Zonwering Groningen

Zonwering Groningen?

De dealer, Roder Zonwering en Glashandel, is de specialist in de omstreken van Groningen. Het beste van twee werelden, zonwering en glas komen bij elkaar in onze showroom. Wij bieden u de beste oplossingen van de twee werelden. Of u nou opzoek bent naar de perfecte balkonbeglazing of een terrasoverkapping bij ons zult u het vinden.

Vooral fijn als u bijvoorbeeld een serre wilt bouwen en tegelijk wilt zorgen voor de perfecte atmosfeer in uw serre. Bespreek met een van de medewerkers uw wensen en ze zullen vanuit beide disciplines aan de slag gaan met uw vraag en u de perfecte oplossing op maat bieden!

Rolluiken Groningen: allerlei varianten

In ons assortiment vindt u niet alleen knikarmschermen, uitvalschermen, screens of markiezen. Ook beschikken wij over een ruim assortiment rolluiken. Welke eenvoudig op uw gevel geplaatst kunnen worden. Door gebruik te maken van enkele bewezen besturingssystemen is het mogelijk het rolluik te voorzien van een elektrisch aandrijving. Hierdoor kunt u eenvoudig uw rolluik openen of sluiten met behulp van een muurschakelaar of zelfs een afstandsbediening.

Screens Groningen

Wilt u uw woning voorzien van zonwering maar beschikt u niet over de benodigde ruimte van een knikarm- of uitvalschermen? Dan zijn screens wellicht een optie voor u. Een screen is een vorm van buitenzonwering welke een minimale ruimte benodigd. Hierdoor kunt u eenvoudig zelf de lichtinval en temperatuur van uw woning beïnvloeden.

Geschiedenis Roder Zonwering
Sinds jaar en dag word Groningen aangeduid als stad, echter heeft Groningen nooit een officieel document gehad waarin dit is bevestigd. Groningen is gegroeid als de stad van het Noorden, met een sterke commerciële en maatschappelijk functie voor de noordelijke provincies. In april 2011 had Groningen 190.334 inwoners.

Direct een offerte
Direct een offerte voor zonwering, rolluiken of markiezen in Groningen? Roder Zonwering en Glashandel kijkt graag met u naar de mogelijkheden.