Voorburg

Zonwering Den Haag

Op zoek naar zonwering in Den Haag? Welkom bij JCM Styles

Bent u opzoek naar zonwering in de omgeving van Den Haag? Dan kunt u bij een van de specialisten van JCM Styles terecht. Dagelijks staan ze voor u klaar om uw wensen en eisen door te nemen. Twijfelt u over welke zonwering het meest geschikt is voor uw pand, JCM denkt graag met u mee voor een mogelijke oplossing en geeft advies op maat.

Door zonwering op de juiste manier toe te passen is het voor u mogelijk een positief effect te geven aan uw maandelijkse energie kosten. Tijdens de zomermaanden houdt buitenzonwering het zonlicht tegen om oververhitting te voorkomen. De zonwering is er niet alleen om de warmte te weren, maar zorgt ook voor het verbeteren van uw leefcomfort. Beeldschermen van uw tv of computer worden in combinatie met de zon onleesbaar. Met zonwering lost u dit probleem gemakkelijk op. Ook voor buitenzonwering in Den Haag bent u bij JCM Styles dus aan het juiste adres.

Buitenzonwering

Ons assortiment buitenzonwering in Den haag bestaat uit meer dan de standaard producten, zoals knikarmschermen, screens en markiezen. Wij zijn namelijk ook specialist op het gebieden van buitenjaloeziën en overkappingen. Op 15 minuten rijden met de auto vanuit Den Haag vind u JCM styles in Voorburg; een stijlvolle winkel vol zonwerende en schaduw creërende oplossingen.

Buitenzonwering kent, net als binnenzonwering, verschillende vormen. Zo zult u waarschijnlijk al wel bekend zijn met rolluiken & markiezen. Andere vormen zijn:

Screens, markiezen & zonneschermen

Wij hebben verschillende markiezen, zonneschermen en screens in onze winkel in Den Haag. Dankzij de verschillende type en diverse uitvoeringen is er voor elke woning een beschikbare oplossing op maat. Veel mensen kiezen tegenwoordig ook voor markiezen als zonwering voor hun woning. Markiezen hebben gesloten zijkanten waardoor invallende zon of regen vanaf de zijkant geweerd kan worden. De doeken zijn duurzaam, vocht-, UV- en weerbestendig. Tevens is het materiaal schimmelbestendig vet- en vuilafstotend.

Zonneschermen bieden een goede bescherming tegen fel zonlicht en hoge buitentemperaturen. Ook zijn ze geschikt voor elk type raam. Er zijn diverse zonneschermen modellen verkrijgbaar. Ze zijn decoratief en zorgen voor een mooie strakke belijning. Benieuwd naar wat in uw situatie de beste oplossing is? Kom eens langs bij onze vestiging in Den Haag!

Een screen is een zonweringsysteem dat strak langs het raam naar beneden gaat. Screens beschermen uw woning tegen de zon maar uw uitzicht blijft ongehinderd. Zo kunt u nog steeds naar buiten kijken. Echter wordt het zicht van buiten naar binnen wel beperkt. Hierdoor behoud u uw privacy. U kunt kiezen uit twee soorten screens: de traditionele rollscreen en de zipscreen. Wij denken graag met u mee welke soort het beste bij uw wensen past.

Rolluiken Den Haag

Een goede bescherming tegen de zon zijn natuurlijk rolluiken. Rolluiken bieden een complete verduistering van uw kamer. Ideaal dus voor een slaapkamer. Daarbij houden rolluiken de warmte binnen in de winter en houden ze het huis koel in de zomer. Zeker een goede keuze voor het verminderen van de energiekosten. Met rolluiken heeft u controle over hoeveel licht en geluid er binnen komt. Rolluiken zijn dus een duurzame en functionele toevoeging aan elk huis, en bieden veel voordelen zoals veiligheid, comfort, energiebesparing en privacy.

Zonwering in Den Haag: Persoonlijk advies van onze experts!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor zonwering voor uw woning of bedrijfspand? Onze zonwering experts in Den Haag denken graag met u mee door het geven van persoonlijk advies en nemen u mee door alle mogelijkheden in ons assortiment. Kom gerust eens langs in onze showroom of neem vandaag nog contact met ons op!

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: 10:00 - 16:00
Dinsdag: 10:00 - 16:00
Woensdag: 10:00 - 16:00
Donderdag: 10:00 - 16:00
Vrijdag: 10:00 - 16:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00
Zondag: Gesloten

Maandag: 10:00 - 16:00
Dinsdag: 10:00 - 16:00
Woensdag: 10:00 - 16:00
Donderdag: 10:00 - 16:00
Vrijdag: 10:00 - 16:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00
Zondag: Gesloten

Instellen als mijn dealer