Zonwering Heerhugowaard

Zonwering Heerhugowaard

Zonwering Heerhugowaard
W.M. Dudokweg 9
1703 DA Heerhugowaard

Openingstijden
 • Maandag:GESLOTEN
 • Dinsdag:09.30 - 17.00
 • Woensdag:10.00 - 17.00
 • Donderdag:09.30 - 17.00
 • Vrijdag:09:30 - 17.00
 • Zaterdag:10.00 - 16.00
 • Zondag:GESLOTEN
www.banosol.nl

SERVICE, KWALITEIT EN CREATIVITEIT.

Service, kwaliteit en creativiteit dat zijn de pijlers waarop Banosol haar reputatie heeft gebouwd. Sinds het bestaan van ons zonwering en interieur bedrijf te Heerhugowaard richten wij onze pijlen op het leveren van de beste service, degelijke kwaliteit en mooie oplossing uit onze creativiteit.
 

PLEZIER VAN DE ZON

Het meeste plezier heeft u van de zon als deze op de juiste plaatsen word geweerd. Door het juiste advies, vinden wij samen met u de perfect zonwering oplossing.

JALOEZIEËN WEREN DE ZON

Het kan soms gebeuren. Het zonlicht schijnt fel naar binnen en hindert uw zicht op televisie, computerscherm of huisgenoten. De aanwezigheid van de zon is minder plezierig dan u zou wensen.
Vrijwel iedereen ervaart de zonneschijn als een opwekkend iets. Het voelt prettig, hartverwarmend, als de zon schijnt. Het plezier kunt u vergroten door zonwering.
Bij onze dealer in Heerhugowaard vindt u zowel buiten- als binnenzonwering, waaronder jaloezieën. Deze hebben wij in aluminium, kunststof en zelfs kunstleer uitvoering. De in diverse kleuren verkrijgbare kunstleer jaloezieën zijn een creatieve oplossing, passend bij uw interieur. 
Vanzelfsprekend geven wij u gratis vakkundig advies, als u uw zonwering wensen aan ons voorlegt. Wij verwelkomen u graag in onze showroom.

DEALER VAN DE BEKENDE MERKEN

Omdat wij de betrouwbaarheid van onze producten zeer belangrijk vinden, selecteren wij deze bij gerenomeerde merken als Somf, Jasno Shutters, Ado, Parade, VELUX, Forbo, Luxaflex, Verosol, Sunway,Floris Obdam en o.a. Roma.

OOK VOOR SCREENS EN MARKIEZEN

U kunt bij ons ook terecht voor prachtige screens en markiezen.

 

ADVIES EN BEGELEIDING

Zonwering vraagt om vakbekwaamheid daarom is het voor u een gerustellende gedachten dat wij werken vanuit een ruim aantal jaren ervaring. Voor advies kunt u terecht in onze compleet ingerichte showroom, waar u een keuze kunt maken uit de collecties van topmerken in o.a. binnen- en buitenzonwering, rolluiken, insectenwering, gordijnen en vitrage, harde en zachte vloerbedekking. Deze produkten passen wij, op maat gemaakt, toe van woning tot werkplek.

Als u niet in de gelegenheid bent om ons te bezoeken, neem dan contact met ons op. Wij komen geheel vrijblijvend naar u toe, en meten gratis bij u in. Kom vrijblijvend langs in onze showroom te Heerhugowaard.

De montage en de service verzorgen wij zelf op uiterst vakkundige wijze.


Voor overkappingen en knikarmschermen kies je voor Weinor
 

Zonwering Heerhugowaard
W.M. Dudokweg 9
1703 DA Heerhugowaard

Onze merken

Roma
Dickson
Weinor
Somfy
X

Prijsindicatie aanvragen

Wilt u vrijblijvend een prijsindicatie op maat ontvangen van één van onze dealers? Vul dan onderstaande gegevens in. Na ontvangst van uw gegevens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Het toevoegen van afbeeldingen zorgt ervoor dat wij een passend advies kunnen geven!

Waarom zonwering.nl

 • Check

  Specialisten die 100% klantgericht werken

 • Check

  Specialisten die alleen maatwerk leveren

 • Check

  Bijna alle producten in alle ral-kleuren beschikbaar

 • Check

  Ontvang gratis een prijsindicatie

Upload afbeelding

Afbeeldingen toevoegen

JPG en PNG bestanden, kleiner dan 10 MB

Het toevoegen van afbeeldingen zorgt ervoor dat wij een passend advies kunnen geven!

Alle*velden zijn verplicht