Zonwering Den Haag

Zonwering Den Haag

Zonwering Den Haag
Oosteinde 87
2271 ED Voorburg

Openingstijden
 • Maandag:13.00 - 17.00 OF OP AFSPRAAK
 • Dinsdag:13.00 - 17.00 OF OP AFSPRAAK
 • Woensdag:13.00 - 17.00 OF OP AFSPRAAK
 • Donderdag:13.00 - 17.00 OF OP AFSPRAAK
 • Vrijdag:13.00 - 17.00 OF OP AFSPRAAK
 • Zaterdag: OP AFSPRAAK
 • Zondag: OP AFSPRAAK

Op zoek naar zonwering in Den Haag?

Bent u opzoek naar zonwering in de omgeving van Den Haag? Dan kunt u bij een van de specialisten van JCM Styles terecht. Dagelijks staan ze voor u klaar om uw wensen en eisen door te nemen. Twijfelt u over welke zonwering het meest geschikt is voor uw pand, JCM adviseert en denkt graag met u mee voor een mogelijke oplossing en geeft advies op maat.

Door zonwering op de juiste manier toe te passen is het voor u mogelijk een positief effect te geven aan uw maandelijkse energie kosten. Tijdens de zomermaanden houdt buitenzonwering het zonlicht tegen om oververhitting te voorkomen. Beeldschermen van uw tv of computer worden in combinatie met de zon onleesbaar. De zonwering is er niet alleen om de warmte te weren, maar zorgt ook voor het verbeteren van uw leefcomfort. Ook voor buitenzonwering in Den Haag bent u bij JCM Styles dus aan het juiste adres.

Buitenzonwering

Ons assortiment buitenzonwering in Den haag bestaat uit meer dan de standaard producten, zoals knikarmschermen, screens en markiezen. Wij zijn namelijk ook specialist op het gebieden van buitenjaloeziën en overkappingen. Op 15 minuten rijden met de auto vanuit Den Haag vind u JCM styles in Voorburg; een stijlvolle winkel vol zonwerende en schaduw creërende oplossingen.

Buitenzonwering kent, net als binnenzonwering, verschillende vormen. Zo zult u waarschijnlijk al wel bekend zijn met rolluiken & markiezen. Andere vormen zijn:

Zonwering Den Haag

Screens, markiezen & zonneschermen

Wij hebben verschillende markiezen, zonneschermen en screens in onze winkel in Den Haag. Dankzij de verschillende type en diverse uitvoeringen is er voor elke woning een beschikbare oplossing op maat. Veel mensen kiezen tegenwoordig ook voor markiezen als zonwering voor hun woning. Markiezen hebben gesloten zijkanten waardoor invallende zon of regen vanaf de zijkant geweerd kan worden. De doeken zijn duurzaam, vocht-, UV- en weerbestendig. Tevens is het materiaal schimmelbestendig vet- en vuilafstotend.

Zonneschermen bieden een goede bescherming tegen fel zonlicht en hoge buitentemperaturen. Ook zijn ze geschikt voor elk type raam. Er zijn diverse zonneschermen modellen verkrijgbaar. Ze zijn decoratief en zorgen voor een mooie strakke belijning. Benieuwd naar wat in uw situatie de beste oplossing is? Kom eens langs bij onze vestiging in Den Haag!

Zonwering in Den Haag: Persoonlijk advies van onze experts!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor zonwering voor uw woning of bedrijfspand? Onze zonwering experts in Den Haag denken graag met u mee door het geven van persoonlijk advies en nemen u mee door alle mogelijkheden in ons assortiment. Kom gerust eens langs in onze showroom of neem vandaag nog contact met ons op!

Zonwering Den Haag
Oosteinde 87
2271 ED Voorburg

Onze merken

Roma
Dickson
Somfy
X

Prijsindicatie aanvragen

Wilt u vrijblijvend een prijsindicatie op maat ontvangen van één van onze dealers? Vul dan onderstaande gegevens in. Na ontvangst van uw gegevens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Het toevoegen van afbeeldingen zorgt ervoor dat wij een passend advies kunnen geven!

Waarom zonwering.nl

 • Check

  Specialisten die 100% klantgericht werken

 • Check

  Specialisten die alleen maatwerk leveren

 • Check

  Bijna alle producten in alle ral-kleuren beschikbaar

 • Check

  Ontvang gratis een prijsindicatie

Upload afbeelding

Afbeeldingen toevoegen

JPG en PNG bestanden, kleiner dan 10 MB

Het toevoegen van afbeeldingen zorgt ervoor dat wij een passend advies kunnen geven!

Alle*velden zijn verplicht