Heerenveen

Zonwering Heerenveen

Zonwering & Rolluiken Drachten: Op zoek naar de beste zonwering in Drachten? Welkom bij Veldman zonwering!

Op zoek naar de beste zonwering in Heerenveen? Welkom bij Veldman Zonwering!

Terrasoverkappingen voor Comfort

Geniet het hele jaar door van comfortabel buitenleven met onze veelzijdige terrasoverkappingen in Heerenveen en omstreken. Bescherm uzelf tegen zon en regen, terwijl u buiten ontspant en dineert. Ontdek onze overkappingen in diverse stijlen en materialen, perfect aansluitend bij uw wensen.

Buitenkamers met Eindeloze Mogelijkheden

Vergroot uw leefruimte met onze prachtige buiten kamers in Friesland. Ideaal als extra lounge, eetruimte of hobbyruimte. Voeg glazen wanden toe voor een naadloze integratie met uw tuin en geniet van het buitenleven in alle comfort. Een Zip screen biedt de ultieme bescherming tegen wind en zon, terwijl u toch geniet van het uitzicht.

Zon- en Regenwering voor Optimaal Gemak

Ervaar het gemak van onze zon- en regenwering in Heerenveen en omstreken, waarmee u snel en eenvoudig de gewenste sfeer creëert. Bescherm uzelf tegen felle zonnestralen en onverwachte regenbuien, terwijl u toch volop van uw buitenruimte geniet.

Ons assortiment bestaat uit verschillende producten buitenzonwering, o.a.:

  • knikarmschermen
  • terrasschermen
  • terrasoverkapping
  • screens
  • markiezen
  • serrezonwering
  • uitvalschermen

Elk type zonwering bestaat uit diverse soorten, materialen en verschillende kleuren. Maak een afspraak en kom langs in onze ruime showroom, hier kunt u onze producten bekijken en geven wij u graag advies.

Ontdek Outdoor Living en Accessoires

Maak uw buitenruimte compleet met onze outdoor living accessoires. Van verlichting tot verwarming, loungesets en tuinmeubelen. Veldman biedt alles wat u nodig heeft om uw buitenleven comfortabeler te maken.

Rolluiken Heerenveen

Veilige rolluiken zijn een waardevolle toevoeging aan je huis, ongeacht of je kiest voor handmatige bediening of elektrische bediening. Het type rolluik dat je selecteert, biedt zowel bescherming tegen indringers als isolatie tegen de weersinvloeden. Onze rolluiken zijn ideaal voor zowel ramen als deuren en dragen bij aan het behouden van de gewenste temperatuur in huis, waardoor je de kosten van de verwarming kunt verminderen en het hele jaar door een comfortabel binnenklimaat kunt handhaven.

Bezoek Onze Showroom en Laat u Inspireren

Maak een afspraak in onze showroom in Heerenveen en laat u inspireren door onze uitgebreide collectie terrasoverkappingen, buiten kamers en zonwering. Ons ervaren team staat klaar om deskundig advies te geven en hoogwaardige oplossingen te bieden. Veldman Zonwering, uw vertrouwde partner voor stijlvol en comfortabel buitenleven in Sneek en omstreken.

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: Op afspraak
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00
Zondag: Gesloten

Maandag: Op afspraak
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00
Zondag: Gesloten

Instellen als mijn dealer