Zonwering Den Haag

ZONWERING DEN HAAG

dealer JCM styles

JCM Styles
U kunt bij ons ook terecht voor prachtige screens en markiezen.

Ga naar dealer JCM Styles »


ZONWERING DEN HAAG

Bent u opzoek naar zonwering in de omgeving van Den Haag? Dan kunt u prima bij JCM Styles terecht. Dagelijks staat één van de specialisten klaar in de showroom om uw op te vangen. Tijdens een heerlijke kop koffie worden uw wensen en eisen doorsproken. Ook als u twijfels heeft over welke zonwering het meest geschikt is voor uw pand , JCM adviseert en denkt graag met u mee voor een mogelijke oplossing.
Wij bieden u een groot scala aan zonweringsproducten als: rolluiken, markiezen, luifels, knikarmschermen, overkappingen, screens, Buitenjaloezien. Als u graag één van deze systemen in werking wilt zien ontvangen wij u graag. Vervolgens maken wij met genoegen voor u een vrijblijvende offerte.

Zonweringen geven een effectief effect op uw maandelijkse energie kosten. Tijdens de zomermaanden houden zonweringen het zonlicht tegen om oververhitting te voorkomen. Door de zonweringen in de winter omhoog te laten, kan men de warmte binnen laten en zo wordt er net de omgekeerde effect gecreëerd. Beeldschermen van uw tv of computer worden in combinatie met de zon onleesbaar. Door zonwering kan dit vermeden worden, zo wordt het daglicht minder intensief gemaakt. Zonweringen zijn er niet alleen om de warmte te weren, maar zorgen ook voor het verbeteren van uw leefcomfort, zijn decoratief en kunnen aan uw wensen voldoen.

WAT HEEFT ONZE DEALER IN DEN HAAG U TE BIEDEN?

Wij hebben verschillende buitenzonweringen in ons assortiment. Dankzij het uitgebreid aantal types van zonweringen die in diverse uitvoeringen beschikbaar zijn, is er voor elke woning een zonwering op maat beschikbaar.

Bijvoorbeeld:
Markiezen
Veel mensen kiezen tegenwoordig voor markiezen als zonwering voor hun woning. Markiezen zijn uitermate geschikt voor bescherming tegen zon en regen. Markiezen hebben gesloten zijkanten waardoor invallende zon vanaf de zijkant ook geweerd kan worden. Ook kunnen ze gemakkelijk overwinteren. De doeken zijn duurzaam, vochtbestendig, rot- en schimmelbestendig en vet- en vuilafstotend materiaal. Tevens zijn deze doeken UV-bestendig en bestand tegen verschillende weersinvloeden. De kosten zijn uiteraard verschillend per type en afmeting. 

UITVALSCHERMEN

Uitvalschermen bieden een goede bescherming tegen fel zonlicht en hoge buitentemperaturen. Ook zijn ze geschikt voor elk type raam. Er zijn diverse uitvalschermen modellen verkrijgbaar. Ze zijn decoratief en zorgen voor een mooie strakke belijning. De kosten zijn uiteraard verschillend per type en afmeting daarvan. 

OFFERTE

Wilt u graag meer informatie over onze binnen of buiten zonweringen? Dan raden wij u aan om onze showroom te bezoeken. Hier staan wij klaar om u te voorzien van informatie en advies. Hier kunt u onze modellen bewonderen en onze kwaliteit bekijken. Wij zien u graag in onze vestiging!