Emmeloord

Zonwering Emmeloord

Zonwering Emmeloord & Rolluiken Emmeloord: welkom bij Folkers Zonwering

Folkers Zonwering is een zeer vertrouwd zonweringbedrijf in de omgeving van Emmeloord. Zodra het zonnetje de regio gaat schijnen, zijn de mensen er weer als de kippen bij. Zijn mensen toe aan vervanging of uitbreiding van hun zonweringsysteem, dan weten ze ons te vinden. En datzelfde geldt voor kleine of grote reparaties. Met ruim 25 jaar ervaring kennen wij de markt en de producten als geen ander. U bent van harte welkom in onze showroom vol zonwering oplossingen in Emmeloord.

Buitenzonwering

Ons assortiment buitenzonwering bestaat o.a. uit:

  • Markiezen
  • Knikarmscherm
  • Buitenjaloezieën
  • Uitvalschermen
  • Screens
  • Rolluiken

De hedendaagse zonwering biedt eindeloze mogelijkheden om om het outdoor living oftewel het buitenleven aangenamer te maken. Naast bovengenoemde zonwering kunt u bij ons tevens terecht voor terrasoverkapping, pergola, veranda's, garagedeuren, horren en raamdecoratie. Elk soort zonwering heeft unieke eigenschappen en voordelen. Welk type zonwering de beste optie is, ligt aan uw situatie en wensen.

Rolluiken Emmeloord

Rolluiken bieden een belangrijk voordeel op het gebied van veiligheid. Zo weren rolluiken uw woning tegen inbrekers. Naast beveiliging zorgen rolluiken voor een goede isolatie. Niets helpt beter tegen de zon dan een rolluik. Rolluiken zorgen voor volledige verduistering, wat vooral in de slaapkamer een goede oplossing is. Een rolluik heeft weinig onderhoud en reparatie nodig.

Kwaliteit, vakkundigheid en prijsstelling

In 1991 begon Folkers Zonwering als een eenmanszaak, inmiddels heeft het bedrijf nu 5 vaste medewerkers. Dat we het, ondanks economisch wat krappere tijden, goed doen, zegt iets over de waardering van onze kwaliteit, vakkundigheid en prijsstelling. Mocht u na het bezoeken van onze website geïnteresseerd zijn in een bewijs van onze scherpe prijsstelling, vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan. Of kom langs in onze showroom.

In de mooie Noordoostpolder ligt Emmeloord. Ooit een klein dorp en nu een stad met ruim 25.000 inwoners. In 1478 werd de stad nog Emelwerth genoemd. De roemrijke historie van dit stukje Nederland komt direct boven als je denkt aan het voormalige eiland Schokland of de beruchte Zuiderzee. De polder is vormgegeven naar mensenhanden. Bij de inrichting kreeg Emmeloord een centrale plaats in de regio. De omliggende plaatsen zoals Bant, Creil, Ens, Espel, Kraggenburg, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Rutten en Tollebeek zijn via regionale verbindingswegen goed bereikbaar.

 

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: GESLOTEN
Dinsdag: 09.00 - 17.00
Woensdag: 09.00 - 17.00
Donderdag: 09.00 - 17.00
Vrijdag: 09.00 - 17.00
Zaterdag: 10.00 - 13.00
Zondag: GESLOTEN

Maandag: GESLOTEN
Dinsdag: 09.00 - 17.00
Woensdag: 09.00 - 17.00
Donderdag: 09.00 - 17.00
Vrijdag: 09.00 - 17.00
Zaterdag: 10.00 - 13.00
Zondag: GESLOTEN

Instellen als mijn dealer