Rolluiken Nieuwegein

Rolluiken Nieuwegein

Rolluiken Nieuwegein
Fortweg 5
3433 ZH Nieuwegein

www.bvrzonwering.nl CONTACTGEGEVENS TONEN
Openingstijden
  • Maandag:Gesloten
  • Dinsdag:09:00 - 17:00
  • Woensdag:09:00 - 17:00
  • Donderdag:09:00 - 17:00
  • Vrijdag:09:00 - 17:00
  • Zaterdag:10:00 - 16:00
  • Zondag:gesloten

Bij BVR Zonwering & Garagedeuren bent u altijd van harte welkom. De showroom biedt een breed en zeer gevarieerd scala aan rolluiken, buiten- en binnenzonwering, overkappingen en garagedeuren en is een bron van inspiratie op het gebied van “zonnig leven” en veilig wonen. Ontdek ook de verrassende rolluiken welke BVR u heeft te bieden.


EXPERTISE EN SERVICE VANUIT JARENLANGE ERVARING!

Sinds 1976 is BVR Zonwering & Garagedeuren actief in de verkoop van rolluiken, binnenzonwering en buitenzonwering, garagedeuren, terrasoverkappingen, buitenjaloezieën in Nieuwegein en omgeving. Wij bieden onze klanten producten en diensten van hoge kwaliteit en maken gebruik van duurzame materialen gecombineerd met moderne technologie. Ons doel is om in een prettige en gemoedelijke sfeer te adviseren en te assisteren bij het maken van de juiste keuze. Door onze ruime ervaring in talloze situaties, ligt onze kennis op het gebied van montage op een hoog niveau. 
 

ROLLUIKEN 

Wij bieden alleen de hoogste kwaliteit aan, dat wil zeggen, dat al onze rolluiken van aluminium of staal zijn gemaakt. Het spreekt voor zich dat ook hierin tal van kleuren te verkrijgen zijn. Qua bediening kunt u tevens uit meerdere mogelijkheden kiezen; elektrisch, handbediend of op afstandbediening. Rolluiken zijn ideaal te gebruiken om donker te maken of voor afsluiting en beveiliging van uw woning. Naast deze functies is een rolluik ook een uitstekende zonwering. Niets helpt beter tegen de zon dan een rolluik. ROMA produceert ronde, afgeschuinde en vierkante rolluikkasten in ruim 350 kleuren. In veel gevallen zijn de kasten van de door Roma geproduceerde rolluiken 2 maten kleiner dan die van een andere aanbieder.


Meerwaarde van BVR Zonwering & Garagedeuren

Het is prettig om samen te werken met BVR Zonwering & Garagedeuren. Een klein bedrijf met passie voor kwaliteit, waar vakmensen zich enorm betrokken voelen bij uw woonplezier. We zijn benieuwd naar uw ideeën en wensen en nemen graag de tijd voor een goed advies, niet alleen in de showroom maar ook bij u thuis. Samen bekijken we de situatie en gaan we voor de meest passende oplossing.


Bij BVR Zonwering & Garagedeuren kiest u voor:

1 Op maat gemaakte oplossingen door een expert
2 Hoogste niveau met betrekking tot techniek en service
3 Vriendelijk personeel
4 Persoonlijk advies
Bij het samenstellen van onze collectie hebben ons beperkt tot enkele merken die topkwaliteit leveren en volledig maatwerk kunnen bieden. Ons team van ervaren monteurs zorgt voor de realisatie van elk project. En wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij gaan tot het uiterste om alles tot in detail te verzorgen.

Ook voor rolluiken komen wij graag bij u langs om de mogelijkheden samen met u te bekijken en aan de hand daarvan kunnen wij een passende offerte maken. Bel ons voor een afspraak of kom langs in onze showroom. U bent van harte welkom!

 
Kies voor kwaliteit, kies voor Roma rolluiken


Uw hele huis beveiligd met Roma rolluiken


Rolluik met een mooie ronde kast (Roma rolluiken)


Alles in dezelfde stijl (Roma)