Zonwering Haarlem

Zonwering Haarlem

Zonwering Haarlem
Schoterweg 34C
2021 HM Haarlem

www.dezonweringzaak.nl CONTACTGEGEVENS TONEN
Openingstijden
  • Maandag:GESLOTEN
  • Dinsdag:10.00 – 17.00
  • Woensdag:10.00 – 17.00
  • Donderdag:10.00 – 17.00
  • Vrijdag:10.00 – 17.00
  • Zaterdag:10.00 – 17.00
  • Zondag:GESLOTEN

ZONWERING HAARLEM

Dé ZONWERINGZAAK voorheen Han de Haan zonwering, komt al héél wat jaren in Haarlem en omstreken bij de mensen thuis voor maatwerk oplossingen op het gebied van zonwering en raamdecoratie.Wij verkopen ook gordijnen en vloerbedekking. Met gevoel voor sfeer en stijl wordt het woon- en leefgenot van haar klanten zorgvuldig in kaart gebracht en wordt het passende product met de juiste stof op maat afgeleverd.

Zonwering Haarlem afbeelding 02

DE WINKEL

Reeds 25 jaar staat onze zonwering winkel in Haarlem bekend om de grote verscheidenheid aan binnen en buitenzonwering. In onze ruime assortiment is voor ieders woning de juiste zonwering te vinden. U kunt dan ook bij ons terecht voor passend persoonlijke en professioneel advies bij het uitzoeken van uw zonwering.

ONZE PRODUCTEN

Wij zijn specialist in zonwering, rolluiken, knikarschermen, markiezen en uitvalschermen. Hiernaast omvat ons productaanbod: Buitenzonwering,Veranda Daken, Binnenzonwering, Horren en Gordijnen. Bekijk onze website voor sprekende foto's, inspiratie en meer informatie.

ZONWERING IN EEN BETER LICHT

De zon schijnt en u geniet van de warmte, maar het licht is te fel om uw ogen open te houden. Herkent u dat?
Aan de Schoterweg in Haarlem vindt u De Zonweringzaak; en dat werpt een ander licht op de zaak. Met een goede zonwering, vakkundig gemonteerd door ervaren, deskundige medewerkers krijgt u zowel binnen als buiten een betere verdeling in het zonlicht. U regelt het geheel naar eigen wens.
Zoals het een echte Zonweringzaak betaamt, zijn wij van alle markten thuis. U vindt bij ons naast zonneschermen bijvoorbeeld markiezen en zelfs gordijnen. Kortom, bij ons vindt u zonwering in alle vormen, maten en prijsklassen.
Wij nodigen u van harte uit om langs te komen, zodat wij ons licht kunnen werpen op uw wensen.

Zonwering Haarlem afbeelding 01

GEEN OMKIJKEN

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Onze eigen service dienst zorgt er voor dat u geen omkijken heeft naar uw zonwering. Montage of reparatie word door ons verzorgt.

OOK VOOR SCREENS EN MARKIEZEN

U kunt bij ons ook terecht voor prachtige screens en markiezen.

ZELF VERVANGEN?

Voor de meeste onderdelen kunt u bij ons terecht. Zo kunt u zelf de nodige onderdelen vervangen. Als deze niet voorradig zijn bestellen wij deze voor u.

De complete service van Zonwering zaak te Haarlem!