Zonwering Heerlen

Zonwering Heerlen
Openingstijden
 • Maandag:08.00 - 12.30 & 13.00 - 16.30
 • Dinsdag:08.00 - 12.30 & 13.00 - 16.30
 • Woensdag:08.00 - 12.30 & 13.00 - 16.30
 • Donderdag:08.00 - 12.30 & 13.00 - 16.30
 • Vrijdag:08.00 - 12.30 & 13.00 - 16.30
 • Zaterdag:08.00 - 13.00
 • Zondag:GESLOTEN
www.laumen.nl

ZONWERING IN HEERLEN

Particuliere klanten vinden bij Laumen Rolluiken & Zonwering BV te Heerlen een gastvrij onthaal. De showroom met zijn gevarieërd scala rolluiken en zonweringen is 'n bron van inspiratie - je ontdekt verrassende mogelijkheden.

Zonwering Heerlen afbeelding 01

DOORDACHT ADVIES

Elke wens ontmoet er een doordacht advies, waarbij Laumen zorgvuldig rekening houdt met uw situatie en gebruik - buiten en binnen. Zo valt de afschermende functie van rolluiken en het comfort van zonwering bijvoorbeeld perfect te combineren met groot bedieningsgemak. Dankzij handzame systemen - één druk op de knop, meer is niet nodig.

OOG VOOR DETAIL

Natuurlijk wil het oog ook wat. Alle zonwering en rolluiken producten zijn leverbaar in een keur aan kleuren en creatieve uitvoeringen. Uitgebreide stalencollecties wijzen de weg naar het mooiste zonwerende doek en de meest stijlvolle jaloezieën. En desgewenst wordt een rolluik speciaal voorzien van uw favoriete kleur. Onze specialisten hebben oog voor detail.

HET ZONNIGE ZUIDEN

Het zonnige zuiden... Daar houden veel Nederlanders wel van. Ook in het uiterste zuiden van ons land kan de zon best aanwezig zijn. Om de voordelen van de zonneschijn zo optimaal mogelijk te laten zijn, is een goede zonwering zeer nuttig.
Onze dealer in Heerlen, heeft in de afgelopen 30 jaar een scherp oog voor detail ontwikkeld. Voor advies op het gebied van zonwering kunt u hier dan ook prima terecht. Wij leveren zonweringsartikelen voor binnen en buiten in allerlei vormen, voor uw woning, kantoor of horecagelegenheid. 
Geniet u straks samen met uw partner onder een luxe knikarmscherm van uw samenzijn in de koelte en tegelijk in de zon? Dan ervaart u het zonnige zuiden in uw eigen tuin.

OOK VOOR SCREENS EN MARKIEZEN

U kunt bij ons ook terecht voor prachtige screens en markiezen.

Zonwering Heerlen afbeelding 02

KOM LANGS IN HEERLEN

De ruime showroom van Laumen Rolluiken & Zonwering BV te Heerlen, biedt bezoekers een ruimhartige keus uit de modernste rolluiken en zonweringen.
Binnen het bedrijf staan ervaren vakmensen paraat om de gewenste constructie minutieus te assembleren, waarna montageploegen uitrijden om rolluik of zonwering ter plaatse snel en vakbekwaam te monteren.
Weinor biedt u kwaliteitsgerichte producten als knikarmschermen en overkappingen


Een kwalitatief perfect knikarmscherm


Overkappingen van Weinor die uitstekend tegen de regen kunnen en tevens geschikt zijn voor de horeca.


Samen genieten met de producten van Weinor

Zonwering Heerlen
Beitel 110A
6422 PB Heerlen

Onze merken

Roma
Dickson
Weinor
Somfy
X

Vraag een prijsindicatie aan

Wilt u vrijblijvend een prijsindicatie op maat ontvangen van één van onze dealers? Vul dan onderstaande gegevens in. Na ontvangst van uw gegevens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hoe specifieker jouw omschrijving, hou accurater de offertes zullen zijn

Waarom Zonwering.nl

 • Check

  Specialisten die 100% klantgericht werken

 • Check

  Specialisten die alleen maatwerk leveren

 • Check

  Bijna alle producten in alle ral-kleuren beschikbaar

 • Check

  Ontvang gratis een prijsindicatie