Zonwering Eindhoven

Zonwering Eindhoven

In 1984 in Dark Ligt Control opgericht, de specialist in rolluiken en verandadaken (permanente terrasoverkappingen). In onze geheel nieuwe showroom vindt u een breed scala aan diverse, hoogwaardige zonwerings-producten. Vanuit hier kunnen wij u de kwaliteit en service bieden die u van ons gewend bent. Dark Ligt Control Binnen- en Buitenzonwering Eindhoven is gevestigd Nuenen.

Ga naar dealer DLC Zonwering »

Zonwering Eindhoven

Rolluiken Eindhoven

Geluidswerend, verduisterend en veiligheid verhogend, enkele kenmerken waar rolluiken voor ingezet kunnen worden. DLC Zonwering levert Roma rolluiken; De specialist in Europa op het gebied van duurzame, kwalitatief hoogwaardige rolluiken. Ook levert Roma garagedeuren, buitenjaloezieën, dakraam rolluiken met kantelbare lamellen, en rolluiken voor schuine ramen. DLC Zonwering is tevens leverancier van Rolluiken in Eindhoven

Screens & Markiezen

Screens verminderen het inkomende zonlicht maar zorgen er wel voor dat het zicht naar buiten behouden blijft. Ze zorgen er daarnaast voor dat de warmte binnenshuis niet oploopt. In vergelijking met een rolluik liggen deze waarden maar liefst rond de 90%! Screens zijn verkrijgbaar in diverse formaten, uitvoeringen en zijn uitgevoerd met een uniek windvast vergrendelingsysteem. Deze techniek zorgt ervoor dat het glasvezeldoek altijd optimaal strak hangt en dat de wind er geen vat op kan krijgen. Tevens verdwijnt het "rammelen" van de onderlijst en verlengt het de levensduur van doek en het systeem.

Markiezen zijn allereerst erg mooi, maar vooral ook erg functioneel. De klassieke markiezen hebben een fraai uiterlijk, maar bieden vooral schaduw aan uw woning. Ze worden in verschillende uitvoeringen gemaakt waarin hout doorgaans de boventoon voert. Naast de keuze om relatief bewerkbaar hout te gebruiken zijn er tegenwoordig ook aluminium en kunststof uitvoering mogelijk. Deze varianten bieden het voordeel dat ze onderhoudsarm zijn en verkrijgbaar zijn in diverse kleuren.

Naast de traditionele markiezen biedt DLC zonwering ook speciale varianten;

  • Het Petmodel: Toegepast indien een hoge doorloopmogelijkheid gewenst is
  • Het Klapmodel: Wordt gekozen om grotere uitvallen (dieptematen) te creëren
  • Lakmarkiezen: Wanneer een markies permanent geopend mag zijn

Wij adviseren doorgaans, in verband met het karakter van de markies, de traditionele hardhouten omkasting met een mooie freesrand.

Meer informatie?

DLC Zonwering kan u adviseren over alle mogelijke oplossingen voor zonwering in uw specifieke situatie. Wilt u meer weten? Kom langs in onze winkel of neem contact met ons op!