Zonwering Axel

Zonwering Axel

Zonwering Axel
Nassaustraat 65
4571 BK Axel

CONTACTGEGEVENS TONEN
Openingstijden
  • Maandag:OPEN
  • Dinsdag:OPEN
  • Woensdag:OPEN
  • Donderdag:OPEN
  • Vrijdag:OPEN
  • Zaterdag:OP AFSPRAAK
  • Zondag:OP AFSPRAAK

VAKMANSCHAP IN RAMEN, DEUREN, ROLLUIKEN EN ZONWERING

Zonwering Axel afbeelding 01

Op zoek naar rolluiken, praktische en decoratieve zonwering voor binnen en buiten of onderhoudsarme kozijnen? Jack Lensen Raam-, Deur- en Geveltechniek is dan een goed adres. De specialist uit Axel is servicegericht, biedt kwaliteit en bouwt inmiddels op 18 jaar ervaring in het vak.

Jack Lensen runt zijn bedrijf samen met zoon Mika en vrouw Nicole. ,,Wij bieden de klant service en denken mee. Wij zijn sterk in vakkundige levering en plaatsing van onze kwaliteitsproducten. De doe-het-zelver kan ook bij ons terecht, voor KERALIT kunststof gevelpanelen en dakrandpanelen.'' Jack Lensen heeft ook zonwering en terrasoverkappingen, van het oerdegelijke Duitse merk Weinor.

Het bedrijf is bovendien exclusief dealer in Zeeuws-Vlaanderen van Roma-rolluiken, die verkrijgbaar zijn in 330 standaard RAL-kleuren.  Voor de garage kiest de klant uit rol- en overheadroldeuren van Roma en Hormann sectionaal garagedeuren. Voor kunststof kozijnen van GEALAN is Jack Lensen ook dealer in de regio.,,Kortom, onze producten zijn van kwaliteitsmerken'', verzekert Jack Lensen. Hij benadrukt dat klanten ook voor naadloze polyester dakgoten en binnenzonwering bij hem terecht kunnen. ,,Voor binnenzonwering hebben we de merken Luxaflex en Copa. Voor Luxaflex zijn we Select Dealer, dat wil zeggen dat we alle producten in onze showroom laten zien. Met Luxaflex verfraai je elke kamer en kun je het invallende licht perfect regelen. We hebben een brede collectie met alle stijlen, kleuren, materialen en afwerkingen vertegenwoordigd.''

Zonwering Axel afbeelding 01

Graag willen wij u informeren over de mogelijk heden in Axel op het gebied van zonwering, rolluiken en garagedeuren. Op onze site wordt in consumententaal duidelijk gemaakt welke mogelijkheden er zijn. Een voordeel is dat het bedrijf in Axel zelf is gevestigd. Ons kent ons laten we maar zeggen. Wij verzoeken u om op offerte aanvraag te klikken, boven in de het menu, om onze dealer uit Axel contact met u op te laten nemen.

OOK VOOR SCREENS EN MARKIEZEN

U kunt bij ons ook terecht voor prachtige screens en markiezen.


Weinor voor uw overkappingen en knikarmschermen


Knikarmschermen van uitmuntende kwaliteit


Overkappingen weer en windbestendig volmaakt voor de Horeca


Samen genieten met de producten van Weinor