Westerlo

Zonwering Herentals

Zonwering & Rolluiken Herentals: Welkom bij Qube Living Outdoor

Onze visie is om alleen samen te werken met leveranciers die jarenlange ervaring en expertise hebben. Dankzij hun kennis zijn zij in staat om topkwaliteit producten op de markt te brengen. Door de correcte plaatsing van deze producten door onze eigen opgeleide medewerkers, zorgen we ervoor dat uw installatie een waardevolle toevoeging is aan uw woning.

Wij beschikken over volledig uitgeruste bedrijfswagens die voorzien zijn van alle benodigde montage- en installatiemateriaal. Daarnaast kunnen we, indien nodig, gebruik maken van een schaarlift of een vrachtwagen met kraan voor hogere of zwaardere installaties.

Ons getrainde personeel, samen met het beschikbare werkmateriaal, stelt ons in staat om elke opdracht tot een goed einde te brengen. Wij bieden ook de service om installaties te herstellen, zelfs als deze niet door ons zijn geplaatst.

Herstellingen

Zonwering of rolluik herstellen? Voor een aanvraag voor herstelling, verzoeken wij u een e-mail te sturen naar info@qube-outdoor.be met uw contactgegevens, informatie over geplaatste producten, beschrijving van de storing en, indien mogelijk, gedocumenteerd met foto's. Dit helpt ons om de herstelling zo efficiënt mogelijk uit te voeren.

Rolluiken in Herentals

Rolluiken zijn een uitstekende oplossing voor isolatie, verduistering, afsluiting en beveiliging van uw huis. Daarnaast bieden ze ook een efficiënte manier om de zon buiten te houden. Roma, een producent uit Duitsland, maakt ronde, afgeschuinde en vierkante rolluikkasten in wel 209 standaard RAL-kleuren! Dankzij de perfecte ophanging van de as, produceren de rolluiken 30% minder geluid tijdens het bedienen met een motor of band. De kasten van de door Roma gemaakte rolluiken zijn vaak drie maten kleiner dan die van andere aanbieders.

Alle Roma voorzetrolluiken zijn standaard uitgerust met een Design-onderlijst die extra stabiliteit geeft aan het rolluikpantser. Ons aanbod van Roma voorzetrolluiken is te bezichtigen in onze grote showroom in Herentals. We kunnen ook het automatiseren van uw bestaande inbouwrolluiken voor u uitvoeren. Hiermee kunt u op elk gewenst moment van de dag uw rolluiken bedienen, waardoor niet alleen uw veiligheid en comfort toenemen, maar u ook een aanzienlijke reductie in uw energieverbruik zult merken.

Rolluiken zijn dus in veel opzichten de beste keuze maar ze zijn ook in veel verschillende varianten te produceren. Zo zijn er inbouwrolluiken, voorzetrolluiken en opbouwrolluiken. Daarbij kunt u nog kiezen tussen handmatige bediening of elektrische bediening. Wij denken graag met u mee welk type rolluik het best bij u en uw woning past.

Zonwering herentals

Naast rolluiken beschikken wij over een breed assortiment aan zonwering, namelijk:

  • Zonnetenten
  • Screens
  • Terrasoverkappingen
  • Buitenjaloezieën
  • Verandazonwering

Buitenzonwering is zonwering die uw huis vanaf de buitenkant beschermt tegen zon en warme temperaturen. Ieder type zonwering heeft zijn eigen voordelen en biedt op zijn manier bescherming en een oplossing op maat. Welk type zonwering het meest geschikt is voor u ligt aan uw wensen en de behoeften van uw woning.

Ook bevat ons assortiment nog andere producten. U kunt tevens voor garagepoorten, toegangspoorten, schaarhekken en vliegenramen of deuren bij ons terecht.

Kom langs en ontdek de opties zonwering Herentals

Heeft u interesse en wilt u advies van een echte vakman? Kom dan langs in onze showroom. Wij geven graag advies en denken met u mee. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

maandag: 09.30-15.30 (12.00-13.00 gesl.)

dinsdag: 13.00 - 15.30

woensdag: 09.30 - 12.00

donderdag: 09.30-15.30(12.00-13.00 gesl.)

vrijdag: 09.30 - 12.00

zaterdag: 13.30 - 16.00

maandag: 09.30-15.30 (12.00-13.00 gesl.)

dinsdag: 13.00 - 15.30

woensdag: 09.30 - 12.00

donderdag: 09.30-15.30(12.00-13.00 gesl.)

vrijdag: 09.30 - 12.00

zaterdag: 13.30 - 16.00

Instellen als mijn dealer