Brugge

Zonwering Brugge

Rolluiken Brugge: welkom bij Sijs

Bent u op zoek naar zonwering in de omgeving van Brugge? Dan bent u bij Sijs aan het juiste adres. Bij ons vindt u gegarandeerd het juiste zonweringsproduct. Ons assortiment bestaat uit zonnetenten, screens, buitenjaloezieën, rolluiken, terrasoverkappingen, enz.

Zonnetenten

Wij werken met topkwaliteitsmerken zoals Weinor, Marquises, Dessol en Brustor. Zonnetenten zijn verkrijgbaar tot 16m breed en 4m uitval.
Indien nog groter kunnen wij u ook schaararmzonnetenten aanbieden of pergola’s. 

Zonwering Brugge

Bent u op zoek naar rolluiken in de omgeving van Brugge? Wij werken met het topkwaliteitsmerk Roma. Kwaliteitsrolluiken garanderen een betere isolatie, langere levensduur, betere werking, laatste nieuwe technologieën en een betere inbraakbeveiliging. Wij helpen u graag aan prachtige rolluiken voor uw woning in Brugge of omgeving. Gaat uw voorkeur uit naar elektrische rolluiken of rolluiken met een handmatige bediening. Bij ons vindt u verschillende soorten rolluiken, denk hierbij aan een inbouwrolluik of voorzetrolluik (ook wel opbouwrolluik genoemd). Investeren in een goed rolluik is investeren in uw woning. Ze geven extra veiligheid doordat ze inbraak een stuk lastiger maken. Daarnaast maakt de elektrische bediening ze enorm gemakkelijk te bedienen omdat u dit zelfs kunt automatiseren. Rolluiken met een motor van somfy kunt u smart instellen en u kunt zelfs uw mobiele telefoon als afstandsbediening gebruiken. Er is veel mogelijk met deze veelzijdige vorm van zonwering, daarom zijn rolluiken altijd een goede keuze.

Service, kwaliteit en creativiteit

Bij ons staat kwaliteit en service bovenaan, wij doen alles voor een goed eindresultaat. Alle producten die wij verkopen moeten van hoogstaande kwaliteit zijn. Daarnaast worden onze monteurs opgeleid om kwalitatief werk af te leveren. Ook voor zonneluifel, screens en markiezen Naast rolluiken verkopen wij ook screens, markiezen, zonneluifels, terrasoverkappingen, gordijnen en binnenzonwering.

Buitenzonwering regio Brugge

Buitenzonwering is ideaal om een comfortabel binnenklimaat te creëren of om in de schaduw buiten te verblijven. Onze plaatsers zorgen ervoor dat uw buitenzonwering perfect geïnstalleerd wordt. Op zoek naar buitenzonwering? Wij zijn dé buitenzonwering specialist! Dankzij onze jarenlange expertise helpen we u bij het vinden van het meest geschikte product om de zon te weren.

Wilt u besparen op uw energiefactuur? Bekijk dan zeker onze opties voor buitenzonwering op zonne-energie! Zowel screens als rolluiken zijn verkrijgbaar op zonne-energie. Een perfect ingebouwde en geïntegreerde fotovoltaïsche cel vangt het zonlicht op om de accu op te laden. Zo werken de rolluiken of screens zowel overdag als 's nachts, in de winter en in de zomer.

Met zonneluifels geniet u optimaal van uw zonnige terras en blijven uw tuin en omgeving uw zintuigen prikkelen zonder storende warmte. Zonneluifels bieden een hoge weerstand tegen oververhitting en UV-stralen. Het uitzicht van de zonneluifels is door de jaren heen geëvolueerd en aangepast aan de esthetische vereisten voor elke gevel.

Wij maken graag een advies op maat

Heeft u interesse in zonwering? Wij zijn dé specialist in zonwering en staan bekend om onze persoonlijke aanpak en uitstekende service. Met zonwering bedoelen we alle producten waarmee u de lichtinval en warmte kunt regelen, zowel binnen als buiten. Denk aan onze uitgebreide collectie in screenstof voor binnen en buiten, zonneluifels, lamellendaken en terrasoverkappingen. En het mooie is dat u bij veel soorten zonweringen kunt kiezen uit meerdere kleuren en materialen zoals aluminium.

Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het plaatsen van gordijnen, zonneluifels en terrasoverkappingen en worden regelmatig bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Een monteur van ons weet dus aan al uw wensen te voldoen omdat deze klanten al jaren lang helpt met het vervangen van zonwering of met de montage van nieuwe zonwering. In de meeste gevallen is de plaatsing zo gepiept en geniet u al snel van uw nieuwe zonwering.

Bent u op zoek naar een partij die u kan helpen met het herstellen van zonwering, ook dan kunt u bij ons langskomen of via deze pagina contact opnemen. U kunt namelijk bij ons ook een aanvraag voor een herstelling indienen. Wij kijken mee met uw probleem en helpen u indien mogelijk met de reparatie. Wij streven altijd naar een goed eindresultaat, u kunt echt op onze service en kwaliteit rekenen!

Bij interesse in nieuwe zonwering of herstellingen van uw huidige zonwering vragen wij u om contact op te nemen door ons te bellen of een prijsindicatie aan te vragen op deze pagina!

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: 7:30 - 12:00 / 13:00 - 17:30
Dinsdag: 7:30 - 12:00 / 13:00 - 17:30
Woensdag: 7:30 - 12:00 / 13:00 - 17:30
Donderdag: 7:30 - 12:00 / 13:00 - 17:30
Vrijdag: 7:30 - 12:00 / 13:00 - 17:30
Zaterdag: 9:00 - 12:00
Zondag: GESLOTEN

Maandag: 7:30 - 12:00 / 13:00 - 17:30
Dinsdag: 7:30 - 12:00 / 13:00 - 17:30
Woensdag: 7:30 - 12:00 / 13:00 - 17:30
Donderdag: 7:30 - 12:00 / 13:00 - 17:30
Vrijdag: 7:30 - 12:00 / 13:00 - 17:30
Zaterdag: 9:00 - 12:00
Zondag: GESLOTEN

Instellen als mijn dealer