Dieren

Zonwering Dieren

Rolluiken Dieren & Zonwering Dieren: Welkom bij Erik Pieterse Zonwering!

De geschiedenis van Erik Pieterse Zonwering gaat ruim 40 jaar terug. De ouders van Erik hebben 40 jaar lang zonweringbedrijf Intereuropa gevoerd in de omgeving van Dieren. Erik heeft hier altijd zijn steentje bijgedragen. Nu de senioren een stapje langzamer lopen, is het voor de volgende generatie het moment daar om hun hierin op te volgen. Na uit het jasje te zijn gegroeid in Deventer is in maart 2016 de winkel met showroom aan de Wilhelminaweg 3 te Dieren geopend.

U kunt in onze showroom de uitgebreide collectie bekijken, of wij komen bij u thuis voor een vrijblijvende offerte en nemen productboeken en kleurstalen mee. Inmeten en prijsopgave is geheel vrijblijvend. Montage is altijd inbegrepen.

Buitenzonwering

Buitenzonwering is zonwering aan de buitenkant van het huis dat schaduw creëert en voor verkoeling zorgt in de zomer. Er zijn verschillende type zonwering. Ons assortiment bestaat o.a. uit:

  • Uitvalschermen
  • Markiezen
  • Knikarmschermen
  • Screens
  • Terrasoverkappingen
  • Veranda's
  • Garagedeuren
  • Rolluiken

Zowel onze binnen als buitenzonwering is verkrijgbaar in diverse kleuren, soorten en maten. Wij adviseren u graag persoonlijk over welk type zonwering het best past bij u en uw woning.

Rolluiken

Er zijn verschillende soorten rolluiken beschikbaar die een uitstekende aanvulling kunnen vormen op zowel ramen als deuren. Met de keuze voor nieuwe rolluiken, of je nu kiest voor handmatige bediening of elektrische bediening, profiteer je niet alleen van een verbeterde esthetiek, maar ook van hun isolerende werking. Deze rolluiken hebben een dubbel voordeel: ze dienen als zowel zonwering als isolatie, waardoor ze de beste zonwering zijn. Ze helpen de temperatuur in huis te reguleren door warmte binnen te houden tijdens koude dagen en juist buiten te houden wanneer het warm is. Dit maakt ze niet alleen functioneel, maar ook energiezuinig en comfortverhogend, waardoor ze een waardevolle investering zijn voor elk huis.

Zonwering specialisten

Ons werkterrein spreidt zich uit over Dieren, Brummen, Ellecom, De Steeg, Velp, Arnhem, Nijmegen, Zutphen, Apeldoorn, Deventer, Eerbeek, Laag Soeren, Beekbergen, enzovoort.
Bij ons geldt het motto: Snelle en betrouwbare service, wij leveren kwalitatief hoogwaardige producten met een hoge duurzaamheid, zijn meedenkend en eerlijk en nemen de tijd voor de klanten om tot de juiste productkeuze te komen met bijpassende kleuren en patronen.

Op en in de woning zijn verschillende mogelijkheden voor het monteren van zonwering en
raamdecoratie. Wij luisteren en denken goed mee met onze klanten, zodat we tot het beste en mooiste resultaat komen. Niet alleen voor de klant is dit belangrijk, ook wij vinden dit leuk om te doen en genieten van de behaalde resultaten.

U kunt bij ons terecht voor al uw zonwering en raamdecoratie, van een mooi rolgordijn tot een grote aluminium overkapping met veiligheidsglas, onderscherm en afsluitende zip-screens. U vertelt uw wensen, wij geven u de vrijblijvende offerte en komen samen tot een volmaakt plan. Wij geven graag deskundig advies en helpen u bij het maken van de beste keuze.

Heeft u vragen, dan beantwoorden wij deze graag persoonlijk in de showroom, telefonisch of via de mail.

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: GESLOTEN
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: GESLOTEN
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 13:00
Zondag: GESLOTEN

Maandag: GESLOTEN
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: GESLOTEN
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 13:00
Zondag: GESLOTEN

Instellen als mijn dealer