Hellevoetsluis

Rolluiken Spijkenisse

Rolluiken Spijkenisse: welkom bij Huco

De ROMA Rolluiken die wij u aanbieden, gevestigd in Spijkenisse, zijn van zeer hoge kwaliteit. Ze bieden verkoeling op hete zomerdagen, en aangename temperatuur in de winter. Dit zorgt er ook voor dat de stookkosten niet te hoog oplopen. Het scheelt namelijk tot wel 40%! Woont u daarbij in een drukke wijk? Een rolluik is ook geluidswerend, waardoor u ’s nachts gewoon rustig kunt slapen.

 

Inbraakwerend

De luiken zijn naast geluids- en zonlichtwerend, ook inbraakwerend. Inbrekers hebben tegenwoordig steeds betere technieken om binnen te komen en willen dit vooral in een korte tijd doen. Een dichte rolluik beschermt u hiertegen. Daarbij kunt u kiezen voor een bewegingssensor die gelinkt is aan uw luik. Hierdoor gaat het vanzelf dicht, zodra er een tijdje vreemde bewegingen voor uw deur of raam zijn.

 

Op een rijtje

Alle voordelen zetten we even voor u op een rijtje:

 
  • Beveilging tegen inbrekers
  • Geluidswerend
  • Zonlichtwerend
  • Houdt huis op temperatuur
  • 40% minder stookkosten
  • Geen inkijk

  •  

Alle kleuren beschikbaar

De rolluiken zijn in 208 verschillende RAL kleuren beschikbaar. Hierdoor vindt u altijd de kleur die bij uw gevel en uw smaak past. Ook kunt u kiezen tussen staal en aluminium als materiaal voor uw luik.

 

Collectie in Spijkenisse

Wilt u graag meer informatie of weet u al precies wat u wilt? Kom dan eens langs in onze showroom in Spijkenisse en wij bespreken graag alle mogelijkheden. We geven advies op maat, zodat het aansluit bij uw wensen, eisen en budget. Zien we u snel?

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: Op afspraak
Dinsdag: Op afspraak
Woensdag: 13.00 - 17.30u
Donderdag: 13.00 - 17.30u
Vrijdag: 13.00 - 17.30u
Zaterdag: Op afspraak
Zondag: Gesloten

Maandag: Op afspraak
Dinsdag: Op afspraak
Woensdag: 13.00 - 17.30u
Donderdag: 13.00 - 17.30u
Vrijdag: 13.00 - 17.30u
Zaterdag: Op afspraak
Zondag: Gesloten

Instellen als mijn dealer