Groenlo

Zonwering Groenlo

Zonwering & Rolluiken Groenlo: welkom bij Anivo Zonwering

Anivo zonwering is UW specialist in zonwering en meer te Groenlo. Of u nu op zoek bent naar een rolluik, terrasscherm, overkapping, hor of rolgordijn. Wij bieden de uitkomst voor u.

BALKONBEGLAZING

Bent u op zoek naar een bedrijf die de mooiste zonwering levert in de omgeving van Groenlo dan bent u bij onze dealer aan het juiste adres. Bij ons vind u uitgebreide informatie over de verschillende mogelijkheden op het gebied van zonwering. Wat dacht u bijvoorbeeld van de ideale balkonbeglazing. Door balkonbeglazing kiest u ook in de winter voor het heerlijke buitenleven van uw balkon. De glazen wanden beschermen u tegen wind en regen. In de zomer schuift u simpelweg de wanden open waardoor u direct kunt genieten van de stralende zon en een zomers briesje. Het hele jaar door genieten van uw balkon is nu dus echt mogelijk!

EERLIJK ADVIES

Een eerlijk en duidelijk advies is voor ons erg belangrijk. Het plaatsen van Zonwering is een investering welke u misschien slechts éénmaal doet. Daarom is persoonlijk en eerlijk advies een zeer belangrijk element bij het maken van de juiste keuze. In onze showroom aan de Twente-route in Groenlo kunnen wij u diverse producten laten beleven en demonstreren. Daarnaast komen wij natuurlijk vrijblijvend bij u langs, om u een eerlijke offerte aan te kunnen bieden. Heeft u een situatie waarvan u denkt, dat er geen oplossing voor is, schroom niet en laat ons de situatie vrijblijvend beoordelen. Vaak is er wel een oplossing doordat we meedenken en vooral luisteren naar uw wensen.

FABRIKAAT VAN HOGE KWALITEIT

De fabrikanten waarvan wij produkten leveren hebben een overeenkomst. Hoge kwaliteit en duurzaamheid. Want uit ervaring kan ik u vertellen dat kwaliteit het altijd wint. Fabrikant zoals ROMA, Weinor, Harol, Luxaflex, Somfy, Dickson, Swela, Lewens en Unilux zijn stuk voor stuk topleveranciers. Wij stellen de klant centraal, want als u tevreden bent met onze diensten, is dat weer een klant die niet zal schromen ons bedrijf bij anderen aan te bevelen.

MONTAGE, REPARATIE EN ONDERHOUD GOED GEREGELD

Ons bedrijf beschikt over een eigen montage-, reparatie- en onderhoudsdienst, en levert producten in een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding met garanties oplopend van drie tot zeven jaar. Veel keus, korte levertijden en een ‘ouderwets’ hoog serviceniveau.

BINNENZONWERING GROENLO

Wij beschikken over een ruime keuze aan binnenzonwering, o.a.:

  • Gordijnen: Vouwgordijnen, Rolgordijnen, Plisségordijnen
  • Jaloezieën
  • Lamellen
  • Shutters

Onze binnenzonwering is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

BUITENZONWERING GROENLO

Buitenzonwering houdt felle zonnestralen tegen en zorgt ervoor dat uw huis koel blijft. Ons assortiment buitenzonwering bestaat o.a. uit:

  • Screens
  • Markiezen
  • Buitenjaloezieën
  • Uitvalschermen
  • Terrasoverkapping
  • Rolluiken

ROLLUIKEN GROENLO

Rolluiken zijn een populair en veelzijdig zonweringssysteem dat zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. Ze kunnen worden gemonteerd op diverse typen ramen en deuren, en zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals aluminium rolluiken en kunststof rolluiken. Rolluiken kunnen worden bediend met verschillende soorten bediening, zoals elektrische bediening met afstandsbediening of handmatige bediening. Een van de belangrijkste voordelen van rolluiken is de uitstekende isolatie die ze bieden, zowel op het gebied van warmte als geluid. Hierdoor kunnen ze helpen energie te besparen en het comfort in huis te verhogen. Er zijn verschillende soorten rolluiken, waaronder voorzetrolluiken, inbouwrolluiken en opbouwrolluiken, die verschillen in de manier waarop ze zijn gemonteerd. Rolluiken worden meestal geïntegreerd in een rolluikkast, die kan worden afgestemd op de architectuur van het gebouw. Laat uw rolluik monteren door ons en geniet van alle voordelen die rolluiken bieden.

ONZE SHOWROOM TE GROENLO

Kom gerust is langs in onze showroom te Groenlo en laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden omtrent zonwering, terrasscherm, overkapping en meer.

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 17:30
Vrijdag: 10:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 16:00
Zondag: Gesloten

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 17:30
Vrijdag: 10:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 16:00
Zondag: Gesloten

Instellen als mijn dealer