Heerlen

Zonwering Heerlen

Zonwering & Rolluiken Heerlen: welkom bij Laumen Rolluiken & Zonwering BV

Particuliere klanten vinden bij Laumen Rolluiken & Zonwering BV te Heerlen een gastvrij onthaal. De showroom met zijn gevarieërd scala rolluiken en zonweringen is 'n bron van inspiratie - je ontdekt verrassende mogelijkheden.

DOORDACHT ADVIES

Elke wens ontmoet er een doordacht advies, waarbij Laumen zorgvuldig rekening houdt met uw situatie en gebruik - buiten en binnen. Zo valt de afschermende functie van rolluiken en het comfort van zonwering bijvoorbeeld perfect te combineren met groot bedieningsgemak. Dankzij handzame systemen - één druk op de knop, meer is niet nodig.

OOG VOOR DETAIL

Natuurlijk wil het oog ook wat. Alle zonwering en rolluiken producten zijn leverbaar in een keur aan kleuren en creatieve uitvoeringen. Uitgebreide stalencollecties wijzen de weg naar het mooiste zonwerende doek en de meest stijlvolle jaloezieën. En desgewenst wordt een rolluik speciaal voorzien van uw favoriete kleur. Onze specialisten hebben oog voor detail.

HET ZONNIGE ZUIDEN

Het zonnige zuiden... Daar houden veel Nederlanders wel van. Ook in het uiterste zuiden van ons land kan de zon best aanwezig zijn. Om de voordelen van de zonneschijn zo optimaal mogelijk te laten zijn, is een goede zonwering zeer nuttig.
Onze dealer in Heerlen, heeft in de afgelopen 30 jaar een scherp oog voor detail ontwikkeld. Voor advies op het gebied van zonwering kunt u hier dan ook prima terecht. Wij leveren zonweringsartikelen voor binnen en buiten in allerlei vormen, voor uw woning, kantoor of horecagelegenheid. 
Geniet u straks samen met uw partner onder een luxe knikarmscherm van uw samenzijn in de koelte en tegelijk in de zon? Dan ervaart u het zonnige zuiden in uw eigen tuin.

OOK VOOR BUITENZONWERING

U kunt bij ons ook terecht voor prachtige screens en markiezen. Daarbij bieden wij nog andere buitenzonwering aan, zoals: terrasoverkappingen, terraszonwering, buitenjaloezieën en rolluiken. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en maten. Zo past het helemaal bij uw wensen en de uitstraling van uw huis. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste zonwering.

ROLLUIKEN HEERLEN

Eigentijdse eisen waaraan rolluiken moeten voldoen zijn onder andere kwaliteit en isolatie. Nieuwe rolluiken zijn daarom steeds meer voorzien van deze eigenschappen. Kwalitatieve rolluiken zijn niet alleen solide én betrouwbaar, maar zorgen ook voor een goede isolatie en warmte in huis. Elektrische bediening maakt het gebruik van rolluiken extra comfortabel. Door regelmatig onderhoud te plegen, blijven rolluiken in goede conditie en kunnen ze jarenlang meegaan. Wij adviseren u graag over welk rolluik het meest geschikt is voor uw woning.

KOM LANGS IN HEERLEN

De ruime showroom van Laumen Rolluiken & Zonwering BV te Heerlen, biedt bezoekers een ruimhartige keus uit de modernste rolluiken, binnenzonwering en buitenzonwering.
Binnen het bedrijf staan ervaren vakmensen paraat om de gewenste constructie minutieus te assembleren, waarna montageploegen uitrijden om rolluik of zonwering ter plaatse snel en vakbekwaam te monteren. Wij geven u graag deskundig advies. Voor goede service bent u bij ons aan het juiste adres.

Weinor biedt u kwaliteitsgerichte producten als knikarmschermen en overkappingen.

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 08:30 - 12:00 / 13:00 - 16:30
Woensdag: 08:30 - 12:00 / 13:00 - 16:30
Donderdag: 08:30 - 12:00 / 13:00 - 16:30
Vrijdag: 08:30 - 12:00 / 13:00 - 16:30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 08:30 - 12:00 / 13:00 - 16:30
Woensdag: 08:30 - 12:00 / 13:00 - 16:30
Donderdag: 08:30 - 12:00 / 13:00 - 16:30
Vrijdag: 08:30 - 12:00 / 13:00 - 16:30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Instellen als mijn dealer