiten te houden, maar ook om te reguleren hoeveel warmte er uw huis binnenkomt of uit gaat. Hierdoor heeft u volledige controle over uw leefklimaat. Bij Sunstore bieden we diverse soorten rolluiken met een lange levensduur aan. U kunt de rolluik dus op uw interieur aanpassen. Daarbij beveiligen rolluiken uw woning tegen inbraak.

Modellen

Er zijn verschillende factoren die de keuze voor het type bediening (handmatige bediening of elektrische bediening), de verschillende materialen en de modellen beïnvloeden. Zo kunt u kiezen uit aluminium of kunststof rolluiken en zijn er modellen geschikt voor wel binnen als buiten. Welk soort rolluik het best bij u past ligt aan uw persoonlijke voorkeuren en aan uw woning.

Monteren

De montage van een rolluik is eenvoudig, omdat deze compleet met cassette geleverd wordt. Wij zorgen dat het installeren van de cassette stevig gebeurt. Een rolluik kan gemonteerd worden op deuren en ramen, vanaf de binnenkant en buitenkant. Daarbij vergen rolluiken weinig onderhoud.

Zonwering Hilversum

Rolluiken zorgen voor gemak en bieden verschillende mogelijkheden. Wilt u meer weten over de verschillende soorten rolluiken en de mogelijkheden voor uw woning in Hilversum. Kom langs in onze showroom en laat u adviseren en inspireren door ons brede aanbod.

ONS ADVIES

Voor meer informatie kunt u op de website terecht. Bent u op zoek naar advies op maat? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze vestiging. Nabij Hilversum vind u onze showroom waar u alle soorten systemen live kunt bekijken.
Uw wens staat bij ons voorop en wij willen u dan ook voorzien van een goed advies op maat. Naast de ruime keuze uit de verschillende systemen, kunt u ook de kleur kiezen.
Een goede zonwering is uw investering waard en wij raden u dan ook aan om bij ons langs te komen om een goede keuze te maken. Wij leveren top kwaliteit en kunnen u kosten overzicht geven zodra wij uw wensen inzichtelijk hebben.

OFFERTE AANVRAAG

Vraag online een offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Hier kunt u alle systemen zien, voelen en de mogelijkheden met ons bespreken. Wij helpen u graag bij het maken van de beste keuze voor u.

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10.00 - 17.00 uur
Woensdag: 10.00 - 17.00 uur
Donderdag: 10.00 - 17.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 11.00 - 15.00 uur
Zondag: gesloten

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10.00 - 17.00 uur
Woensdag: 10.00 - 17.00 uur
Donderdag: 10.00 - 17.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 11.00 - 15.00 uur
Zondag: gesloten

Instellen als mijn dealer