Boxmeer

Rolluiken Nijmegen

Rolluiken Nijmegen: welkom bij Uyen Zonwering

Als u op zoek bent naar rolluiken in de regio van Nijmegen en Boxmeer, nodigen wij u van harte uit bij Uyen Zonwering in Boxmeer. Bij ons kunt u rekenen op persoonlijk advies en professionele begeleiding om de juiste keuze te maken.

Bij Uyen Zonwering bieden wij een breed scala aan zonweringoplossingen voor zowel consumenten als bedrijven. Onze klanten profiteren niet alleen van onze uitstekende service, eerlijk advies en scherpe prijzen, maar ook van de vele voordelen die rolluiken met zich meebrengen. Rolluiken zorgen voor een effectieve regulering van zonlicht en bieden extra privacy en veiligheid. Daarnaast bieden ze thermische isolatie, waardoor u kunt besparen op energiekosten. Met onze ruime keuze aan rolluiken hebben wij al veel huizen voorzien van deze praktische en functionele zonwering.

Rolluiken 

Rolluik hebben wij in verschillende soorten maten en kleuren. Alle rolluiken worden naar wens uitgevoerd. Uitsluitend werken wij met hoogstaande producten met een top kwaliteit. ROMA is één van onze partners.

ROMA heeft een groots assortiment qua rolluiken. Zo kunt u kiezen uit inbouw en opbouwrolluiken.
Kiest u voor opbouwrolluiken dan kunt u kiezen voor een ronde kast 'Rondo', schuine kast 'Pento' of een vierkante kast 'Quadro' .  Niet alleen de kast kunt u bepalen maar ook de lamelgroote, kleur, systeemuitvoering etc. Zo kunnen wij voor elke situatie een passende oplossing bieden.

Tevens hebben rolluiken vele voordelen als inbraakwerend, geluidswerend en warmtewerend.
Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem gerust een kijkje in onze showroom. Er staat altijd iemand voor u klaar die de tijd voor u neemt en kijkt welke oplossing passend is voor u woning of werkpand.

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: 9.00 - 16.30
Dinsdag: 9.00 - 16.30
Woensdag: 9.00 - 16.30
Donderdag: 9.00 - 16.30
Vrijdag: 9.00 - 15.00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Maandag: 9.00 - 16.30
Dinsdag: 9.00 - 16.30
Woensdag: 9.00 - 16.30
Donderdag: 9.00 - 16.30
Vrijdag: 9.00 - 15.00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Instellen als mijn dealer