Zonwering Hardenberg

Zonwering Hardenberg

Zonwering Hardenberg
Ommerweg 25-a
7797 RD Hardenberg

Openingstijden
 • Maandag:09.00 - 12.00 uur / 13.00 - 17.00 uur
 • Dinsdag:13.00 - 17.00 uur
 • Woensdag:09.00 - 12.00 uur / 13.00 - 17.00 uur
 • Donderdag:09.00 - 12.00 uur / 13.00 - 17.00 uur
 • Vrijdag:09.00 - 12.00 uur / 13.00 - 17.00 uur
 • Zaterdag:10.00 - 12.00 uur / 13.00 - 16.00 uur
 • Zondag:gesloten
www.vanbraakzonweringen.nl

Van Braak Zonweringen

Van Braak Zonweringen is landelijk gelegen aan de Ommerweg, die parallel loopt aan de  provinciale weg van Hardenberg naar Ommen. In de moderne en heldere toonzaal van ruim 250 vierkante meter, is de totale collectie van Van Braak Zonweringen overzichtelijk tentoongesteld.

Het assortiment bestaat naast zonneschermen, - waaronder knikarmschermen, uitvalschermen, markiezen en screens -, uit rolluiken, garagedeuren, terrasoverkappingen, carports, horren en binnenzonwering. Deze laatste categorie, ook bekend als raamdecoratie, omvat rolgordijnen, jaloezieën, verticale lamellen, plissé’s etc.
 

Vernieuwde showroom

De specialisten in zonwering en aanverwante producten hebben hun toch al representatieve showroom recentelijk een vernieuwde frisse aanblik gegeven. De zonneschermen aan de voorgevel spreken dan ook voor zich. Hier, in de moderne en heldere toonzaal te Hardenberg van ruim 225 vierkante meter, is de totale collectie van Van Braak Zonweringen overzichtelijk tentoongesteld.
 

Vertrouwde merken

U treft bij de firma Van Braak de vertrouwde merken. In het geval van buitenzonwering zijn dat Roma, Weinor, Renson en Verano. Een collectie die dan ook de uitstraling en huisstijl van Van Braak Zonweringen bepaalt. Een ander onderdeel waar het totaalaanbod van Van Braak uit bestaat is de collectie sectionaaldeuren en carports. Er is een selecte groep landelijke dealers die deze sectionaaldeuren van het merk Novoferm exclusief mogen voeren. Van Braak is één van die dealers, voor een grote regio die bestaat uit het grootste deel van Overijssel en een deel van Drenthe.

 

Het assortiment

Het assortiment bestaat naast zonneschermen, - waaronder knikarmschermen, uitvalschermen, markiezen en screens -, uit rolluiken, garagedeuren, horren en binnenzonwering. Deze laatste categorie, ook bekend als raamdecoratie, omvat rolgordijnen, jaloezieën, vertikale lamellen, plissé’s etc.

 

Serre zonwering in Hardenberg

Als u op een warme zomeravond lekker aan de koffie zit in uw gezellige serre, wilt u ten volle genieten. Niet alleen van de koffie, maar ook van de heerlijke temperatuur. Maar als de zon de hele dag op het glas heeft staan schijnen, is dat niet altijd prettig.
Onze dealer in Hardenberg helpt u als sinds ruim 20 jaar aan meer woongenot. Onze serrezonwering heeft een positieve invloed op de temperatuur en de lichtinval. De kwaliteit van uw leven gaat vooruit. 
Door de elektrische bediening van deze zonwering ondervindt u geen hinder van het in- en uitdraaien. Zelfs dat is een aangename bezigheid, van gemak voorzien. 
Dus: wat uw leven beter maakt, is onze zonwering!

Ook voor screens en markiezen

U kunt bij ons ook terecht voor prachtige screens en markiezen.

Zonwering Hardenberg
Ommerweg 25-a
7797 RD Hardenberg

Onze merken

Roma
Dickson
Weinor
Somfy
X

Prijsindicatie aanvragen

Wilt u vrijblijvend een prijsindicatie op maat ontvangen van één van onze dealers? Vul dan onderstaande gegevens in. Na ontvangst van uw gegevens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Het toevoegen van afbeeldingen zorgt ervoor dat wij een passend advies kunnen geven!

Waarom zonwering.nl

 • Check

  Specialisten die 100% klantgericht werken

 • Check

  Specialisten die alleen maatwerk leveren

 • Check

  Bijna alle producten in alle ral-kleuren beschikbaar

 • Check

  Ontvang gratis een prijsindicatie

Upload afbeelding

Afbeeldingen toevoegen

JPG en PNG bestanden, kleiner dan 10 MB

Het toevoegen van afbeeldingen zorgt ervoor dat wij een passend advies kunnen geven!

Alle*velden zijn verplicht