Zonwering Den Haag

Zonwering Den Haag

Zonwering Den Haag
Oosteinde 87
2271 ED Voorburg

CONTACTGEGEVENS TONEN
Openingstijden
  • Maandag:13.00 - 17.00 OF OP AFSPRAAK
  • Dinsdag:13.00 - 17.00 OF OP AFSPRAAK
  • Woensdag:13.00 - 17.00 OF OP AFSPRAAK
  • Donderdag:13.00 - 17.00 OF OP AFSPRAAK
  • Vrijdag:13.00 - 17.00 OF OP AFSPRAAK
  • Zaterdag: OP AFSPRAAK
  • Zondag: OP AFSPRAAK

ZONWERING DEN HAAG: Groot aanbod

Bent u opzoek naar zonwering in de omgeving van Den Haag? Dan kunt u bij een van de specialisten van JCM Styles terecht. Dagelijks staan ze voor u klaar om uw wensen en eisen door te nemen. Twijfelt u over welke zonwering het meest geschikt is voor uw pand, JCM adviseert en denkt graag met u mee voor een mogelijke oplossing.

Wij bieden u een groot scala aan producten als: rolluiken, markiezen, luifels, knikarmschermen, overkappingen, screens, buitenjaloezien. Als u graag één van deze systemen in werking wilt zien ontvangen wij u graag.

Door zonwering op de juiste manier toe te passen is het voor u mogelijk een positief effect te geven aan uw maandelijkse energie kosten. Tijdens de zomermaanden houdt buitenzonwering het zonlicht tegen om oververhitting te voorkomen. Beeldschermen van uw tv of computer worden in combinatie met de zon onleesbaar. De zonwering is er niet alleen om de warmte te weren, maar zorgt ook voor het verbeteren van uw leefcomfort. Ook voor buitenzonwering in Den Haag bent u bij JCM Styles dus aan het juiste adres.
 

Rolluiken Den Haag

Benieuwd naar een andere oplossingen dan zonwering?
Met rolluiken bent u niet alleen voorzien van een passende beveiliging van uw voorgevel. U bent ook zelfstandig in staat de lichtinval te regelen en ten alle tijden uw woning te verduisteren. Mocht u meer informatie willen over rolluiken of zonwering, dan nodigen wij u graan uit in onze showroom te Den Haag. Hier staan wij klaar om u te voorzien van een persoonlijk en deskundig advies.

 

Screens, markiezen & uitvalschermen

Wij hebben verschillende buitenzonweringen en screens in ons assortiment. Dankzij de verschillende type en diverse uitvoeringen is er elke woning een beschikbare oplossing op maat. Veel mensen kiezen tegenwoordig ook voor markiezen als zonwering voor hun woning. Markiezen hebben gesloten zijkanten waardoor invallende zon of regen vanaf de zijkant geweerd kan worden. De doeken zijn duurzaam, vocht-, UV- en weerbestendig. Tevens is het materiaal schimmelbestendig vet- en vuilafstotend.

Uitvalschermen bieden een goede bescherming tegen fel zonlicht en hoge buitentemperaturen. Ook zijn ze geschikt voor elk type raam. Er zijn diverse uitvalschermen modellen verkrijgbaar. Ze zijn decoratief en zorgen voor een mooie strakke belijning. Benieuwd naar wat in uw situatie de beste oplossing is? Kom eens langs bij onze vestiging in Den Haag!