Zonwering Doornzele

Zonwering Doornzele

Zonwering Doornzele

Doornzele

Openingstijden
 • Maandag:nvt
 • Dinsdag:nvt
 • Woensdag:nvt
 • Donderdag:nvt
 • Vrijdag:nvt
 • Zaterdag:nvt
 • Zondag:nvt
www.zonwering.nl

WAAR DIENT EEN ZONWERING VOOR?

Ten eerste is het een besparing op uw energiefactuur. Door bijvoorbeeld in de wintermaanden de zonwering omhoog te laten komen, komt er warmte binnen en hiermee wordt er net het omgekeerde effect van de zomer gecreëerd. Ten tweede heeft het niet alleen effect op de warmte, maar zorgt er ook voor dat uw leef- comfort wordt verbeterd en decoratiewensen worden vervuld. En tot slot wilt u niet dat uw computer of televisieschermen slecht zichtbaar wordt door de zon. Dit kan weer vermeden worden met zonweringen die de daglicht weert van uw scherm. 

ONS ASSORTIMENT

Wij hebben een diverse assortiment van zonweringen. Wij raden u aan om langs te komen in Doornzele en hier onze assortiment te bekijken met bijhorende advies van ons. Tevens zijn onze zonweringen van uitstekende kwaliteit en verschillende kosten per artikel.

KNIKARMEN

Wij hebben bijvoorbeeld knikarmen. Dit zijn horizontale zonneschermen die worden uitgevouwen. Een voordeel van deze knikarmen zijn, dat u er gemakkelijk onderdoor kunt lopen en heerlijk eronder kunt zitten zonder daar enige last van te ondervinden. U kunt heerlijk van het buitenweer genieten. 

UITVAL ZONNESCHERM

Uitval zonneschermen zijn diagonale schermen die worden uitgevouwen met behulp van armen, maar hebben een grotere hellingshoek. Hiermee kunt de laagstaande zon weren. En dit zijn maar een paar van onze zonweringen. 

OFFERTE

Bent u geïnteresseerd, dan bent van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u om informatie en advies vragen, wij helpen u graag verder. Tevens kunt u bij ons een offerte aanvragen en kunt u de zonweringen live bekijken. Koffie en thee staan voor u klaar. Wij zien u in onze showroom!

OOK VOOR SCREENS EN MARKIEZEN

U kunt bij ons ook terecht voor prachtige screens en markiezen.

CONTACT

Hebt u technische vragen in verband met zonwering? Of wil u een persoonlijke offerte ontvangen? Had u liever direct een afspraak bij u thuis? Wij helpen u graag verder met de grootste zorg en deskundigheid!


Wij kijken alvast uit naar de samenwerking!


 

Onze merken

Roma
Dickson
Weinor
Somfy
X

Prijsindicatie aanvragen

Wilt u vrijblijvend een prijsindicatie op maat ontvangen van één van onze dealers? Vul dan onderstaande gegevens in. Na ontvangst van uw gegevens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Het toevoegen van afbeeldingen zorgt ervoor dat wij een passend advies kunnen geven!

Waarom zonwering.nl

 • Check

  Specialisten die 100% klantgericht werken

 • Check

  Specialisten die alleen maatwerk leveren

 • Check

  Bijna alle producten in alle ral-kleuren beschikbaar

 • Check

  Ontvang gratis een prijsindicatie

Upload afbeelding

Afbeeldingen toevoegen

JPG en PNG bestanden, kleiner dan 10 MB

Het toevoegen van afbeeldingen zorgt ervoor dat wij een passend advies kunnen geven!

Alle*velden zijn verplicht