Axel

Rolluiken Terneuzen

Rolluiken Terneuzen: Welkom bij Jack Lensen

Kom eens een kijkje nemen in onze mooie zonwering showroom in Axel (voor Zeeuwen beter bekend als: Aksel) nabij Terneuzen. We hebben ook mensen op bezoek uit Zeeuws-Vlaanderen en ver daarbuiten. Ook Belgen weten de service, kwaliteit en het vakmanschap van Jack Lensen Raam-, Deur- en Geveltechniek te waarderen. De ontvangst door het team van Jack Lensen is hartelijk. In Axel en ver daarbuiten staat ze bekend om hun vakmanschap in ramen, deuren, rolluiken en zonwering.

Ruime keuze

Jack Lensen Raam-, Deur- en Geveltechniek uit Axel is een goed adres als het om zonwering gaat. Als u op zoek bent naar praktische en decoratieve zonwering (of dat nu voor binnen of buiten is), rolluiken of onderhoudsarme kozijnen moet u echt even contact opnemen met de specialist uit Axel. Naast een ruime keuze in zonwering is een servicegerichte instelling, kwaliteit en een prima prijs kenmerkend voor Jack Lensen.

Het bedrijf wordt geleid door Jack Lensen met zijn vrouw Nicole en zoon Mika. Dit familibedrijf bestaat al 13 jaar en is bekend in Axel en wijde omgeving. Jack Lensen Raam-, Deur- en Geveltechniek levert een brede collectie met alle kleuren, materialen, stijlen en afwerkingen die maar denkbaar zijn.

Tot de merken die gevoerd worden behoren onder andere:

  • Luxaflex (binnenzonwering)
  • Copa (binnen zonwering)
  • Weinor (zonwering en terrasoverkappingen),
  • Roma (rolluiken, verkrijgbaar in maar liefst 330 kleuren!)
Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: Op afspraak
Dinsdag: Op afspraak
Woensdag: Op afspraak
Donderdag: Op afspraak
Vrijdag: Op afspraak
Zaterdag: Op afspraak
Zondag: Gesloten

Maandag: Op afspraak
Dinsdag: Op afspraak
Woensdag: Op afspraak
Donderdag: Op afspraak
Vrijdag: Op afspraak
Zaterdag: Op afspraak
Zondag: Gesloten

Instellen als mijn dealer