Rolluiken Hoogvliet

Rolluiken Hoogvliet

Rolluiken Hoogvliet
Hoefsmidstraat 35
3194 AA Hoogvliet Rotterdam

Openingstijden
 • Maandag:10:00–17:00
 • Dinsdag:10:00–17:00
 • Woensdag:10:00–17:00
 • Donderdag:10:00–17:00
 • Vrijdag:10:00–17:00
 • Zaterdag:10:00–15:00
 • Zondag:Gesloten
https://www.kozijnenzo.nl/

Welkom Bij Kozijn & Zo! 

U overweegt uw woning te verbeteren? Dan zit u hier goed. Wij zijn met ons professionele team namelijk volledig thuis in o.a. kunststof kozijnendeurenschuifpuien. Het liefst vertellen we u over alle mogelijkheden  in een persoonlijk gesprek, maar kijkt u gerust rond op deze website voordat u onze showroom bezoekt.

 

Veelzijdigheid van kunststof kozijnen

Ons leveringsprogramma is zeer divers. Behalve kunststof kozijnen, heeft Kozijn & Zo ook kunststof ramen, schuifpuien, deurengaragedeuren en vouwwanden. Kozijn & Zo is tevens het juiste adres voor balkonbeglazingveranda’s, serres, gevelbekleding en dakkapellen.

Kunststof kozijnen: een slimme investering

Kozijn & Zo denkt graag met u mee om uw woning te verbeteren en stelt graag een vrijblijvend Beter Wonen Plan voor u op. Want zeg nou zelf, hoe vaak koopt u kozijnen in uw leven? Wij maken u graag attent op de mogelijkheid die de overheid biedt voor particuliere huisbezitters en VVe’s. Vraag een energiebesparingslening aan om uw bestaande kozijnen te vervangen door kunststof kozijnen met het juiste isolatieglas. De voorwaarden zijn te vinden op www.energiebespaarlening.nl

VKG Keurmerk

Kozijn & Zo is VKG gecertificeerd. Dit betekent dat wij voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen die de Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie (VKG) stelt op het gebied van productie en montage van kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien.

Select Windows partner

Select Windows biedt een bijzonder veelzijdig leveringsprogramma met A-kwaliteitsproducten. Als partner van Select Windows profiteren wij van gezamenlijk inkoopvoordeel bij diverse leveranciers en worden wij ondersteund op het gebied van producttrainingen en innovaties. Voor meer informatie kunt u kijken op onze productpagina’s.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze kunststof ramen, deuren, schuifpuien en andere producten die uw woning verbeteren? Kom langs in onze showroom aan de Hoefsmidstraat 35 in Hoogvliet. U bent er zo vanuit Rhoon, Poortugaal of Spijkenisse. Ook als u uit Hellevoetsluis, Schiedam of Vlaardingen komt, is Kozijn & Zo zeer goed bereikbaar.

Rolluiken Hoogvliet
Hoefsmidstraat 35
3194 AA Hoogvliet Rotterdam

Onze merken

Roma
Weinor
Somfy
X

Prijsindicatie aanvragen

Wilt u vrijblijvend een prijsindicatie op maat ontvangen van één van onze dealers? Vul dan onderstaande gegevens in. Na ontvangst van uw gegevens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Het toevoegen van afbeeldingen zorgt ervoor dat wij een passend advies kunnen geven!

Waarom zonwering.nl

 • Check

  Specialisten die 100% klantgericht werken

 • Check

  Specialisten die alleen maatwerk leveren

 • Check

  Bijna alle producten in alle ral-kleuren beschikbaar

 • Check

  Ontvang gratis een prijsindicatie

Upload afbeelding

Afbeeldingen toevoegen

JPG en PNG bestanden, kleiner dan 10 MB

Het toevoegen van afbeeldingen zorgt ervoor dat wij een passend advies kunnen geven!

Alle*velden zijn verplicht