Hoogeveen

Rolluiken Hoogeveen

Rolluiken Hoogeveen: welkom bij Kroezon 

Al sinds 1999 runnen de gebroeders Kroezen het bedrijf Kroezon met passie en toewijding. Met hun kennis en ervaring op het gebied van zonwering op maat zijn zij dé aangewezen zonwering expert in Drenthe. In de showrooms in Assen en Hoogeveen vindt u alles op het gebied van binnen- en buitenzonwering, screens, knikarmschermen, terrasoverkappingen, rolluiken, uitvalschermen, buitenjaloezieën, en markiezen wordt op ware grootte gepresenteerd.

Zonwering 

Onze missie is om u comfort, service en kwaliteit te bieden op het gebied van zonwering en terrasoverkappingen. Daarom vindt u bij ons alleen de beste merken zoals:

  • Roma®
  • Erhardt®
  • Brustor®
  • Verano®

Ook op het gebied van binnenzonwering vindt u bij ons kwaliteit. Wij zijn namelijk premium dealer van Zonnelux® en de shutters van Piet Boon®.


Terrasoverkapping 

Om comfort, service en kwaliteit te waarborgen worden onze terrasoverkappingen alleen op maat gemaakt in samenwerking met onze Zuid Duitse producent Erhardt®. Hierbij heeft u de keuze om een doek (pergola), veiligheidsglas of aluminium lamellen van Brustor® aan uw overkapping toe te voegen.

Van terrasoverkapping tot tuinkamer, bij Kroezon op maat gemaakt. Ook voor complete tuinkamer met draai-schuifwanden, glazen schuifwanden, zonwering, verwarming en verlichting bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor u klaar bij het gehele proces, van ontwerp tot eindschoonmaak.

Montage 

Bij Kroezon leveren we kwaliteit, service en comfort. Daarom verzorgen wij ook de montage van uw zonwering of overkapping. Al onze monteurs zijn VCA gecertificeerd, onze producten CE genormeerd en TUV gekeurd. Daarnaast geven wij u minimaal 5 jaar garantie.

Rolluiken en buitenjaloezieën

Wij zijn trotse leverancier van de rolluiken, screens en buitenjaloezieën van het merk Roma®.

Niet langer dromen, maar gewoon genieten. Het kan.

U bent van harte welkom in onze showroom in Assen en Hoogeveen.

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: Op afspraak
Dinsdag: Op afspraak
Woensdag: Op afspraak
Donderdag: Op afspraak
Vrijdag: Op afspraak
Zaterdag: Op afspraak
Zondag: Gesloten

Maandag: Op afspraak
Dinsdag: Op afspraak
Woensdag: Op afspraak
Donderdag: Op afspraak
Vrijdag: Op afspraak
Zaterdag: Op afspraak
Zondag: Gesloten

Instellen als mijn dealer