Sommelsdijk

Rolluiken Sommelsdijk

Rolluiken Sommelsdijk: welkom bij De Korte Zonwering

In het hart van het mooie eiland Goeree-Overflakkee.

Met trots kunnen wij als enige zeggen dat wij het langst bestaande in zonwering gespecialiseerde bedrijf zijn op Goeree-Overflakkee. Al bijna 30 jaar bieden wij u de mooiste oplossingen op zonwering gebied. Dit dankzij onze trouwe klanten die in de afgelopen bijna 30 jaar hebben gekozen voor een gedegen kwaliteitsproduct en een vakkundige montage. Zij hebben gekozen voor De Korte Zonwering in Sommelsdijk.

Laat u niet misleiden, ga niet alleen op de prijs af. Vaak eindigt die prachtige aanbieding in een enorme teleurstelling, wanneer de zonwering die u voor een spotprijs kocht van aanzienlijk mindere kwaliteit blijkt te zijn. Ook de montage laat vaak te wensen over. Helaas zijn hier maar al te veel voorbeelden van bekend. Wij schreeuwen niet van de daken dat we de goedkoopste zijn, wij willen de beste zijn! Wij hebben een veel beter gevoel wanneer we u een goed product aanbieden. Zeg nu zelf, is voor u echt de prijs doorslaggevend voor uw aankoop? Heeft u niet veel liever waar voor uw geld?

Wij streven naar volle klant tevredenheid. Aan elke door ons verkochte zonwering of rolluik wordt aandacht besteed. Van de verkoop naar het inmeten tot de montage. En ook niet te vergeten, de service achteraf. Mocht zich onverhoopt toch een probleem voordoen, dan staan we ook voor u klaar.

Wij leveren zonwering en rolluiken in elke prijsklasse, waar vooral de prijs/kwaliteitsverhouding bovenaan staat. Tevens wordt de montage uitsluitend door eigen goed opgeleide mensen uitgevoerd.

Wij werken samen met gerenommeerde merken ,waaronder Roma, www.zonwering.nl, Sunmaster, Somfy en Weinor.

Stuk voor stuk bedrijven welke staan voor een kwaliteitsproduct en perfecte service, een instelling die naadloos aansluit op onze werkwijze.

 

Graag verwelkomen wij u in onze showroom in Sommelsdijk in het hart van Goeree-Overflakkee.

Ons werkgebied is geheel Goeree-Overflakkee, waaronder de dorpen Sommelsdijk. Middelharnis, Ouddorp, Stellendam, Dirksland, Oude-Tonge, Nieuwe-Tonge, Ooltgensplaat en overige dorpen.

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: Op Afsrpaak
Dinsdag: 10:00 - 12:00 & 13:30 - 17:00
Woensdag: Op Afspraak
Donderdag: Op Afspraak
Vrijdag: Op Afspraak
Zaterdag: Op Afspraak
Zondag: Gesloten

Maandag: Op Afsrpaak
Dinsdag: 10:00 - 12:00 & 13:30 - 17:00
Woensdag: Op Afspraak
Donderdag: Op Afspraak
Vrijdag: Op Afspraak
Zaterdag: Op Afspraak
Zondag: Gesloten

Instellen als mijn dealer