Roden

Zonwering Groningen

Rolluiken & Zonwering Groningen: welkom bij Roder Zonwering en Glashandel

Roder Zonwering en Glashandel is dé specialist in de omstreken van Groningen. Het beste van twee werelden, zonwering en glas komen bij elkaar in onze showroom.

Wij bieden u de beste oplossingen van de twee werelden. Of u nou opzoek bent naar de perfecte balkonbeglazing of een terrasoverkapping bij ons zult u het vinden. Wij bieden een ruime keuze aan zonwering in verschillende kleuren, soorten en maten.

Vooral fijn als u bijvoorbeeld een serre wilt bouwen en tegelijk wilt zorgen voor de perfecte atmosfeer in uw serre. Bespreek met een van de medewerkers uw wensen en ze zullen vanuit beide disciplines aan de slag gaan met uw vraag en u de perfecte oplossing op maat bieden!

Ruim zonweringassortiment

In ons assortiment vindt u niet alleen knikarmschermen, uitvalschermen, of markiezen. Ook beschikken wij over een ruim assortiment met diverse rolluiken. Welke eenvoudig op uw gevel geplaatst kunnen worden. Door gebruik te maken van enkele bewezen besturingssystemen is het mogelijk het rolluik te voorzien van een elektrisch aandrijving. Hierdoor kunt u eenvoudig uw rolluik openen of sluiten met behulp van een muurschakelaar of zelfs een afstandsbediening.

Rolluiken Groningen

Voor iedere woning of bedrijfspand zijn er verschillende soorten rolluiken beschikbaar die een passende oplossing bieden voor ramen en deuren. Naast het bieden van bescherming tegen inbraak, dragen rolluiken ook bij aan isolatie, wat resulteert in een lagere energierekening. Ze houden warmte vast in de winter en weerkaatsen zonlicht en warmte in de zomer, waardoor ze een veelzijdige oplossing zijn voor het reguleren van de temperatuur en het beheren van de hoeveelheid lichtinval. Ook zijn ze geluidswerend, wat bijdraagt aan uw privacy en rust.

Screens Groningen


Wilt u uw woning voorzien van zonwering maar beschikt u niet over de benodigde ruimte van een knikarm- of uitvalschermen? Dan zijn screens wellicht een optie voor u. Een screen is een vorm van buitenzonwering welke een minimale ruimte benodigd. Hierdoor kunt u eenvoudig zelf de lichtinval en temperatuur van uw woning beïnvloeden.

Raamdecoratie Groningen


Bij ons kunt u terecht voor diverse soorten raamdecoratie, zoals jaloezieën, plisségordijnen, vouwgordijnen en nog veel meer! Wij bieden u sfeervolle raamdecoratie die speciaal voor u op maat wordt gemaakt tegen een scherpe prijs. Voor persoonlijk advies staan we u graag te woord in onze showroom in Roden, de dichtstbijzijnde vestiging vanaf Groningen.

Persoonlijk advies!

Om u te voorzien van de laatste trends en ontwikkelingen nodigen wij u graag uit in showroom in Roden (bij Groningen). Met de auto vanuit Groningen bent u binnen een half uur bij onze vestiging. Wij helpen u graag met persoonlijk advies en nemen u mee door de vele mogelijkheden van zonwering en beglazing. Bezoek onze showroom in Groningen of neem vrijblijvend contact met ons op.

Gratis prijsindicatie aanvragen