Diepenbeek

Zonwering Hasselt

Rolluiken Hasselt: welkom bij Martens RMD

Welkom bij zonwering specialist Martens RMD. Wij zijn al ruim 40 jaar gespecialiseerd in het plaatsten van rolluiken, zonwering, ramen en deuren. Wij leveren alleen van hoogstaande kwaliteit en hebben in ons assortiment producten van Somfy, Weinor, Harol, Verano, Roma en Renson. U kunt bij ons terecht voor binnen en buiten-zowering als markiezen, screens, jaloezieën, knikarmschermen. U kunt contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte. Voor welk type zonwering kiest u?

Onze Showroom

Wilt u graag even langskomen in onze showroom om een van de systemen in werking te zien, u bent van harte welkom. Eén van onze adviseurs zal u vakkundig te woord staan en bespreekt met u de wensen en eisen voor uw woning of bedrijfspand. Wij hebben vakkundige service hoog in het vaandel staan en omdat wij al 40 jaren actief zijn verzekeren wij u van een goed eindresultaat. Of uw voorkeur nu uitgaat naar voorzetrolluiken of een andere vorm van buitenzonwering zoals zonneschermen, een van de verschillende soorten rolluiken of screens met een doek in een kleur naar keuze. U heeft veel keuze om zonnestralen binnen te weren of uzelf te bescherming te bieden tegen de felle zon buiten op uw terras of veranda.

Verschillende soorten rolluiken

U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten rolluiken. Maar wat is precies het verschil tussen een inbouw variant en opbouwrolluiken? Inbouwrolluiken worden zoals de term al doet vermoeden, in de gevel geïntegreerd. Dit is bijvoorbeeld voor een nieuwbouwwoning vaak nog goed te realiseren. In tegenstelling tot de inbouw rolluiken, wordt bij opbouwrolluiken de rolluikkast op uw gevel gemonteerd waardoor deze dus zichtbaar is. Dus bijvoorbeeld boven uw raam of deur, aan de buitenkant.

Echter, omdat er veel keuze is uit kleuren, kunt u ervoor zorgen dat ook deze opbouw variant niet opvalt en zeer goed past bij de uitstraling van uw woning. Het verschil tussen de rolluiken is dus echt de manier van plaatsing. Verder kunnen deze rolluiken er precies hetzelfde uitzien, het monteren vergt alleen andere handelingen.

 

Zonwering Hasselt

Voor de beste Rolluiken in Hasselt en omgeving bent u bij ons ook aan het juiste adres. Bij Martens RMD kunt U kiezen uit inbouwrolluiken, voorzetrolluiken en opbouwrolluiken.
Wij maken onze rolluiken al meer dan 30 jaar zelf in eigen atelier. Ook de montage regelen wij voor u. Het is namelijk noodzakelijk dat dit door een ervaren monteur gedaan wordt.

De rolluiken, door ons gemaakt, geleverd en geplaatst, vallen op door een aantal
klantvriendelijke kenmerken :

  • Ze zijn voorzien van stevige inbraak ­ vertragingssystemen en kennen een lange levensduur.
  • Ze hebben een uitstekende geluid- en  thermische isolatie en zijn energiebesparend.
  • Er is keuze uit een grote waaier aan vormen en kleuren. Er is ook keuze uit het materiaal zoals een prachtig aluminium variant.
  • De bediening ervan gebeurt op een gemakkelijke en comfortabele wijze. Zo kunt u kiezen aan een rolluik met elektrische bediening middels een afstandsbediening of een traditionele variant met handmatige bediening. Het is zelfs mogelijk om uw rolluiken te automatiseren. Wilt u hier meer over weten, dan informeren wij u graag in onze showroom.
  • Zonwering wordt op maat gemaakt, en door onze 40 jaar ervaring heeft u gegarandeerd een zonwering waar u volledig tevreden mee bent

Wij beschikken ook over modellen met een geïntegreerde vliegenhor of opendraaiende lamellen, de mogelijkheden zijn eindeloos! Voor de bijbehorende motorensystemen kunt u kiezen tussen Becker of Somfy, beiden zijn topkwaliteit merken!

Komt u langs bij onze showroom in Hasselt?

Heeft u een vraag aan onze professionals over bijvoorbeeld het plaatsen of de reparatie van zonwering, het productieproces, de verschillende manieren om zonwering te bedienen of over andere zaken? Wij denken graag met u mee! Is uw oude zonwering aan vervanging toe, dan helpen wij u graag uw oude variant te vervangen voor nieuwe zonweringen. Dus wanneer zien wij u in onze showroom? Wij vertellen u graag meer over rolluiken en andere vormen van zonwering!

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: 09:00 tot 12:30 en 13:30 tot 17:00
Dinsdag: 09:00 tot 12:30 en 13:30 tot 17:00
Woensdag: 09:00 tot 12:30 en 13:30 tot 17:00
Donderdag: 09:00 tot 12:30 en 13:30 tot 17:00
Vrijdag: 09:00 tot 12:30
Zaterdag: GESLOTEN
Zondag: GESLOTEN

Maandag: 09:00 tot 12:30 en 13:30 tot 17:00
Dinsdag: 09:00 tot 12:30 en 13:30 tot 17:00
Woensdag: 09:00 tot 12:30 en 13:30 tot 17:00
Donderdag: 09:00 tot 12:30 en 13:30 tot 17:00
Vrijdag: 09:00 tot 12:30
Zaterdag: GESLOTEN
Zondag: GESLOTEN

Instellen als mijn dealer