Lokeren

Zonwering Gent

Zonwering Gent: welkom bij De Maesschalck-Goethals

Bent u opzoek naar zonwering in de omgeving van Gent? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Bij ons zijn vele zonwerende producten op maat leverbaar en bieden wij altijd een passende oplossing. Ons assortiment bestaat o.a. uit screens, buitenjaloezien, rolluiken en ook zonnetenten. 

Zonnetenten

Bent u op zoek naar een bedrijf die prachtige zonwering levert in de omgeving van Gent? Kom dan eens langs bij onze dealer. Wij stellen kwaliteit en uitstraling altijd voorop in de keuze van de perfecte zonwering voor uw huis. Bekijk bijvoorbeeld eens de prachtige zonnetenten. Onze dealer werkt op het gebied van zonnetenten alleen met de beste merken zoals Brustor, Dessol en Harol. Of u nou op zoek bent naar een enkel knikarmsysteem of wilt u een groter oppervlak overdekken dan bieden wij altijd een oplossing op maat.

Een zonnetent is een zwevend zonnescherm. Een zonwerend doek dat schuin of bijna horizontaal kan worden uitgerold en zo storend licht en warmte kan weren.
Dit product is ook bekend onder de term 'knikarmscherm', omdat het systeem gedragen wordt door 2 armen die open en dicht kunnen vouwen (knikken) door middel van een mechanische 'elleboog'.

Ander synoniemen voor zonnetent zijn: luifel, store of marquise.

 

Rolluiken Gent

Bent u opzoek naar de mooiste rolluiken in de omgeving van Gent? De Maesschalck-Goethals is de expert bij u in de buurt. Rolluiken zijn misschien wel de bekendste vorm van buitenzonwering. Bij ons vindt u verschillende vormen van buitenzonwering en dus ook de geliefde rolluiken. Rolluiken verduisteren uw kamers en helpt u bij het reguleren van de temperatuur binnenshuis wat dus enorm bijdraagt aan uw leefcomfort en u ook zelfs kan helpen beter te slapen. Want zeg nou zelf, wie slaapt er nou niet fijner in een donkere kamer die heerlijk koel is in de zomer en lekker warm blijft in de winter?

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:00
Dinsdag: 13:30 - 18:00
Woensdag: 13:30 - 18:00
Donderdag: 13:30 - 18:00
Vrijdag: 13:30 - 18:00
Zaterdag: Enkel op afspraak
Zondag: GESLOTEN

Maandag: 13:30 - 18:00
Dinsdag: 13:30 - 18:00
Woensdag: 13:30 - 18:00
Donderdag: 13:30 - 18:00
Vrijdag: 13:30 - 18:00
Zaterdag: Enkel op afspraak
Zondag: GESLOTEN

Instellen als mijn dealer