Heerhugowaard

Zonwering Heerhugowaard

Rolluiken Heerhugowaard & Zonwering Heerhugowaard: welkom bij Banosol

 

SERVICE, KWALITEIT EN CREATIVITEIT

Service, kwaliteit en creativiteit dat zijn de pijlers waarop Banosol haar reputatie heeft gebouwd. Sinds het bestaan van ons zonwering en interieur bedrijf te Heerhugowaard richten wij onze pijlen op het leveren van de beste service, degelijke kwaliteit en mooie oplossing uit onze creativiteit.
 

PLEZIER VAN DE ZON

Het meeste plezier heeft u van de zon als deze op de juiste plaatsen word geweerd. Door het juiste advies, vinden wij samen met u de perfect zonwering oplossing.

JALOEZIEËN WEREN DE ZON

Het kan soms gebeuren. Het zonlicht schijnt fel naar binnen en hindert uw zicht op televisie, computerscherm of huisgenoten. De aanwezigheid van de zon is minder plezierig dan u zou wensen.
Vrijwel iedereen ervaart de zonneschijn als een opwekkend iets. Het voelt prettig, hartverwarmend, als de zon schijnt. Het plezier kunt u vergroten door zonwering.
Bij onze dealer in Heerhugowaard vindt u zowel buiten- als binnenzonwering, waaronder jaloezieën. Deze hebben wij in aluminium, kunststof en zelfs kunstleer uitvoering. De in diverse kleuren verkrijgbare kunstleer jaloezieën zijn een creatieve oplossing, passend bij uw interieur. 
Vanzelfsprekend geven wij u gratis vakkundig advies, als u uw zonwering wensen aan ons voorlegt. Wij verwelkomen u graag in onze showroom.

DEALER VAN DE BEKENDE MERKEN

Omdat wij de betrouwbaarheid van onze producten zeer belangrijk vinden, selecteren wij deze bij gerenomeerde merken als Somf, Jasno Shutters, Ado, Parade, VELUX, Forbo, Luxaflex, Verosol, Sunway,Floris Obdam en o.a. Roma.

ROLLUIKEN HEERHUGOWAARD

Bij Banasol bieden we een uitgebreid assortiment aan rolluiken die niet alleen voor schaduw en privacy zorgen, maar ook een veilige omgeving creëren. Kies voor inbraakwerende rolluiken om je huis of bedrijfspand te beschermen. De keuze tussen elektrische rolluiken en handmatige bediening biedt je het gewenste gemak. Wil je jouw rolluik automatiseren? Geen probleem! Van het plaatsen van nieuwe rolluiken tot het vervangen van oude rolluiken, wij zorgen voor een perfecte montage, uitgevoerd door een ervaren vakman. Met een lange levensduur en diverse varianten zoals voorzetrolluiken, inbouwrolluiken en opbouwrolluiken bieden we oplossingen op maat voor elk raam en alle deuren. Welk soort rolluik bij uw huis past ligt aan uw voorkeuren en bijvoorbeeld of het gaat om nieuwe huizen of een bestaande woning. Wij informeren u graag over de belangrijkste voordelen van rolluiken en helpen u bij het kiezen van het soort rolluik dat een goede optie is voor u.

OOK VOOR SCREENS EN MARKIEZEN

U kunt bij ons ook terecht voor prachtige screens en markiezen. Daarnaast bestaat ons assortiment uit zonneschermen, knikarmschermen, lamellen, serrezonwering en nog veel meer.

ADVIES EN BEGELEIDING

Zonwering vraagt om vakbekwaamheid, daarom is het voor u een geruststellende gedachte dat wij werken vanuit een ruim aantal jaren ervaring. Voor advies over de verschillende mogelijkheden en verschillende factoren kunt u terecht in onze compleet ingerichte showroom, waar u een keuze kunt maken uit de collecties van topmerken in o.a. binnen- en buitenzonwering, rolluiken, insectenwering, gordijnen en vitrage, harde en zachte vloerbedekking. Deze producten, beschikbaar in verschillende kleuren en verschillende materialen, passen wij op maat gemaakt toe van woning tot werkplek, rekening houdend met uw voorkeuren en eventuele extra opties. Volop keuze dus, voor de beste keuze in zonwering en interieur. 

Als u niet in de gelegenheid bent om ons te bezoeken, neem dan contact met ons op. Wij komen geheel vrijblijvend naar u toe, en meten gratis bij u in. Kom vrijblijvend langs in onze showroom te Heerhugowaard. 

De montage en de service verzorgen wij zelf op uiterst vakkundige wijze.


Voor overkappingen en knikarmschermen kies je voor Weinor

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 09:30 - 17:00 uur
Woensdag: 09:30 - 17:00 uur
Donderdag: 09:30 - 17:00 uur
Vrijdag: 09:30 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur
Zondag: Gesloten

Maandag: gesloten
Dinsdag: 09:30 - 17:00 uur
Woensdag: 09:30 - 17:00 uur
Donderdag: 09:30 - 17:00 uur
Vrijdag: 09:30 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur
Zondag: Gesloten

Instellen als mijn dealer