Zonwering Heerenveen

Zonwering Heerenveen

Zonwering Heerenveen
Burg. Falkenweg 91
8442 LB Heerenveen

Openingstijden
 • Maandag:GESLOTEN (OP AFSPRAAK)
 • Dinsdag:10.00 – 18:00
 • Woensdag:10.00 – 18:00
 • Donderdag:10.00 – 21:00
 • Vrijdag:10.00 – 18.00
 • Zaterdag:10.00 - 17.00
 • Zondag:GESLOTEN
www.zonweringveldman.nl

ZONWERING HEERENVEEN

UW BETROUWBARE PARTNER | VELDMAN ZONWERING

Een dag zonder zon is een dag niet geleefd. De zon is het middelpunt van ons bestaan. Zonder zon geen groei, geen leven. Mensen, dieren en planten koesteren zich al sinds mensenheugenis in de stralende warmte van de zon. Uitdrukkingen als ‘wat een lekker zonnetje’, ‘na regen komt zonneschijn’, ‘een plaatsje onder de zon’, ‘naar de zon vliegen’ geven wel aan dat de zon, haar licht en warmte, een zeer belangrijke plaats inneemt in ons welzijn.

SPECIALIST SINDS 1899

Al meer dan 100 jaar actief en toch bij de tijd gebleven. In 1899 begon Anne Veldman met het van lappen en dekens, wat uit monde in een specialisme in het weren van zon. Veldman zonwering kan beroepen op een mooie geschiedenis en letterlijk meer dan een eeuw ervaring in het leveren en monteren van zonwering.

EEN PLEK ONDER DE ZON

Een eigen huis, een plek onder de zon...
Een terrasoverkapping laat u daadwerkelijk genieten van uw plekje onder de zon. Doordat wind en regen geweerd worden, kunt u langer buiten zitten. Als de zon schijnt, is de buitenlucht al vrijwel direct aangenaam. U zit lekker buiten op een moment dat uw landgenoten bij wijze van spreken nog bij de verwarming zitten, zowel in de vroege lente, als in de herfst.
Ervaring heeft onze dealer in Heerenveen ruimschoots. Al aan het eind van de 19e eeuw begon dit proces. In de loop van de tijd zijn diverse soorten terrasoverkapping ontwikkeld. O.a. van glas en met katoenen of PVC-doek.
In het Friese land, gaan zonwering en Veldman hand in hand.

GOEDKOOP IS DUURKOOP

Omdat u graag langer doet met uw zonwering, verkopen wij slechts kwaliteit producten van betrouwbare merken als Somfy, Luxaflex en Roma. Want goedkoop is duurkoop!
 

OOK VOOR SCREENS EN MARKIEZEN

U kunt bij ons ook terecht voor prachtige screens en markiezen.

WIJ ONTVANGEN U GRAAG

In onze ruime showroom kunt u producten bekijken en testen. Hiernaast adviseren u graag door middel van een persoonlijk gesprek.  Wij ontvangen u dan ook graag in onze showroom te Heerenveen.

Weinor voor uw overkappingen en knikarmschermen

Zonwering Heerenveen
Burg. Falkenweg 91
8442 LB Heerenveen

Onze merken

Roma
Dickson
Weinor
Somfy
X

Prijsindicatie aanvragen

Wilt u vrijblijvend een prijsindicatie op maat ontvangen van één van onze dealers? Vul dan onderstaande gegevens in. Na ontvangst van uw gegevens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Het toevoegen van afbeeldingen zorgt ervoor dat wij een passend advies kunnen geven!

Waarom zonwering.nl

 • Check

  Specialisten die 100% klantgericht werken

 • Check

  Specialisten die alleen maatwerk leveren

 • Check

  Bijna alle producten in alle ral-kleuren beschikbaar

 • Check

  Ontvang gratis een prijsindicatie

Upload afbeelding

Afbeeldingen toevoegen

JPG en PNG bestanden, kleiner dan 10 MB

Het toevoegen van afbeeldingen zorgt ervoor dat wij een passend advies kunnen geven!

Alle*velden zijn verplicht