Herentals

Zonwering Herentals

Zonwering Herentals: Welkom bij Qube Living Outdoor

Onze visie is om alleen samen te werken met leveranciers die jarenlange ervaring en expertise hebben. Dankzij hun kennis zijn zij in staat om topkwaliteit producten op de markt te brengen. Door de correcte plaatsing van deze producten door onze eigen opgeleide medewerkers, zorgen we ervoor dat uw installatie een waardevolle toevoeging is aan uw woning.

Wij beschikken over volledig uitgeruste bedrijfswagens die voorzien zijn van alle benodigde montage- en installatiemateriaal. Daarnaast kunnen we, indien nodig, gebruik maken van een schaarlift of een vrachtwagen met kraan voor hogere of zwaardere installaties.

Ons getrainde personeel, samen met het beschikbare werkmateriaal, stelt ons in staat om elke opdracht tot een goed einde te brengen. Wij bieden ook de service om installaties te herstellen, zelfs als deze niet door ons zijn geplaatst.

Voor een aanvraag voor herstelling, verzoeken wij u een e-mail te sturen naar info@qube-outdoor.be met uw contactgegevens, informatie over geplaatste producten, beschrijving van de storing en, indien mogelijk, gedocumenteerd met foto's. Dit helpt ons om de herstelling zo efficiënt mogelijk uit te voeren.

Rolluiken in Herentals

Rolluiken zijn een uitstekende oplossing voor isolatie, verduistering, afsluiting en beveiliging van uw huis. Daarnaast bieden ze ook een efficiënte manier om de zon buiten te houden. Roma, een producent uit Duitsland, maakt ronde, afgeschuinde en vierkante rolluikkasten in wel 209 standaard RAL-kleuren! Dankzij de perfecte ophanging van de as, produceren de rolluiken 30% minder geluid tijdens het bedienen met een motor of band. De kasten van de door Roma gemaakte rolluiken zijn vaak drie maten kleiner dan die van andere aanbieders.

Alle Roma voorzetrolluiken zijn standaard uitgerust met een Design-onderlijst die extra stabiliteit geeft aan het rolluikpantser. Ons aanbod van Roma voorzetrolluiken is te bezichtigen in onze grote showroom in Herentals. We kunnen ook het automatiseren van uw bestaande inbouwrolluiken voor u uitvoeren. Hiermee kunt u op elk gewenst moment van de dag uw rolluiken bedienen, waardoor niet alleen uw veiligheid en comfort toenemen, maar u ook een aanzienlijke reductie in uw energieverbruik zult merken.

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

maandag: 09.00 - 12.00 uur

dinsdag: 13.00 - 16.00 uur

woensdag: 09.00 - 12.00 uur

donderdag: 13.00 - 16 uur

vrijdag: 09.00 - 12.00 uur

2e en de 4de zaterdag v.d. maand: 13.30 - 16.00 uur

maandag: 09.00 - 12.00 uur

dinsdag: 13.00 - 16.00 uur

woensdag: 09.00 - 12.00 uur

donderdag: 13.00 - 16 uur

vrijdag: 09.00 - 12.00 uur

2e en de 4de zaterdag v.d. maand: 13.30 - 16.00 uur

Instellen als mijn dealer