Rolluiken Rotterdam

Rolluiken Rotterdam

Rolluiken Rotterdam
Weg en Bos 107
2661 DM Bergschenhoek

Openingstijden
 • Maandag:09:00 - 17:00
 • Dinsdag:09:00 - 17:00
 • Woensdag:09:00 - 17:00
 • Donderdag:09:00 - 17:00
 • Vrijdag:09:00 - 17:00
 • Zaterdag:10:00 - 16:00
 • Zondag:Gesloten
www.paulenpaul.nl

Paul & Paul 

Rolluiken in Rotterdam: van advies tot montage

Paul & Paul levert en monteert een gevarieerd totaalaanbod aan particulieren en bedrijven waarmee wij nagenoeg al uw wensen kunnen realiseren. Wij verzorgen het gehele proces van advies tot montage en nemen u alle zorg uit handen. Door hoge eisen te stellen aan comfort, bedieningsgemak en duurzaamheid bieden wij u enkel producten van gerenommeerde leveranciers. 

Wij regelen het gehele proces van inmeten, monteren en onderhoud aan Roma rolluiken, maar ook enkel levering, zonder montage, is mogelijk. Dus heeft u rolluiken in Rotterdam nodig? Bekijk dan de mogelijkheden van onder andere dakraam-, opbouw- en inbouwrolluiken bij Paul & Paul!

Vakkundige montage, uitgebreide garantie & service

Montage wordt, in goed overleg met u, verzorgd door onze eigen vakmensen. Met oog voor detail leveren wij een eindproduct waar u niks meer aan hoeft te doen. Na montage geniet u een uitgebreide garantie, tot wel 10 jaar, en een vergaande service. Zo staat onze servicemonteur voor u klaar om eventuele storingen zo snel mogelijk te verhelpen.

Het feit dat wij VCA gecertificeerd werken en voldoen aan de kwaliteitseisen van de Romazo branchevereniging zijn we erkent voor onze competentie en kwaliteit.

Zonwering Rotterdam

Bent u op zoek naar de beste aanbiedingen voor zonwering in Rotterdam? Wij vinden het belangrijk dat u er in de zomer comfortabel bij zit, of dit nu binnen of buiten is. Om u de bescherming te geven die u zoekt hebben wij diverse varianten en type zonweringen. Hierdoor staat de zon u nooit in de weg. Want hoe heerlijk de zomer is, soms is er behoefte aan schaduw.

Om zo veel mogelijk te kunnen genieten van de zomers, biedt Paul & Paul de volgende soorten zonneschermen aan; knikarmschermen, rolluiken, uitvalschermen, serre zonwering, markiezen, screens en parasols.

Ideale zonwering voor terras & huis

Het is natuurlijk nooit fijn om op een warme zomerdag thuis te komen in een nog warmer huis. Dit is al helemaal vervelend tijdens het slapen; niemand slaapt lekker in een te warme slaapkamer. Door middel van de juiste zonwering is uw huis weer een plek om ook zomers heerlijk te vertoeven. Of u nu markiezen, knikarmschermen of uitvalschermen zoekt voor het terras, of juist jaloezieën, shutters & gordijnen voor binnenshuis, bij ons vindt u altijd de juiste oplossing!

Beste prijs voor zonneschermen & gratis advies

Bent u benieuwd wat er bij u thuis kan gebeuren om de zomers nog beter door te komen? Zoekt u een passende aanbieding of bent u benieuwd naar de prijzen? Door contact met ons op te nemen, of langs te komen in een van onze showrooms in Krimpen aan den IJssel of Bergschenhoek laten wij u graag alle mogelijkheden en tegelijkertijd de beste aanbieding zien. U kunt bij ons altijd naar binnen lopen, dus ook zonder afspraak!

Rolluiken Rotterdam
Weg en Bos 107
2661 DM Bergschenhoek

Onze merken

Roma
Dickson
Weinor
Somfy
X

Prijsindicatie aanvragen

Wilt u vrijblijvend een prijsindicatie op maat ontvangen van één van onze dealers? Vul dan onderstaande gegevens in. Na ontvangst van uw gegevens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Het toevoegen van afbeeldingen zorgt ervoor dat wij een passend advies kunnen geven!

Waarom zonwering.nl

 • Check

  Specialisten die 100% klantgericht werken

 • Check

  Specialisten die alleen maatwerk leveren

 • Check

  Bijna alle producten in alle ral-kleuren beschikbaar

 • Check

  Ontvang gratis een prijsindicatie

Upload afbeelding

Afbeeldingen toevoegen

JPG en PNG bestanden, kleiner dan 10 MB

Het toevoegen van afbeeldingen zorgt ervoor dat wij een passend advies kunnen geven!

Alle*velden zijn verplicht