Nuenen

Zonwering Eindhoven

Rolluiken Eindhoven & Zonwering Eindhoven: welkom bij D.L.C. Zonwering

In 1986 opgericht als "Dark-Light-Control", specialist in zonweringen en rolluiken. Uitgebreid in 1999 met de verandadaken. (permanente terrasoverkappingen). Inmiddels hebben wij een groot aandeel en naamsbekendheid verworven als D.L.C. Geldrop: de specialist in zonweringen, rolluiken en veranda-daken. Nu we in Nuenen zijn gevestigd is onze naam: D.L.C. Zonwering

VERNIEUWDE SHOWROOM

In ons geheel nieuwe showroom vindt u een breed scala aan diverse, hoogwaardige zonwerings-producten. Vanuit hier kunnen wij u wederom de kwaliteit en service bieden die u van ons gewend bent.

OOK VOOR RAAMDECORATIE

De raamdecoraties zijn ondergebracht bij "Van Lieshout interieur" gevestigd aan de Opwettenseweg 76 te Nuenen, nabij Eindhoven. Een showroom van 250 m2 met een groot aanbod aan binnenzonweringen zoals paneel-, rol- en vouwgordijnen, jaloezieën, lamellen etc. Tevens is er een mooie collectie in gordijnen, shutters, tapijt, vinyl, laminaat en parket verkrijgbaar.

OF HET NU GAAT OM:

  • knikarmschermen
  • uitvalschermen
  • rolluiken
  • buitenjalouzieën
  • screens
  • markiezen
  • verandadaken (terras overkappingen)
  • binnenzonwering
  • horren  

D.L.C helpt U vakkundig aan de juiste zonwering!
Bezoek onze showroom en laat u vrijblijvend voorlichten.

 

ROLLUIKEN

Rolluiken bieden een uitstekende oplossing voor zowel een woning als een bedrijfspand zoals kantoren, scholen en winkels. Naast hun effectieve buitenzonwering, hebben rolluiken een isolerende werking, waardoor ze de beste optie zijn om de warmte in de zomer buiten te houden en in de winter de warmte binnen te houden. Bovendien dragen ze bij aan aan beveiliging door inbraak te ontmoedigen. Tevens kunnen wij elektrische rolluiken monteren. Wilt u meer informatie of heeft u hulp nodig bij de juiste keuze maken? Neem vrijblijvend contact op en wij geven u graag persoonlijk advies.

HORREN

Met mooi weer wilt u graag een deur of raam open voor wat verkoeling. Een hor is daar de oplossing voor.
Een hor kan gebruikt worden als zonwering en houdt insecten buiten. Horren en hordeuren zijn er in verschillende kwaliteiten. Al het materiaal en accessoires zijn weerbestendig.

Plisséhorren, rolhorren en vaste horren zijn verschillende soorten horren die u kunt plaatsen bij uw ramen of deuren.
Een hor wordt gemaakt van aluminium
Elke hor is in verschillende kleuren leverbaar en kan op maat gemaakt worden, maar heeft ook standaardmaten.

Graag nodigen wij u uit om langs te komen en de mogelijkheden te bespreken onder het genot van een kopje koffie of thee. Wij zijn gevestigd in Nuenen.
 

OOK VOOR SCREENS EN MARKIEZEN

U kunt bij ons ook terecht voor prachtige screens en markiezen.

ZONWERING SPECIALIST

DLC presenteert zich vooral als zonwering specialist, meer dan 20 jaar leveren en monteren heeft ons de ervaring gegeven welke wij omzetten naar een zo goed mogelijke service en passende oplossingen voor u als klant.  Zonwering of rolluiken kopen doet u bij DLC uit Nuenen!

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: GESLOTEN
Dinsdag: 09.00 - 17.00
Woensdag: 09.00 - 17.00
Donderdag: 09.00 - 17.00
Vrijdag: 09.00 - 17.00
Zaterdag: Op afspraak
Zondag: GESLOTEN

Maandag: GESLOTEN
Dinsdag: 09.00 - 17.00
Woensdag: 09.00 - 17.00
Donderdag: 09.00 - 17.00
Vrijdag: 09.00 - 17.00
Zaterdag: Op afspraak
Zondag: GESLOTEN

Instellen als mijn dealer