Zonwering Dronten

Zonwering Dronten

Zonwering Dronten
Schans 33
8254 KN Dronten

Openingstijden
 • Maandag:Gesloten
 • Dinsdag:13:30–17:30
 • Woensdag: 13:30–17:30
 • Donderdag: 13:30–17:30
 • Vrijdag: 13:30–17:30 19:00–21:00
 • Zaterdag: 10.00 tot 16.00
 • Zondag:Gesloten
https://www.schmit-zonwering.nl

Bent u op zoek naar de best zonwering specialist in Dronten?

Schmit Zonwering is een vertrouwd zonweringbedrijf in Dronten en is al jaren de expert op het gebied van knikarmschermen, screens, rolluiken, markiezen, horren, garagedeuren, carports, laminaatvloeren, terrasschermen, terrasoverkappingen, raamdecoraties en horren.

Ga naar dealer Schmit Zonwering »

ZONWERING DEALER IN DE OMSTREKEN VAN DRONTEN

Zonwering.nl is in de omstreken van Dronten vertegenwoordigd door Schmit Zonwering. Deze specialist levert in uw plaats en de steden en dorpen in uw omgeving.

PERGOLA'S

Onze dealer is de specialist op het gebied van zonwering in de omgeving van Dronten. Bekijkt u bijvoorbeeld eens de mooie pergola's. Een pergola is de ideale oplossing voor de mens die houdt van flexibiliteit. Of u nou bescherming zoekt voor de zon, regen of wind een pergola biedt de ideale oplossing. Door het speciale systeem is de pergola uitermate geschikt voor het overkappen van grote oppervlakten. De pergola’s zijn van verschillende top merken verkrijgbaar waardoor u keuze heeft uit verschillende prijsklassen maar ook stijlen. Zo weet u zeker dat u kiest voor de pergola die volledig bij u en uw wens past.

Afbeelding kan het volgende bevatten: boom, plant, huis, lucht en buiten

WEETJES OVER DRONTEN

Geschiedenis
In 1960 is gestart met de bouw van de eerste woningen te Dronten. Men was het in de begin fase niet eens of het een stad of dorp zou worden, met 15.000 of 30.000 inwoners. Uiteindelijk is Dronten uitgegroeid tot een plaats met in januari 2011, 27.540 inwoners.

GEBOREN IN DRONTEN

Paul de Munnik (30 september 1970), acteur en zanger van het duo Acda en De Munnik Cees Paauwe (3 november 1977), voetballer Patrick Paauwe (27 december 1975), voetballer
 

DIRECT EEN OFFERTE

Weet u al wat voor zonwering u wenst en wilt u direct een offerte? Via de button op deze pagina vult u uw gegevens en aanvullende informatie en of vragen in en de dealer in de omgeving van Dronten zal u een offerte doen toekomen en/of contact met u opnemen voor details.
Voor zonwering in de buurt van Dronten gaat u naar onze dealer Schmit zonwering.

Zonwering Dronten
Schans 33
8254 KN Dronten

Onze merken

Dickson
Roma
Somfy
Weinor
X

Prijsindicatie aanvragen

Wilt u vrijblijvend een prijsindicatie op maat ontvangen van één van onze dealers? Vul dan onderstaande gegevens in. Na ontvangst van uw gegevens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Het toevoegen van afbeeldingen zorgt ervoor dat wij een passend advies kunnen geven!

Waarom zonwering.nl

 • Check

  Specialisten die 100% klantgericht werken

 • Check

  Specialisten die alleen maatwerk leveren

 • Check

  Bijna alle producten in alle ral-kleuren beschikbaar

 • Check

  Ontvang gratis een prijsindicatie

Upload afbeelding

Afbeeldingen toevoegen

JPG en PNG bestanden, kleiner dan 10 MB

Het toevoegen van afbeeldingen zorgt ervoor dat wij een passend advies kunnen geven!

Alle*velden zijn verplicht