Rolluiken Tilburg

Rolluiken Tilburg

Rolluiken Tilburg
Heistraat 26A
5121 JL Rijen

Openingstijden
 • Maandag:9:00 - 17:00 (Graag bellen bij bezoek)
 • Dinsdag:9:00 - 17:00 (Graag bellen bij bezoek)
 • Woensdag:9:00 - 17:00 (Graag bellen bij bezoek)
 • Donderdag:9:00 - 17:00 (Graag bellen bij bezoek)
 • Vrijdag:9:00 - 17:00 (Graag bellen bij bezoek)
 • Zaterdag:9:00 - 15:00 (Graag bellen bij bezoek)
 • Zondag:Gesloten

Rolluiken Tilburg

De aanschaf van rolluiken biedt u talloze voordelen, het is niet alleen een zeer effectieve vorm van zonwering, maar weert u ook nog eens van inbrekers en geluid. Door de hoge isolatiewaarden het huis in de zomer lekker koel en fris, terwijl in de winter een rolluik er juist voor zorgt dat de warmte binnen blijft. Als inwoner van Tilburg en omstreken, bent u van harte welkom om een keer langs te komen voor advies op maat.

Rolluiken Tilburg Prijzen

Omdat ons assortiment zeer omvangrijk is en regelmatig wordt geactualiseerd, is het lastig om een prijsindicatie van nieuwe rolluiken te geven. Zo wordt de prijs door meerdere factoren beïnvloed, zoals het soort rolluik, de afmetingen, de kosten van het bedieningsmechanisme en de montagekosten. Zo betaalt u natuurlijk meer voor een elektrisch bediende rolluik dan voor een handmatig bediende variant. U kunt gratis & vrijblijvend een prijsindicatie te ontvangen door een offerte aan te vragen

Topkwaliteit Rolluiken

Aarts Zonwering en Rolluiken Tilburg levert producten van topkwaliteit en is een betrouwbare leverancier, niet alleen voor rolluiken, maar ook voor rolgordijnen op maat, winkelafsluiting en nog veel meer! We weten dat onze producten ook het uiterlijk van uw pand of woning bepalen, daarom bieden we in ons assortiment voldoende variëteit zodat u altijd een product kiest dat bij de uitstraling van uw woning of bedrijfspand past.  

 

Rolluiken in Tilburg kopen?

Om u te voorzien van de laatste trends en ontwikkelingen nodigen wij u graag uit in showroom in Rijen (bij Tilburg). Onze showroom ligt op 15 minuten met de auto van de Reeshof in Tilburg af. Daar informeren wij u graag over de diverse kleuren, materialen, toepassingen, dessins en vele opties.

Naast een advies op maat ontvangt u van ons een vrijblijvende, scherpe kostenopgave voor uw woning, bedrijfspand of winkel. In onze showrooms vindt u daarom ook:

En meer! Kom langs in onze vestiging in tilburg!

Rolluiken Tilburg
Heistraat 26A
5121 JL Rijen

Onze merken

Roma
Dickson
Weinor
Somfy
Schlappi
X

Prijsindicatie aanvragen

Wilt u vrijblijvend een prijsindicatie op maat ontvangen van één van onze dealers? Vul dan onderstaande gegevens in. Na ontvangst van uw gegevens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Het toevoegen van afbeeldingen zorgt ervoor dat wij een passend advies kunnen geven!

Waarom zonwering.nl

 • Check

  Specialisten die 100% klantgericht werken

 • Check

  Specialisten die alleen maatwerk leveren

 • Check

  Bijna alle producten in alle ral-kleuren beschikbaar

 • Check

  Ontvang gratis een prijsindicatie

Upload afbeelding

Afbeeldingen toevoegen

JPG en PNG bestanden, kleiner dan 10 MB

Het toevoegen van afbeeldingen zorgt ervoor dat wij een passend advies kunnen geven!

Alle*velden zijn verplicht