Breda

Zonwering Breda

Rolluiken Breda & Zonwering Breda: welkom bij Allure Outdoor

Met meer dan 40 jaar  ervaring, is Allure Outdoor in Breda hét adres voor de mooiste zonwering met allure en uitstraling!

Wij mogen dan wel gevestigd zitten in Breda maar zijn ook werkzaam in Terheijden, Etten-Leur, Oosterhout en andere plaatsen in de omgeving, in de regio Noord Brabant, Zeeland, Zuid Holland en ook zelfs in België.

De service maakt het verschil

Een topservice staat bij ons hoog in het vaandel. Echt vakmanschap en betrouwbaarheid is belangrijk. Wij werken dan ook met passie om met onze kwaliteitsproducten de beste service te leveren. Wij doen niet aan onzin aanbiedingen maar bieden kwaliteit tegen een concurrerende prijs.

Allure Outdoor in Breda maakt uw woning af met producten die als een sieraad voor uw woning dienen. Wij durven ons met trots een expert te noemen in glaswanden, rolluiken, terrasoverkappingen, buitenjaloezieën en horren. Wij weten alles van zonwering en staan ook altijd klaar voor reparaties en onderhoud.

Breda rolluiken

Rolluiken zijn een passende oplossing voor het reguleren van warmte en het bieden van veiligheid aan een woning of pand. Naast het isoleren van warmte en het buitenhouden van zonlicht, bieden ze ook bescherming tegen inbrekers. Hun voordelen omvatten dus zowel isolatie, wat goed is voor uw energierekening, als beveiliging. Ideaal voor als u bijvoorbeeld nachtdiensten werkt en overdag wilt slapen. Maar in vele situaties is een rolluik een grote voordeel. Rolluiken zijn er in verschillende materialen, soorten en kleuren. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en helpen u bij het maken van de beste keuze.

Ook voor andere soorten binnen- en buitenzonwering zoals screens en jaloezieën kunt u bij ons terecht.

Kwaliteit & service

Wij onderscheiden ons in kwaliteit in outdoor gevel- & indoor raamproducten, zowel voor particulieren als bedrijven. Wij bieden u milieuvriendelijke zonwering van PVC vrije doeken of van gerecyclede materialen. Daarnaast doen wij er alles aan om uw verwachtingen te overtreffen. Voor advies en bouwbegeleiding, onderhoud en reparatie bent u bij ons aan het juiste adres. Allure Outdoor biedt een uitstekende service!

Indien u op zoek bent naar kwaliteit en persoonlijke advies, vraag dan vrijblijvend een prijsindicatie aan op deze pagina of kom eens langs bij onze showroom!

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Gesloten

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Gesloten

Instellen als mijn dealer