Lokeren

Zonwering Gent

Rolluiken Gent: welkom bij De Maesschalck-Goethals

Bent u opzoek naar zonwering in de omgeving van Gent? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Bij ons zijn vele zonwerende producten op maat leverbaar en bieden wij altijd een passende oplossing. Ons assortiment bestaat o.a. uit screens, buitenjaloezien, rolluiken en ook zonnetenten. Wij helpen graag heel regio gent aan de beste buitenzonwering. Bij onze heeft u ruime keuze uit prachtige buitenzonwering van verschillende materialen van alleen de beste kwaliteit.
 

Zonwering Gent

Bent u opzoek naar de mooiste rolluiken in de omgeving van Gent? De Maesschalck-Goethals is de expert bij u in de buurt. Rolluiken zijn misschien wel de bekendste vorm van buitenzonwering. Bij ons vindt u verschillende vormen van buitenzonwering en dus ook de geliefde rolluiken. Rolluiken verduisteren uw kamers en helpt u bij het reguleren van de temperatuur binnenshuis wat dus enorm bijdraagt aan uw leefcomfort en u ook zelfs kan helpen beter te slapen. Want zeg nou zelf, wie slaapt er nou niet fijner in een donkere kamer die heerlijk koel is in de zomer en lekker warm blijft in de winter?
 

Soorten rolluiken

Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten rolluiken. Denk hierbij aan nieuwe rolluiken met een eleketrische bediening of handmatige bediening, inbouwrolluiken voor uw nieuwbouw woning of voorzetrolluiken. Uiteindelijk maakt het niet uit voor welke type rolluik u kiest, ze zorgen allemaal voor extra isolatie omdat ze uw ramen van de buitenkant afdekken. Binnenzonwering zoals reguliere gordijnen hebben hierdoor niet een zelfde isolerende werking als zonwering die aan de buitenkant is gemonteerd en zonlicht van buitenaf weert. Hierdoor komt er minder kou binnen in de winter en juist ook minder warmte in de zomermaanden. Daarnaast kunnen rolluiken een inbraak voorkomen omdat het lastiger is om binnen te komen. Ze helpen dus ook aan het beveiligen van uw woning zodat u met een veilig gevoel kunt slapen.
 

Buitenzonwering Gent

Naast de verschillende soorten rolluiken zijn er ook nog andere prachtige vormen van buitenzonwering. Denk hierbij aan jaloezieën met elektrische lamellen die te bedienen zijn met een handige afstandsbediening. Of de enorm geliefde markiezen of knikarmschermen. Bent u op zoek naar verandazonwering met elektrische bediening? Kom bij ons langs of vraag een prijsindicatie aan. Wij garanderen zonwering van hoogwaardige kwaliteit met een lange levensduur. Ook als uw oude zonwering aan vervanging toe is kijken wij graag mee naar al uw wensen en helpen wij u aan zonwering die niet alleen daglicht weren maar ook dienen als raamdecoratie. De juiste zonwering maakt niet alleen uw wooncomfort aangenamer, ze dienen ook als een sieraad voor uw woning.
 

Zonnetenten

Bent u op zoek naar een bedrijf die prachtige zonwering levert in de omgeving van Gent? Kom dan eens langs bij onze dealer. Wij stellen kwaliteit en uitstraling altijd voorop in de keuze van de perfecte zonwering voor uw huis. Bekijk bijvoorbeeld eens de prachtige zonnetenten. Onze dealer werkt op het gebied van zonnetenten alleen met de beste merken zoals Brustor, Dessol en Harol. Of u nou op zoek bent naar een enkel knikarmsysteem of wilt u een groter oppervlak overdekken dan bieden wij altijd een oplossing op maat.

Een zonnetent is een zwevend zonnescherm. Een zonwerend doek dat schuin of bijna horizontaal kan worden uitgerold en zo storend licht en warmte kan weren.
Dit product is ook bekend onder de term 'knikarmscherm', omdat het systeem gedragen wordt door 2 armen die open en dicht kunnen vouwen (knikken) door middel van een mechanische 'elleboog'. Ander synoniemen voor zonnetent zijn: luifel, store of marquise. Enorm handig als terrasoverkappingen of te gebruiken als verandazonwering.
 

Zonwering montage

Wij leveren service met de hoofdletter 'S'. Wanneer u interesse heeft in buitenzonwering komt een echte vakman van ons om de afmetingen op te nemen. Hij kijkt hoe de zonwering op de buitenmuur geplaatst kan worden zodat de montage probleemloos verloopt. Voor de plaatsing kijken wij ook naar de omkasting van de zonwering, deze dient immers niet alleen als zonwering maar ook als raamdecoratie. Het oog wil natuurlijk ook wat!
 

Plan uw bezoek aan onze showroom!

DMG begroet u hartelijk en verwelkomt u graag op onze locatie. Wist u dat wij het liefst op afspraak werken om wachttijden te voorkomen? We streven ernaar om 100% kwaliteit te bieden vanaf het allereerste contactmoment.

Als u toch spontaan wilt langskomen, bent u nog steeds van harte welkom! Als we even bezet zijn met een andere klant, nodigen we u uit om comfortabel te wachten in een van onze zithoekjes en te genieten van een kopje koffie. We zullen u zo snel mogelijk helpen. U kunt een afspraak maken via onze website, Facebook-pagina of telefonisch. We kijken uit naar uw komst!

Weet u al precies wat u wil of bent u benieuwd naar een prijsindicatie? Dan kunt u deze vrijblijvend opvragen via deze pagina. Of bel voor een vrijblijvende afspraak bij onze showroom in Gent.

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:00
Dinsdag: 13:30 - 18:00
Woensdag: 13:30 - 18:00
Donderdag: 13:30 - 18:00
Vrijdag: 13:30 - 18:00
Zaterdag: Enkel op afspraak
Zondag: GESLOTEN

Maandag: 13:30 - 18:00
Dinsdag: 13:30 - 18:00
Woensdag: 13:30 - 18:00
Donderdag: 13:30 - 18:00
Vrijdag: 13:30 - 18:00
Zaterdag: Enkel op afspraak
Zondag: GESLOTEN

Instellen als mijn dealer