Dronten

Zonwering Dronten

Zonwering Dronten & Rolluiken Dronten: welkom bij Schmit Zonwering

Bent u op zoek naar de best zonwering specialist in Dronten?

Schmit Zonwering is een vertrouwd zonweringbedrijf in Dronten en is al jaren de expert op het gebied van knikarmschermen, screens, rolluiken, markiezen, horren, garagedeuren, carports, laminaatvloeren, terrasschermen, terrasoverkappingen en raamdecoraties.

Ga naar dealer Schmit Zonwering »

ZONWERING DEALER IN DE OMSTREKEN VAN DRONTEN

Zonwering.nl is in de omstreken van Dronten vertegenwoordigd door Schmit Zonwering. Deze specialist levert in uw plaats en de steden en dorpen in uw omgeving.

Binnenzonwering en buitenzonwering

Wij beschikken over een breed assortiment binnenzonwering en buitenzonwering. Met zonwering houdt u de felle zon buiten en kunt u de gewenste temperatuur in huis reguleren. Onze zonwering is beschikbaar in verschillende soorten en maten en allerlei kleuren. Wij geven u graag advies over welk type zonwering het best bij u en uw bedrijfspand of woning past.

Ook kunt u bij ons terecht voor horren, om vervelende insecten buiten te houden.

ROLLUIKEN PLAATSEN

Een populaire vorm van buitenzonwering is rolluiken. Het installeren van inbraakwerende rolluiken voor je ramen en deuren is een effectieve manier om ervoor te zorgen dat indringers niet uw woning binnenkomen. Zowel aluminium rolluiken als kunststof rolluiken zijn populaire keuzes vanwege hun duurzaamheid en lange levensduur. Rolluiken zorgen voor een koele woning. Met handmatige bediening of elektrische bediening kun je jouw rolluiken gemakkelijk openen en sluiten naar jouw wensen. Naast het bieden van uitstekende zonwering om jouw woning koel te houden, kunnen rolluiken ook een extra laag van privacy toevoegen. Of je nu kiest voor een bepaald type rolluik (inbouwrolluiken, opbouwrolluiken, voorzetrolluiken) of een combinatie van rolluiken, ze kunnen een waardevolle toevoeging zijn aan jouw huis om comfort, beveiliging, verhoogde privacy en stijl te verbeteren.

PERGOLA'S

Onze dealer is de specialist op het gebied van zonwering in de omgeving van Dronten. Bekijkt u bijvoorbeeld eens de mooie pergola's. Een pergola is de ideale oplossing en juiste zonwering voor de mens die houdt van flexibiliteit. Of u nou bescherming zoekt voor de zon, regen of wind een pergola biedt de ideale oplossing. Door het speciale systeem is de pergola uitermate geschikt voor het overkappen van grote oppervlakten. De pergola’s zijn van verschillende top merken verkrijgbaar waardoor u keuze heeft uit verschillende prijsklassen maar ook stijlen. Zo weet u zeker dat u kiest voor de pergola die volledig bij u en uw wens past.

WEETJES OVER DRONTEN

Geschiedenis
In 1960 is gestart met de bouw van de eerste woningen te Dronten. Men was het in de begin fase niet eens of het een stad of dorp zou worden, met 15.000 of 30.000 inwoners. Uiteindelijk is Dronten uitgegroeid tot een plaats met in januari 2011, 27.540 inwoners.

GEBOREN IN DRONTEN

Paul de Munnik (30 september 1970), acteur en zanger van het duo Acda en De Munnik Cees Paauwe (3 november 1977), voetballer Patrick Paauwe (27 december 1975), voetballer
 

DIRECT EEN OFFERTE

De prijs van verschillende soorten zonwering is afhankelijk van verschillende factoren. Weet u al wat voor zonwering u wenst en wilt u direct een offerte? Via de button op deze pagina vult u uw gegevens en aanvullende informatie en of vragen in en de dealer in de omgeving van Dronten zal u een offerte doen toekomen en/of contact met u opnemen voor details.
Voor zonwering in de buurt van Dronten gaat u naar onze dealer Schmit zonwering. Met onze jarenlange ervaring geven wij graag deskundig advies over de ideale zonwering die bij uw past.

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 13:30 - 17:30
Woensdag: 13:30 - 17:30
Donderdag: 13:30 - 17:30
Vrijdag: 13:30 - 17:30 / 19:00 - 21:00
Zaterdag: 10.00 - 16.00
Zondag: Gesloten

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 13:30 - 17:30
Woensdag: 13:30 - 17:30
Donderdag: 13:30 - 17:30
Vrijdag: 13:30 - 17:30 / 19:00 - 21:00
Zaterdag: 10.00 - 16.00
Zondag: Gesloten

Instellen als mijn dealer